Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام نه ممنونم پس سیستمم ضعیف نیست واسه این بازی امکان داره بعدا با اومدن ورژن های بعدی این شبیه ساز این مشکلات افت فرم هم از بین بره؟ تو مو تور خونه که افت شدید فرم هست چجوری اون جونور ها رو کشتی؟
من با ورژن r3887 بازیش کردم و تنظیمات رو هم طبق فروم دلفین انجام دادم و بازی بدون افت فریم حتی تو این مکانهایی هم که گفتی افت فریم نداشتم!

میشه تنظیماتشو به منم بگی
توی تب جنرال قسمت basic setting فقط گزینه اول رو تیک بزن!قسمت advanced setting تمام گزینه هارو تیک بزن!
در تب پلاگین ! پلاگین opengl رو انتخاب کن!و در تب general قسمت advanced display setting رو فقط تیک auto scale رو بزن! قسمت enhancements هم میتونی مقدار anisotropic رو antialias رو تا آخر بالا ببری تیک اون گزینه پایینش هم بزن و post-proccessing shader یه چیز دلخواس رو off بذار! در تب بعدی یعنی advanced در قسمت EFB copy گزینه ی copy efb to gl texture انتخاب کن!
همین!

توی تب جنرال قسمت basic setting فقط گزینه اول رو تیک بزن!قسمت advanced setting تمام گزینه هارو تیک بزن!
در تب پلاگین ! پلاگین opengl رو انتخاب کن!و در تب general قسمت advanced display setting رو فقط تیک auto scale رو بزن! قسمت enhancements هم میتونی مقدار anisotropic رو antialias رو تا آخر بالا ببری تیک اون گزینه پایینش هم بزن و post-proccessing shader یه چیز دلخواس رو off بذار! در تب بعدی یعنی advanced در قسمت EFB copy گزینه ی copy efb to gl texture انتخاب کن!
همین!

خیلی ممنون دوست عزیز ولی من همه ی این تنظیمات و انجام میدم و لی وقتی گزینه ی enable doul core (speed up رو میزنم سرعت بازی خیلی خوب میشه ولی بازی بعضی وقت ها هنگ می کنه اگر چند ثانیه موس رو رو این گزینه نگه دارم خودشم تو hint میگه مه فعال کردن این گزینه موجب کرش در بازی هم میتونه بشه.:(و اگر تیک این گزین رو بر دارم سرعت میاد پایین تازه من گزینه ی enable idle skiping speed up رو هم تیک می زنم تا سرعت بره بالا من خیلی دوست دارم رزیدنت اویل زیرو و ریمیک رو بازی کنم خواهش میکنم کمکم کنید.

خیلی ممنون دوست عزیز ولی من همه ی این تنظیمات و انجام میدم و لی وقتی گزینه ی enable doul core (speed up رو میزنم سرعت بازی خیلی خوب میشه ولی بازی بعضی وقت ها هنگ می کنه اگر چند ثانیه موس رو رو این گزینه نگه دارم خودشم تو hint میگه مه فعال کردن این گزینه موجب کرش در بازی هم میتونه بشه.:(و اگر تیک این گزین رو بر دارم سرعت میاد پایین تازه من گزینه ی enable idle skiping speed up رو هم تیک می زنم تا سرعت بره بالا من خیلی دوست دارم رزیدنت اویل زیرو و ریمیک رو بازی کنم خواهش میکنم کمکم کنید.
عزیز من enable idle skiping رو تیک نزن!

دقيقاً اين تنظيمات بهترين تنظيم براي اين بازي بود كه دوستمون بهش اشاره كرد.
در ضمن Evil Zero داراي مشكل گرافيكي و افت فريم نيست اما مشكل صداش همچنان ادامه داره...
با نسخه هاي جديد هم اين مشكل رفع نشده... تو فروم دلفين هم كه مطرح شد جواب منفي بود.

در كل ميتونم بگم نسخه آخر دلفين با بازي هاي ويي سازگاري بيشتري داره.

دقيقاً اين تنظيمات بهترين تنظيم براي اين بازي بود كه دوستمون بهش اشاره كرد.
در ضمن Evil Zero داراي مشكل گرافيكي و افت فريم نيست اما مشكل صداش همچنان ادامه داره...
با نسخه هاي جديد هم اين مشكل رفع نشده... تو فروم دلفين هم كه مطرح شد جواب منفي بود.

در كل ميتونم بگم نسخه آخر دلفين با بازي هاي ويي سازگاري بيشتري داره.

