hmd2009
کاربر سایت
آره دوست عزيز، اينم تنظيمات:
اول اينو بگم كه من از نسخه 2.0 RC1 استفاده ميكنم تو ويندوز سون و اكس پي هم چك كردم با همين تنظيمات كار ميكنه.
اين تنظيمات كه ميبني روي وي و گيم كيوب يكي هست يعني من با اين تنظيمات هم گيم كيوب رو راحت اجرا ميكنم هم وي رو:
![]()
![]()
![]()
خوبيه اين ورژن اينه كه اصلا تنظيمات خاصي نميخواد. ببين يه اسكرين شات هم برات از بازي هاي اويل ويي گرفتم ببيني اجراش در چه حد و كيفيتيه. من نپرسيدم كه شما چه بازي رو اجرا كرديد كه سياه شد؟ اويل هارو اگر داريد چك كنيد.
اين دارك سايد
اينم آمبرلا
اگر با اين ورژن و اين تنظيمات نتونستي اجرا كني يه اسكرين شات بزار تا بگم مشكل چيه.
سلام.از این که زحمت کشیدی و عکس های تنظیماتو گذاشتی خیلی ازت ممنونم ولی متاسفانه من دقیقا" از همین ورژن که شما گفتی استفاده کردم و صفحه سیاه میاد و مینویسه 0 fps راستی من یخ مشکل دیگم دارم تو رزیدنت اویل ریمیک بعضی جاها یه دفعه کرکتر غیب میشه و من فقط سایشو میبینم مشکل از کجاست ؟ مرسی

اما نمیدونم برای چی ریموتو نشون نمی داد اما وقی زدمش بازی رد شد ( مارکوسو ترکوندم :laughing: ) تمام بازی رد کردم اما بازم یه مشکل دارم تو هر چهارتا اپیزد یه سری نیمه فرعی من هر کاری میکنم نمیتونم سه تا از اونا رو باز کنم یکی اپیزد دوم nightmare2 که مال ربکا هست باز نشد یکی تو اپیزد سه یکی تو پایان آمبرلا دوم وسکر ( آماد بودم برم ملکه سرخ بکشم آما باز نشد حالمو گرفت