Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

با اون ورپن ها که تموم کردی مشکلی نداشتی؟ اصلا چند فرم می گرفتی و این که چرا بازی های وی اصلا اجرا نمیشن رو سیستمم؟

قبلا گفتم که بهت.فقط توی 2 تا جا افت فریم داشتم.یکی تو سالن اصلی و دیگری تو موتور خونه توی دیسک 2.فول فریم گرفته بودم.بدون ایست و ارور.

دوستاني كه سيو The Umbrella Chronicles رو ميخواستن از لينك زير دانلود كنن:
http://www.residentevil.ir/index.php?topic=101.msg835;topicseen#msg835

سيو كامل تمام مراحل و اسلحه هاي بي نهايت.
موفق باشيد
--
من با ورژن هاي جديد همه بازي هارو تست كردم.
حتي Resident Evil Archivesها خيلي بهتر از Gamecube اجرا ميشه.
ببين دوست من ، خيلي ها اجرا كردن حتي با كارت گرافيك پائين تر اما به نظر من مشكل از سخت افزار شماست اگر نه حداقل تا منوي بازي ميرفت! مشكل از شبيه ساز نيست اگر نه تو سيستم من و سايرين اجرا نميكرد. شما يه اسكرين شات از اون صفحه سياه با مشخصاتي كه روي پنجره ميده بزاريد.

دوستان من یه سوال دارم و اونم اینه که آیا من می تونم با این سیستم قدیمی:
Cpu: AMD 3600+ dual core
Ram: 1gb ocz
Graphic: geforce 9500 gt - memory:512
بازی های RE:Out Break و RE 0 و RE:Umbrella Chronicles که مال PS2 و gamecube و Wii هستن رو روی سیستمم با خیال راحت اجرا کنم؟ یا زیاد نباید امیدی داشته باشم؟!

دوستان من یه سوال دارم و اونم اینه که آیا من می تونم با این سیستم قدیمی:
Cpu: AMD 3600+ dual core
Ram: 1gb ocz
Graphic: geforce 9500 gt - memory:512
بازی های RE:Out Break و RE 0 و RE:Umbrella Chronicles که مال PS2 و gamecube و Wii هستن رو روی سیستمم با خیال راحت اجرا کنم؟ یا زیاد نباید امیدی داشته باشم؟!

رم سیستمت پایینه می تونی همه رو بازی کنی اما نمی تونی فرم بالا بگیری احتمالا" تو بازی های game cube و wii سرعت جالبی نداری. من که با یسی پی یو T9600 6 MB Cash و ram:4 ddr3 و گرافیک 512 به زور تونستم فول فرم بازی کنم اونم فقط رزیدنت اویل ریمیک تازه با ورژن های خیلی قدیمی این جدیدا که انقد مشکل دارن که نگو

خب آقا پس قضیه کلا" از بیخ کنسله دیگه!
چون من عاشق سری بازی های RE هستم. این چندتایی که واسه game cube و wii و ps2 از قدیم تا جدید اومده رو بازی نکردم (به جز code veonica) حالا هم که این تاپیک رو دیدم سوال کردم.
می گم کنسول wii تمام بازی های GC رو ساپورت می کنه؟! به نظرتون می صرفه فقط واسه سری RE یکی بگیرم بعد که همه رو بازی کردم بفروشم.

خب آقا پس قضیه کلا" از بیخ کنسله دیگه!
چون من عاشق سری بازی های RE هستم. این چندتایی که واسه game cube و wii و ps2 از قدیم تا جدید اومده رو بازی نکردم (به جز code veonica) حالا هم که این تاپیک رو دیدم سوال کردم.
می گم کنسول wii تمام بازی های GC رو ساپورت می کنه؟! به نظرتون می صرفه فقط واسه سری RE یکی بگیرم بعد که همه رو بازی کردم بفروشم.

تمام سری اویل برای خود Wii باز سازی شده .

در مورد بازی های GC اگر بازی اوریج باشه همه رو ساپورت میکنه و اگر نباشه هم چیپ هایی مثل Flatmii میشه همش رو بازی کرد .

