Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

اینجا رو یه نگاه بنداز کامل توضیح داده .

!
دستت درد نکنه
حدودا 40 دقیقه میشه هم کل صفحات این تاپیک که دادی هم مشابهش رو خوندم
روشش رو یاد گرفتم
اما کد هاش کار نمیکنه

من نسخه usa رو دارم کد هایی که پیدا کردم تو نت همش pal هست
شما جایی سراغ نداری کد های ntsc این بازی رو داشته باشه ؟
resident evil remake

من در اجرای بازی silent hill shatter memories مشکل دارم پیغام (cant create openg; renderer)
نمایش داده میشود ، در ضمن سی پی یو سه هسته ای AMD و گرافیک 4350 ATI به همراه وینوز سون و DIREX 11 استفاده میکنم.

سلام
من 2-3 صفحه آخر رو خوندم و متوجه شدم این شبیه ساز با اکثر بازی ها هم خونی خوبی داره ولی یه سوال دارم و اونم اینه که کیفیته بازی ها افت پیدا میکنه یا نه؟توی شبیه ساز پلی استیشن 2 کیفیت خیلی پایین میاد برای همین من مجبور شدم یه پلی 2 بگیرم.اینم به همون شکل هست یا افت کیفی وجود نداره؟
در ضمن من اگه بخوام برنامه و پلاگین ها رو بگیرم باید از پست اولی تاپیک استفاده کنم؟

بیشتر بازیهای معروفشو تست کردم.بجز mario galaxy که افت فریم داره هیچ بازی دیگه مشکلی نداشتم.بهترین سیستم رو هم داشته باشی نمیتونی 60فریم بگیری.ایراد از شبیه ساز که تا چندوقت دیگه حلش میکنن.

بیشتر بازیهای معروفشو تست کردم.بجز mario galaxy که افت فریم داره هیچ بازی دیگه مشکلی نداشتم.بهترین سیستم رو هم داشته باشی نمیتونی 60فریم بگیری.ایراد از شبیه ساز که تا چندوقت دیگه حلش میکنن.
من سر جم 4 تا بازی میخوام با این شبیه ساز انجام بدم.ماریو گلکسی،New Super Mario Bros ،متروید پرایم ،و شماره آخری زلدا
سیستمم هم اینه
8800 جی تی اس
6000 ای ام دی ایکس 2
2 گیگ رم

من سر جم 4 تا بازی میخوام با این شبیه ساز انجام بدم.ماریو گلکسی،New Super Mario Bros ،متروید پرایم ،و شماره آخری زلدا
سیستمم هم اینه
8800 جی تی اس
6000 ای ام دی ایکس 2
2 گیگ رم
من خودم با دولفین mario galaxy رو تموم کردم.ولی یه جاهایی افت فریم داره.بعضی مراحلم خیلی روون اجرا میشه.new super mario بهتر از galaxy اجرا مبشه.سیستمتم بد نیست.ولی یه جاهایی تیک میزنه بازی برات.;)

خب Super Mario Strikers رو تونستم بازی کنم با متوسط فریم 30 که قابل قبول بود
یه سوالی : سی پیوی من I7 920 هست... میشه با تغییر ِ تنظیمات پردازش رو ببریم رو سی پی یو ؟
کارت ِ گرافیک هم 4870 یک گیگه... رمم هم 3 گیگ... ویندوز هم XP سرویس پک ِ 3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کلا انتظار داشتم با این سیستم بیشتر ازینا فریم بده! :biggrin1:

راستی! دیسک بازی های Wii توی درایور DVD کامپیوتر اجرا میشن !؟ یعنی میشه بازیهای Wii رو بخریم و ازشون ایمیج بگیریم یا درایو کامپیوتر قادر به خوندن این دیسک ها نیست !؟

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان
راستش من توي اين موردي كه خدمتتون عرض مي كنم به كمك و راهنمايي احتياج دارم.
كسي از دوستان گلم بازي Captain tsubasa: Ougonsedai No Chousen كه براي Game Cube هستش را اجرا كرده و بازي كرده؟ براي نصبش به راهنمايي اساسي محتاجم. ممنون مي شم از كسي كه اين لطفو بكنه....

سلام به همه دوستان
راستش من توي اين موردي كه خدمتتون عرض مي كنم به كمك و راهنمايي احتياج دارم.
كسي از دوستان گلم بازي Captain tsubasa: Ougonsedai No Chousen كه براي Game Cube هستش را اجرا كرده و بازي كرده؟ براي نصبش به راهنمايي اساسي محتاجم. ممنون مي شم از كسي كه اين لطفو بكنه....

میشه بگی از کجا دانلودش کردی؟

میشه بگی از کجا دانلودش کردی؟
سلام دوست عزيز
راستش خيلي وقت پيش از يه سايت خارجي دانلودش كرده بودم .متاسفانه آدرسشو الان نمي دونم ولي با يه searsch كوچولو فكر كنم بتوني از سايت هاي ديگه دانلودش كني..يا اينكه اگه بدونم(البته با اجازه مديران سايت) كجا و چه جوري مي تونم آپلودشون كنم، شايد بتونم اين كارو كنم.

من در اجرای بازی silent hill shatter memories مشکل دارم پیغام (cant create openg; renderer)
نمایش داده میشود ، در ضمن سی پی یو سه هسته ای AMD و گرافیک 4350 ATI به همراه وینوز سون و DIREX 11 استفاده میکنم.

یعنی کسی از دوستان silent hill shatterd memories رو با نرم افزار دولفین اجرا نکرده ؟
یا حداقل تجربه ای در خصوص پیغامی که نوشتم نداره؟

سلام
از دوستانی که بازی Captain tsubasa: Ougonsedai No Chousen رو انجام دادند یا بلدند لطفا نحوه config
برای این بازی با راهنمایی جامع لطف کنند بگن دیروز من نسخه Dolphin-r5285 رو دانلود کردم ولی باز نشد بازی کنم الان چندین ماهه این بازی رو دانلود کردم ولی نمیشه بازیش کرد یا صفحه سیاه میاد یا کلا فقط
دموی شروع بازی میاد و به صفحه انتخاب گزینه ها که میرسه صفحه سفیده یا سیاهه و....
لطفا از راهنمایی کامل دریغ نکنید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or