یعنی کسی از دوستان silent hill shatterd memories رو با نرم افزار دولفین اجرا نکرده ؟
یا حداقل تجربه ای در خصوص پیغامی که نوشتم نداره؟
من اجرا كردم . مشكل چيه ؟؟؟
یعنی کسی از دوستان silent hill shatterd memories رو با نرم افزار دولفین اجرا نکرده ؟
من اجرا كردم . مشكل چيه ؟؟؟
یکی جواب مارو هم بده لطفا!!
Mario Kart Double Dash رو دانلود کردم فقط لوگوی نینتندو میاد با او یارو که سوار ابر شده!!! بعد تصویر سیاه میشه... اون بالا میزنه که 61 فریم میده! اما تصویر سیاهه همچنان... یکی کمک کنه لطفا چون همه به راحتی اینو بازی میکنن...
این بازی جزو بازیهایی هست که بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه.دارکتx و کارتتو آپدیت کن.تنظیماتشم دسکاری نکن.اگه جواب نگرفتی برو تو config و با direct 3d تست کن.ببین بهتر میشه.از آخرین نسخه دولفین استفاده کن.
بعد از اجرای فایل دولفین پیغام "cant create opengl renderer, you might be missing some required opengl extensions , check the logs for more info"
البته به تنظیمات نرم افزار اصلا دست نزدم.
اگر امکان دارد شما تنظیمات دولفین خودتان را بگذارید شاید مشکل از تنظیمات باشد.
یکی جواب مارو هم بده لطفا!!
Mario Kart Double Dash رو دانلود کردم فقط لوگوی نینتندو میاد با او یارو که سوار ابر شده!!! بعد تصویر سیاه میشه... اون بالا میزنه که 61 فریم میده! اما تصویر سیاهه همچنان... یکی کمک کنه لطفا چون همه به راحتی اینو بازی میکنن...
با سلام به دوستان عزیز. من یه مشکلی با شبیه ساز دلفین دارم امیدوارم یکی بتونه کمکم کنه. من بازی رزیدنت اویل یک رو با شبیه ساز دلفین ا جرا کردم تقریبا خوبه سرعت بازی بعضی جا ها 60 فرم و بعضی جاها هم 30 40 اما مشکل من اینه که وقتی وارد سالن اصلی میشم سرعت افت فوق العاده شدیدی پیدا می کنه طوری که مثل اسلو موشن میشه و در حد 5 فرم در ثانیه بیشتر نمیده فقط تو سالن اصلی عمارت که بعد از اونجا میتونی وارد طبقات بشی اینجوریه کسی میدونه چجوری این مشکل و حل کنم؟ مشخصات cpu: core 2 due 2.8 T9600 6 mb cash و کارت گرافیگ GF9300 512 هست RAM :4 GIG DDR3 .
سلام دوست من.من 1 سال پیش این بازیرو تموم کردم با ورژن های قدیمی.اون موقع یادمه فقط توی دوتا مکان افت فریم شدید بوجود میومد.یکی تو همین سالن اصلیه و اون یکی تو دیسک 2 توی موتور خونه که جونور ها از درو دیوار میومدن سمتت.فکر کنم این از خود شبیه ساز که اینجوری میشه.شاید تو ورژن های جدید این مشکل حل شده باشه. مشکل دیگه ای که تو جاهای دیگه نداری؟