Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

من که کلی اذیت شدم تا الان تو بازی گالاکسی 2
وورد 1 رو که تموم کردم قطع می شد که باید صدا رو قطع می کردیم. الان هم که تو وورد 2 به مرحله ای رسیدم که باید سوار پرنده بشه و پرواز کنه اما نمیدونم چه جوری باید تنظیمات رو انجام بدم که بشه پرواز کرد. اول این صفحه هم سوالم رو پرسیدم و کسی جواب نداد.
یعنی هیچی این بازی رو بدون درد سر تا آخر تموم نکرده؟! :دی

سلام
کسی هست که بازی گالاکسی 2 تا آخر رفته باشه؟
من الآن یک ساله تو wirld 1 این بازی گیر کردم.یعنی وقتی اون مار ( مرحله آخر world 1)میکشم و ستاره رو که میگیرم صفحه سیاه میشه ودیگه حرکت نمیکنه.درضمن آخرین ورزن برنامه دلفین ( Dolphin-win-x64-v3.0-204) گرفتم بازم جواب نمیده.
خواهشا یکی راهنمایی کنه من خیلی خیلی به این بازی علاقه دارم.

سلام
کسی هست که بازی گالاکسی 2 تا آخر رفته باشه؟
من الآن یک ساله تو wirld 1 این بازی گیر کردم.یعنی وقتی اون مار ( مرحله آخر world 1)میکشم و ستاره رو که میگیرم صفحه سیاه میشه ودیگه حرکت نمیکنه.درضمن آخرین ورزن برنامه دلفین ( Dolphin-win-x64-v3.0-204) گرفتم بازم جواب نمیده.
خواهشا یکی راهنمایی کنه من خیلی خیلی به این بازی علاقه دارم.

شما اگه تو تنظیمات برنامه صدا رو قطع کنی و اون مرحله رو بازی کنی مشکل حل میشه و بعدش دوباره صدا رو فعال کن.
من با این روش اونجا رو رد کردم و جای دیگه به خاطر تنظیمات نانچاک گیر کردم که کسی کمک نکرد.

سلام به همه ی دوستان عزیز....
خواستم ببینم با این سیستم میتونم wwe 12 wii رو با سرعت خوب اجرا کنم؟؟؟
cpu:intel core i3 2100
ram:4gb 1600 ddr3
vga: ati radeon hd 5570 1gb ddr 5
ممنون

سلام
اول بازی final fantasy : crystal bearers وقتی که به اژدها شلیک میکنم error pointer میده هرچی yes میزنم فایده نداره،گیر میده ول نمیکنه :(
کسی این بازیو با dolphin اجرا کرده؟ :-/
ضمنا جدیدترین ورژن دارم 7514

سلام من هم این مشکلو دارم کسی راه حلی میدونه؟ لطفا کمک کنین ممنون;)

من این گیم رو هم دانلود کردم اجرا نشود ONEPIECE UNLIMITED ADVENTURE
بالا نمیاد و صفحه سیاه میمونه؟
اقا Naruto_Shippuuden_Gekitou_Ninja_Taisen هم اینطوری شد چی کار کنم فریم تو 0 قفل میشه و هیچی بالا نمیاد 9 گیگ دانلود کردم حالا هیچی کمک کنین لطفا ممنون میشم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان کسی می تونه تنظیمات RE 0 وRemak را برام بزاره 10 صفحه ای را گشتم ولی چیزی ندیدم باتشکر از دوستان
من وقتی Play بازی را میزنم یک صفحه میاد که میگه Accssing Memory card ماله بازی هستش ولی بعد از ایی دیگه کار نمیکنه یعنی رویه همین می مونه
وقتی دالفی را اجرا میکنم هیچ اروری نمیده برنامه بدون هیچ مشکلی اجرا میشه با تشکر از دوستان عزیز

سلام من هم این مشکلو دارم کسی راه حلی میدونه؟ لطفا کمک کنین ممنون;)

من این گیم رو هم دانلود کردم اجرا نشود ONEPIECE UNLIMITED ADVENTURE
بالا نمیاد و صفحه سیاه میمونه؟
اقا Naruto_Shippuuden_Gekitou_Ninja_Taisen هم اینطوری شد چی کار کنم فریم تو 0 قفل میشه و هیچی بالا نمیاد 9 گیگ دانلود کردم حالا هیچی کمک کنین لطفا ممنون میشم

کسی نبود کمکمون کنه plz :((

سلام دوستان من دارم بازی WWE 12 رو برای WII دانلود میکنم بنظرتون با شبیه ساز میشه بازی کرد؟

و میشه تغییرات نسخه 3 امولاتور رو نسبت به قبل برام توضیح بدین؟

ممنون

سلام
من وقتی می خوام rayman origins رو اجرا کنم چند تا ارور پشت سر هم می یاد که یکیش اینه
522259710151.jpg

مشکلش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or