Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام دادا میتونی بازی کنی و حال کنی با این سیستمت شاد باش من خودم مثل سیستم تو دارم فقط رم و گرافیکت از سیستم من بیشتره ولی مهم فقط CPU هست دادا مثلا من با سیستم خودم که مثل شما هست ولی رم و گرافیک پایین تر اول از بازی WWE 12 که هنوز یک ماه نیست وارد بازار شده رو اجرا میکنه پس میتونه همه رو اجرا کنه درباره دسته هم میخونه مشکلی نیست من اول که بازی رو اجرا کردم 14 فریم میگرفتم چنان تیک میزد حالم گرفته شد اما با دوتا گزینه تیک زدن هم گرافیک بیشتر شد هم سرعتش مثل باقلا شد حال کردم خودم

متشکرم از جوابی که دادی

یکدونه بازی کم حجم دانلود کردم و خوب احرا شد ولی چپ و راست و بالا و پایین با هم فرق دارن
چه جوری این جهت هارو درست کنم ؟

راستی می شه سنسور باری که مخصوص خود wii هست برای بازی های حرکتی ازش استفاد می شه به این شناسوند ؟ جایی برای فروش این قطع می شناسید ؟

یکدونه بازی کم حجم دانلود کردم و خوب احرا شد ولی چپ و راست و بالا و پایین با هم فرق دارن
چه جوری این جهت هارو درست کنم ؟

راستی می شه سنسور باری که مخصوص خود wii هست برای بازی های حرکتی ازش استفاد می شه به این شناسوند ؟ جایی برای فروش این قطع می شناسید ؟

آره میشناسه شما بهتره بری مشهد بخری دکمه ها تو تنظیمات گیم پد و کیبرد هم درست میشه و هم میتونی کیبرد رو به عنوان ریموت وی بشناسونی

من داخل resident evil 1 همان اول بازی گیر کردم کل محیط راگشتم یک الماس پیدا کردم یک سپرچوبی ویک تیرکمان و......امانمیدانم در کجا بایدا استفاده کنم خواهش میکنم کمک کنید ایراد از من است یا شبیه ساز یا بازی ناقص است
51cUaal6r0L._SL500_AA300_.jpg

کسی نبود

آره میشناسه شما بهتره بری مشهد بخری دکمه ها تو تنظیمات گیم پد و کیبرد هم درست میشه و هم میتونی کیبرد رو به عنوان ریموت وی بشناسونی

سنسور بارو بهش بشناسونی راحت می شه باهاش بازی های حرکتی انجام داد ؟ چون می خوام خیالم راحتبشه بعدش بخرم :D
اگر دسته بخرم و بهش بناسونم وقتی جلوی مانیتور بگیرم مثل بازی های خود WII جهت توی مانیتور بالا و پایین میر ؟ ( این یکی خیلی مهم اگر می شه حتما جواب بدین )

مشکل من الان تنظیم کیدهاست
رفتم توی تنظیمات کلید های wii و اونجا بالا و پایین و... به صورت دستی جایگذین کردم اما بازم تغییری توی بازی نکرد
توی قسمت hotkey ( نمی دونم درست نوشتم یا نه چون یادم نیست ) رفتم ولی همش مال تنظیمات f1 یا f2 و... بود و چیزی در مورد بالا و پایین نداشت

آخرین ویرایش:
برای تنظیم بهتره این کار رو بکنی:

برو به بخش wiimote بعد گزینه اول رو بزار emulated wiimote بعد روی configure کلیک کن و از قسمت Device کیبرد رو انتخاب کن بعد برو Extantion گزینه Classic رو انتخاب کن حالا دکمه Configure رو بزن و دکمه هارو تنظیم کن OK بزن کار تمومه!!!

سلام

simin secret عزیز ... ممنون از پاسخ گویی شما...
بعد یه سوال دیگه داداش...این که شما wwe 12 رو با چه سرعتی بازی میکنید؟؟؟ دقیق مثل خود wii سرعت داره؟؟؟مثلا بازی دو به دو ؟؟؟
بعد اینکه گرافیکش چطوره؟؟؟و دادا لینک مستقیم دانلودشم اگه داری برام پ.خ کن بی زحمت....حالا این بازیش برای wii باحاله؟؟؟

سلام دادا آره بازی خوبی هست من اول برام سرعتش 12 بود بعد با دوتا گزینه تیک زدن سرعتش رسید به 20 فریم در ثانیه در بازی های دو نفره و معمولی (یعنی هیچ فرقی با خود wii نداره اصلا تیک نمیزنه) در مسابقات TLC میرسه به 30 فریم که باز هم تیک نمیزنه و کلا خوب هست فقط در مسابقات RTWM موقع دموها صدا از تصویر جلوتره!!!

لینک دانلود پ.خ شد

آقا من wwe12 رو دانلود کردم...الان اجرا میکنم سرعت بازی پایینه...تنظیمات هم همونطور که محمدرضا جان گفت انجام دادم اما سرعت خیلی کمه...کاری میشه کرد؟

بازی super mario galaxy 2 برای همه صداش قطع میشه یا مشکل ِ منه ؟... توی مراحل بازی تا حدود 5 دقیقه که بازیو شروع کردی صدا داره بعد صدای مرحله قطع میشه (کلا صدای مراحل قطع میشه بعد 5 دقیقه) و فقط صدای محیطی وجود داره... بازی خیلی خوب اجرا میشه و فقط این مشکل صدا هست... ویندوزمم 7 64 بیتیه...

اقا یه سوال من resident evil gamecube رو اجرا کردم 2 dvd بود ولی بعد از پایان دیسک 1 میگه که دیسک دو رو بزار ولی نمیشه .ایا راهی هست که بشه از دیسک دوم بازی استفاده کرد.ممنون میشم:-s

بچه ها من MGS رو گرفتم. بعد بازی بالا میاد تا جایی که زیر دریایی رو نشون میده.
و زیرش مینویسه Alaska . . .
بعدش هنگ میکنه! :(.
چیکار کنم؟

سلام دوستان اگر شما هم از آن دسته کسانی هستید که برای اجرای بازی WWE 12 از شبیه ساز استفاده میکنید حتما از سرعت کند بازی ناراضی هستنید اما نگران نباشید من این مشکل را برای شما حل خواهم کرد به این تصاویر دقت کنید:http://www.axgig.com/images/2656294...www.axgig.com/images/08641486934303071311.jpg مراحل رو انجام بدین -در بازی برای بازی های یک نفره و دو به دو از داخل قسمت Universe اقدام کنید تا سرعت بازی افزایش پیدا کنه کلیه حقوق این آموزش متعلق به بنده و انجمن BAZI CENTER میباشد هر گونه کپی برداری فقط با ذکر منبع و نام نویسنده مجاز است با تشکر SiminSecret

کسی نیست جواب مارو بده؟
14931784864937879936.gif

برو تو قسمت open برنامه دولفین یه گزینه هست به اسم disk cheang از اون استفاده کن اگر نشد کلید shift f1 سیو وسط بازی هست با دیسک یک برو تا اونجای که دیسک 2 رو می خواد یه سیو بکن بعد از دیسک دو لود کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or