aminstedio
کاربر سایت
چینیه واسه همین میده 14.سلام دوست عزیز ممنون میشم یه امتحانی بکنید و جواب رو بدید کسی از دوستان دسته wii رو خریده و تونسته با بلوتوث وصل کنه چون تو سایت دولفین گفته نصب میشه بدون میان افزار . اصفهان قیمت کردم خیابان میر میداد 14 تومن ساخت چین
توی کدوم نسخه میشد این کارو کرد؟ مابریم بگیریم.
جان من 14 تومن بودسلام دوست عزیز ممنون میشم یه امتحانی بکنید و جواب رو بدید کسی از دوستان دسته wii رو خریده و تونسته با بلوتوث وصل کنه چون تو سایت دولفین گفته نصب میشه بدون میان افزار . اصفهان قیمت کردم خیابان میر میداد 14 تومن ساخت چین
دوست عزیز من هم باید توی عکس سوم دسته رو چپ و راست کنم که وقتی موس رو بالا پایین یا به راست و چپ بگردونید این کارو میکنه
شما یه کاری کن که خودم میکنم تا سریعتر اجرا بشه ، موس رو دورانی به جهت عقربه های ساعت بچرخون یک دور بعد یک دور هم برعکس بزن من جاهایی که واریو باید سریع این کارو کنه این ترفند رو بکار میبرم انشالله شما هم جواب میگیری یه امتحان کن ببین.
موفق باشید.
اگر دسترسی دارید یا فامیلی داری اصفهان نبش خیابان میر فندر اسکی - پاساز کامپیوتری هست که اسمش پاساژ پگاه هست (معروفه) ، طبقه بالا (دوم) تنها یه مغازه کنسول فروشی هست از ایکس باکس گرفته تا آتاری دستی رو داره از اونجا تهیه کنید 14 تومن تکی داره و 28 تومن پک دوتایی wiiجان من 14 تومن بود
من نسخه ی چینی رو 50 تومن و اورجینال رو 70 تومن قیمت کرده بودم