سلام دوستان من در زریدنت اویل صفر اونم اول بازی گیر کردم اگر کمک کنی ممنون میشم یا سیو بازی را بدی

همون مرحله ی اول داخل قطار اون کارتی که باید باهاش یه در کارتی رو باز کنی از کجا باید پیدا کرد

سلام دوستان من در زریدنت اویل صفر اونم اول بازی گیر کردم اگر کمک کنی ممنون میشم یا سیو بازی را بدی

همون مرحله ی اول داخل قطار اون کارتی که باید باهاش یه در کارتی رو باز کنی از کجا باید پیدا کرد

دوست عزیز یکی از جذابیت های این بازی به اینه که خودت معما ها رو حل کنی اگه ما بگیم که دیگه لطفی نداره.
واسه باز کردن اون در باید دو تا رینگ رو پیدا کنی و و تو کیف که دستت هست جا بزنی کارت داخل کیفه اگه پرونده هایی رو که تو بازی بدست میاری بخونی این ها رو دقیقا" توضیح داده.

سلام
با سيستم
cpu:2.93GHZ
ram:2gb
grphic:256 5500 nvidia
ميشه بازي كرد من هر كاري كردم نشد راهي نيست مثلا گرافيكو پايين ببريم يا صدا رو ببنديم كه اجرا بشه
ممنون

دوستان من بازی Final Fantasy Crystal Chronicles رو از لینک زیر دانلود کردم که شامل 19 تا فایل با نام rare-ffcc و یه فایل با فرمت SFV هستش موقعی که میخوام آنزیپ کنم چون فایلاش zip-7 هست همه فایلا رو با هم میگیرم و بعد extract رو میزنم ولی 6% که میره میگه file is broken (یعنی تا آخر نمیره چه جوری باید آنزیپ کنم ؟
Code:
 [CENTER]
[/CENTER]
 [CENTER] [URL]ftp://173.192.209.76/245/GCN/Final_Fantasy_Crystal_Chronicles_USA_GC-RARE.rar[/URL]
[/CENTER]

سلام
با سيستم
cpu:2.93GHZ
ram:2gb
grphic:256 5500 nvidia
ميشه بازي كرد من هر كاري كردم نشد راهي نيست مثلا گرافيكو پايين ببريم يا صدا رو ببنديم كه اجرا بشه
ممنون

System Requirements =======
* Operating System: Microsoft Windows (2000/XP/Vista or higher) / Linux / Apple Mac OS X (Intel version).
* Processor: Any Fast CPU with SSE2 supported (recommended at least 2Ghz). Dual Core for speed boost.
* Graphics: Any graphics card that supports Direct3D 9 or OpenGL 2.1.

ou must have a video card that support OpenGL 2.x fully or Direct3D 9.0c. :

دوستان یه سوال: میخوام بازیه Silent Hill SM رو با دلفین اجراش کنم روی یه لبتاپ. که سیستمش اینه:
CPU:Core i7-1.6 to 2.8 Ghz
Ram:4 GB DDR3
VGA: Gt 310 512 Mb
بازی خیلی کند اجرا میشه. ورژن دلفین هم 4664M . اشکال کار از کجاست؟ (ویندوز هم 7 64bit)

دوستان یه سوال: میخوام بازیه Silent Hill SM رو با دلفین اجراش کنم روی یه لبتاپ. که سیستمش اینه:
CPU:Core i7-1.6 to 2.8 Ghz
Ram:4 GB DDR3
VGA: Gt 310 512 Mb
بازی خیلی کند اجرا میشه. ورژن دلفین هم 4664M . اشکال کار از کجاست؟ (ویندوز هم 7 64bit)

شاید این ورژن دلفین با سی پی یو های i7 سازگار نیست شما از جدید ترین ورژن استفاده کن شاید مشکلتون حل بشه

http://www.dolphin-emu.com/downloads.php?cat_id=9

كمك

سلام من كه اين شبيه سازو اجرا ميكنم تصويرش سياهه ولي صداش مياد چي كار كنم؟ (يه شبيه ساز قديمي ترم امتحان كردم همين جوري بود)كمككككككككككككككك:(:(:(

ويرايش:آقا راه افتاد خدا پدر و مادرتونو بيامرزه واقعا عاليه

ويرايش بعدي: آقا سزعت بالا اومدن و فيلماش خوبه ولي تو بازي 1 فريم ميده:biggrin1: به زحمت با تنظيمات كردمش 4(الكي تيكا رو برداشتم:biggrin1:)يكم توضيح ميدن چه گزينه هايي رو بايد بزنم؟:biggrin1:
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or