منظور من رزیدنت اویل ریمیک بود توی سالن رزیدنت اویل زیرو از تو قطار بازی شروع میشه که.در ضمن بازی های وی که اصلا اجرا هم نشدند تو سیستم من فقط وقتی بوت دیسک رو می زنم صفحه باز میشه ولی اصلا" بازی نمیاد کسی میدونه مشکل چیه؟
مشخصات cpu: core 2 due 2.8 T9600 6 mb cash و کارت گرافیگ GF9300 512 هست RAM :4 GIG DDR3 , win :7 64 bit

برای بازی کردن گیم حتما به دسته بازی نیاز دارید یا با keyborad میشه بازی کرد ؟

در Wii:
با موس و كيبورد

در Gamecube:

هم كيبور هم موس، كه پيشنهاد ميكنم يه گيم پد شوك دار بگير تا بيشتر بازي بهت بچسبه..

---
چطوری تنظیم کیبورد انجام بدم تا enimies به طرف دیگه پرتاپ کنم ؟

تمام تنظيمات كيبورد رو ميتوني در قسمت Wiimote‌» Button Maping انجام بدي. در كانفيگ بازي دكمه ش رو نوشته.

---
منظور من رزیدنت اویل ریمیک بود توی سالن رزیدنت اویل زیرو از تو قطار بازی شروع میشه که.در ضمن بازی های وی که اصلا اجرا هم نشدند تو سیستم من فقط وقتی بوت دیسک رو می زنم صفحه باز میشه ولی اصلا" بازی نمیاد کسی میدونه مشکل چیه؟
مشخصات cpu: core 2 due 2.8 T9600 6 mb cash و کارت گرافیگ GF9300 512 هست RAM :4 GIG DDR3 , win :7 64 bit

من منظورتون رو فهميدم، اما درباره ريميك گفتم...
بله در ريميك تو سالن افت فريم داره كه با تنظيماتي كه دوستمون گفت درست ميشه اما يه ايراد بزرگ داره اونم اينه كه بايد ‍Copy EFB To RAm رو انتخاب كني چون وقتي GL Textur رو فعال ميكني جيل و كريس روي در و ديوار راه ميرن... به اتاق داينينگ برو ببين كريس رو ميز راه ميره :laughing:

همون رم رو بزار بعد رزولوشن رو 640 بزار درست ميشه.

از نظر من سيستمت خوبه... براي بازي هاي وي هم تنظيماتت درست نيست... من هردوتا اويل رو باهاش چك كردم. ;)

در Wii:
با موس و كيبورد

در Gamecube:

هم كيبور هم موس، كه پيشنهاد ميكنم يه گيم پد شوك دار بگير تا بيشتر بازي بهت بچسبه..

---

تمام تنظيمات كيبورد رو ميتوني در قسمت Wiimote‌» Button Maping انجام بدي. در كانفيگ بازي دكمه ش رو نوشته.

---

من منظورتون رو فهميدم، اما درباره ريميك گفتم...
بله در ريميك تو سالن افت فريم داره كه با تنظيماتي كه دوستمون گفت درست ميشه اما يه ايراد بزرگ داره اونم اينه كه بايد ‍Copy EFB To RAm رو انتخاب كني چون وقتي GL Textur رو فعال ميكني جيل و كريس روي در و ديوار راه ميرن... به اتاق داينينگ برو ببين كريس رو ميز راه ميره :laughing:

همون رم رو بزار بعد رزولوشن رو 640 بزار درست ميشه.

از نظر من سيستمت خوبه... براي بازي هاي وي هم تنظيماتت درست نيست... من هردوتا اويل رو باهاش چك كردم. ;)

سلام.اقا میشه تنظیماتشو دقیق بگی؟ وقتی بازی وی اجرا می کنم فقط صفحه سیاه میاد و میزنه 0 fps

آره دوست عزيز، اينم تنظيمات:

اول اينو بگم كه من از نسخه 2.0 RC1 استفاده ميكنم تو ويندوز سون و اكس پي هم چك كردم با همين تنظيمات كار ميكنه.

اين تنظيمات كه ميبني روي وي و گيم كيوب يكي هست يعني من با اين تنظيمات هم گيم كيوب رو راحت اجرا ميكنم هم وي رو:

خوبيه اين ورژن اينه كه اصلا تنظيمات خاصي نميخواد. ببين يه اسكرين شات هم برات از بازي هاي اويل ويي گرفتم ببيني اجراش در چه حد و كيفيتيه. من نپرسيدم كه شما چه بازي رو اجرا كرديد كه سياه شد؟ اويل هارو اگر داريد چك كنيد.

اين دارك سايد

اينم آمبرلا

اگر با اين ورژن و اين تنظيمات نتونستي اجرا كني يه اسكرين شات بزار تا بگم مشكل چيه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or