Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

بفرما دوست عزیز اسکرین شات ها:

a.jpg

2.jpg

من هم دقیقا این جای بازی توی شبیه ساز گیر کرده بودم حتی tilt رو هم تنظیم کرده بودم اما نیومد ، حالا باید دوباره امتحان کنم ببینم میشه یا نه

سلام دوست عزیز ممنون میشم یه امتحانی بکنید و جواب رو بدید کسی از دوستان دسته wii رو خریده و تونسته با بلوتوث وصل کنه چون تو سایت دولفین گفته نصب میشه بدون میان افزار . اصفهان قیمت کردم خیابان میر میداد 14 تومن ساخت چین

ببینید دوستان احتمالا این بازی نیاز به دسته واقعی Wii داره به همراه nunchuk
تو نسخه های قدیمی دلفین میشد با استفاده از تنظیمات recorded برای هر بازی این چنین دسته رو کامل شبیه سازی کرد ولی این گزینه تو نسخه های جدید حذف شده!!
حالا نمیدونم کلا این کاربرد حذف شده یا تنظیماتش عوض شده و ما بی خبریم!!!

سلام دوست عزیز ممنون میشم یه امتحانی بکنید و جواب رو بدید کسی از دوستان دسته wii رو خریده و تونسته با بلوتوث وصل کنه چون تو سایت دولفین گفته نصب میشه بدون میان افزار . اصفهان قیمت کردم خیابان میر میداد 14 تومن ساخت چین
چینیه واسه همین میده 14.
تو خارج سفیدش25$ و سیاهش35$ هست.

توی کدوم نسخه میشد این کارو کرد؟ مابریم بگیریم.

تو نسخه های قدیم مثل 47xx یا مثلا 4687 و این سری ولی من یه سرچی کردم میگن این بازی با نسخه 3.0 دلفین هیچ مشکل خاصی نداره اگه بازیو داشتم میتونستم کامل راهنماییت کنم ولی مشهد جاییو سراغ ندارم بازی wii یا gamecube بفروشن
در ضمن برای کار با گزینه recorded برای هر بازی یک فایل .ini برای حرکت های محصوص همون بازی لازمه که اگه احتیاج باشه تو تاپیکای مربوطه میذارن

کسی نیست جواب منو بده ؟
هیشکی fatal frame رو بازی نکرده و با مشکل دسته مواجه نبوده ؟

این دسته با بلوتوث معمولی وصل میشه ؟
پس سنسور حرکت تکلیفش چیه ؟

تمام مشکلات حل شد!!!!

سلام دوستان تمام مشکلات حل شد !!!
دوستان برای شبیه سازی کامل حرکت های سقوط یا به اصطلاح تکاندن دسته به روش زیر عمل کنید:
اگر مخواهید از دسته های رایج برای کامپیوتر که مثل پلی استیشن هستند و با پورت usb به کامپویتر وصل میشن استفاده کنید
اول فبل از هر کاری کلید mode رو روی دسته های که جوی پد و ویبره دارن بزنید تا چراق مود روی دسته روشن بشه.
بهتره در بخش تنظیمات wimote 1 قسمت device آخرین گزینه برای دسته های که یک عدد دسته با usb هستند، و یکی مونده به آخر برای دسته های که دو دسته با یک usb وصل میشن رو انتخواب کنید. بخش تنظیمات تعیین کلید swing رو با موس تنظیم کنید یادتون باشه که فقط با موس میشه تعیین کرد وبا جوی پد دسته نمیشه !... یعنی اونجای که نوشته up کلیک چپ کرده و سریعا موس را به سمت بالا ببرید ...و بقیه کلید ها رو هم همینجور تنظیم کنید فقط سریع انجام بدید چون 2 ثانیه بیشتر مجال نمیده حالا بقیه کلید ها رو به صلیقه خودتون انجام بدید . تنظیمات قسمت ir رو با جوی پد سمت چپ و تنظیمات tilt رو با جوی پد سمت راست دسته های به سبک پلی استیشن انجام بدید . در بازیهای به سبک wario که اول بازی دسته رو به صورت دسته میکرو یا سگا میگه دستتون بگیرید در تنظیمات بخش d-pad روی up کلیک کنید و بجای اینکه بالا رو از روی دسته بزنید سمت چپ رو انتخواب کنید مثلا:
بالا میشه چپ
پایین میشه راست
راست میشه پایین
چپ میشه بالا
در بازیهای مثل mariogalexy که فقط با استفاده از کلید های wو a وs و d
میشه ماریو حرکت کنه به قسمت configure از بخش shake کلیک کنید و قسمت stick جای کلید هارو روی دسته به ترتیب بالا پایین چپ و راست تنظیم کنید.
خلاصه من تونستم با این تنظیمات wario رو رد کنم

Picture3.jpg

Picture2.jpg

Picture1.jpg

موفق باشید

جان من 14 تومن بود
من نسخه ی چینی رو 50 تومن و اورجینال رو 70 تومن قیمت کرده بودم

دوست عزیز من هم باید توی عکس سوم دسته رو چپ و راست کنم که وقتی موس رو بالا پایین یا به راست و چپ بگردونید این کارو میکنه
شما یه کاری کن که خودم میکنم تا سریعتر اجرا بشه ، موس رو دورانی به جهت عقربه های ساعت بچرخون یک دور بعد یک دور هم برعکس بزن من جاهایی که واریو باید سریع این کارو کنه این ترفند رو بکار میبرم انشالله شما هم جواب میگیری یه امتحان کن ببین.
موفق باشید.

دوست عزیز من هم باید توی عکس سوم دسته رو چپ و راست کنم که وقتی موس رو بالا پایین یا به راست و چپ بگردونید این کارو میکنه
شما یه کاری کن که خودم میکنم تا سریعتر اجرا بشه ، موس رو دورانی به جهت عقربه های ساعت بچرخون یک دور بعد یک دور هم برعکس بزن من جاهایی که واریو باید سریع این کارو کنه این ترفند رو بکار میبرم انشالله شما هم جواب میگیری یه امتحان کن ببین.
موفق باشید.

اصلا هر کاری میکنم نمیشه بد تو خماری موندم :

f16eb9ad9476.jpg

جان من 14 تومن بود
من نسخه ی چینی رو 50 تومن و اورجینال رو 70 تومن قیمت کرده بودم
اگر دسترسی دارید یا فامیلی داری اصفهان نبش خیابان میر فندر اسکی - پاساز کامپیوتری هست که اسمش پاساژ پگاه هست (معروفه) ، طبقه بالا (دوم) تنها یه مغازه کنسول فروشی هست از ایکس باکس گرفته تا آتاری دستی رو داره از اونجا تهیه کنید 14 تومن تکی داره و 28 تومن پک دوتایی wii
از تو سایت دولفین قیمت مستر کارت رو 7 دلار زده با تخفیف!
موفق باشید

---------- نوشته در 11:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 AM ارسال شده بود ----------

عجیبه ! باهش یه کم بیشتر ور برو ببین میشه اون حرکت رو انجام بدی چون معلومه تو این بازی حالا حالا ها به این حرکت نیاز داری ...فکر کنم بریم دسته بگیریم سنگینتر باشیم .... راستی یارو فروشنده میگفت اگه برای دلفین میخوای نیاز باه میان افزار برای شناسایی دسته نداره کامپیوتر که شناخت باید از طریق برنامه دلفین اقدام کنید تا نیاز به تنظیمات هم نباشه.
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or