Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

دوستان من Super Mario Galaxy II رو با دولفین بازی کردم. World 1 رو که تموم می کنم و اژدها رو می کشم و ستاره رو می گیرم ، وقتی می خواد بره مرحله بعد و لود بشه ، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته.
مشکل از چیه ؟ آیا دولفین مشکل داره ؟ ورژن r6913 هستش.

مشکل از قسمت sound ت هست. برو تو پلاگین صدا و الان دقیق یادم نیست کدوم پلاگینش اما رو یکی از اونا میذاری و صدای بازی از کار میوفته و مشکل سیاه شدن صفحه برطرف میشه.وقتی که غول هر مرحله رو زدی و save کردی دوباره پلاگین صدا رو به حالت اول برگردون و بازی رو ادامه بده.این کارو باید برای آخر هر world انجام بدی.

با سلام.من تو بازی رزیدنت ایول صفر توی دموها 50 فریم میگیرم ولی تو بازی 12 بیشتر نمیشه.دراور کارت گرافیک و دایرکت ایکس هم آخرین نسخه ست.
مشخصات سیستم:
cpu : intel dual core 3.2 Ghz 4 MB L2 catch
vga : ati HD 4850 1Gigabyte 256-bit
Ram : 2 Gigabyte
میشه راهنماییم کنین که فریم بالاتر بگیرم؟ممنون

سلام دوستان خسته نباشید میخواستم ببینم با این سیستم میتونم بازی Smackdown VS RAW 2011 یا WWE 12(هر وقت بیاد!) رو با فریم بالا اجرا کنم؟

CPU : Corei3 540
RAM : 2GB DDR3 1333
VGA : G-Force9500GT 1GB DDR2

خیلی ممنون میشم

سلام دوستان خسته نباشید میخواستم ببینم با این سیستم میتونم بازی Smackdown VS RAW 2011 یا WWE 12(هر وقت بیاد!) رو با فریم بالا اجرا کنم؟

CPU : Corei3 540
RAM : 2GB DDR3 1333
VGA : G-Force9500GT 1GB DDR2

خیلی ممنون میشم

شما سیستمتون مشکلی نداره....
املاتور کم میاره و هنوز کامل باگهاش رفع نشده.
موفق باشید

دوستان من وی موت و نانچاک دارم، به device هام هم اضافش می کنم ولی برنامه نمی‌شناسه!
تمام مراحلی که تو سایتش گفته رو هم انجام دادم
کسی تا حالا وصل کرده؟

بچه ها یه اموزش کامل بزارید که بشه با دسته های XBOX360 یا PS3 هم بشه بازی کرد
منظورم اینه که این دسته ها رو بشه شبیه سازی کرد بجای دسته ی
Wii

اویل ریمیک یه نسخه ازش اومده واسه pc.کاملا تبدیل شده و سازگاره.من دارمش.اصلا هم دیگه اون تنظیمات سخت دولفین رو نداره. هر چند پشت پرده بازم با دولفین ران میشه
این سایت تبدیل کرده؟:www.nightlection.do.am

مرسی بابت راهنمایی
------------------------------
بچه ها من به یه مشکلی تو ورژن جدید برخوردم
کنترل تو بازی های گیم کیوب عمل نمی کنه ینی نه کیبورد نه گیم پد
می تونم تنظیم کنم ولی وفتی وارد بازی می شم کار نمی کنه :(

مرسی بابت راهنمایی
------------------------------
بچه ها من به یه مشکلی تو ورژن جدید برخوردم
کنترل تو بازی های گیم کیوب عمل نمی کنه ینی نه کیبورد نه گیم پد
می تونم تنظیم کنم ولی وفتی وارد بازی می شم کار نمی کنه :(

ای بابا یکی به داد من برسه :((:((

سلام

دوستان ممنون میشم کمک کنید.

من وقتی ورژن 3 شبیه ساز دلفین رو اجرا میکنم این ارور رو میده !

ولی با نسخه 2 مشکلی ندارم و اجرا میشه و بازیها رو هم میاره ولی به خاطر umberela chronicles میخواستم از ورژن جدید

استفاده کنم . ویندوزم 7 64 بیتی است و نسخه 64 بیتی شبیه ساز رو هم دانلود کردم.

ممنون از کمکتون.

سلام دوستان من میخوام برم بازی SVR 2011 نسخه Wii رو بخرم با شبیه ساز بازی کنم آیا دیسک های اینا همون DVD معمولیه یا فرق میکنه یعنی رو دی وی دی رام های سیستم جواب میده یا باید درایور خاصی داشت ؟ممنون

دوستان ماریو گالاکسی نسخه 1 و 2 رو میتونم با این شبیساز راحت روی ویندوز بازی کنم ؟!
من که کلی اذیت شدم تا الان تو بازی گالاکسی 2
وورد 1 رو که تموم کردم قطع می شد که باید صدا رو قطع می کردیم. الان هم که تو وورد 2 به مرحله ای رسیدم که باید سوار پرنده بشه و پرواز کنه اما نمیدونم چه جوری باید تنظیمات رو انجام بدم که بشه پرواز کرد. اول این صفحه هم سوالم رو پرسیدم و کسی جواب نداد.

• Like
Reactions: TOP Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or