Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

ببخشید اگه تکراری باشه چون نمیتونستم این 60 صفحه رو بخونم.
کسی بازی new super mario bros را تست کرده؟
لطفا سریع پاسخ دهید. ممنون
----------------------------------
الان دانلود کردم اجرا میشه فقط سرعتم خیلی کمه چی کار کنم که بهتر شه؟

بدون مشکل میتونی تا آخرش بری بدون افت فریم.به شرطی که حداقل کارت 8600 و cpu2.6 dua داشته باشی.موفق باشی.;)

خوب الان کارتم 9400 و cpu amd 2.7 X2 5200 هستش ولی سرعتم کمه باید چی کار کنم؟

کارتت خیلی ضعیفه.هیچ جوری نمیتونی سرعت پایدار و روون بگیری.9600gt میتونه کارتو راه بندازه.کارت گرافیک و دایرکت ایکس رو آپدیت کن ببین اوضاع فریم بهتر میشه.

کسی فایل زیپ شده Super Mario Strikers رو داره که 1.14 گیگو دانلود نکنم ؟

یه سوال : این شبیه ساز تمام رجین هارو اجرا میکنه ؟ میخواستم Super Mario Galaxy رجین US رو دانلود کنم گفتم نکنه اجرا نکنه ؟ با حجم 4.38... البته اگه کسی این بازیو زیپ شدشو داره لطف کنه لینکشو بذاره ;)

سلام دوستان.

من با سیستمی با مشخصات زیر:
Cpu 2.56 duel core intel
vga 9600 gt 1 gig
ram 2gig

وقتی بازی Resident Evil Zero رو اجرا میکنم یه کوچولو تیک داره و صدای بازی هم پت پت میکنه.

لطفا پلاگین های مربوطه رو برای من بزارید.
در ضمن من 4 تا ورژن از دلفین رو امتحان کردم و تنظیمات صدای بازی رو هم کلی دست کاری کردم و DirectX11 رو هم که یکی از دوستان در پست اول گذاشته بود رو دانلود و نصب کردم و لی با ز فرقی نکرد.

سلام
من 2-3 صفحه آخر رو خوندم و متوجه شدم این شبیه ساز با اکثر بازی ها هم خونی خوبی داره ولی یه سوال دارم و اونم اینه که کیفیته بازی ها افت پیدا میکنه یا نه؟توی شبیه ساز پلی استیشن 2 کیفیت خیلی پایین میاد برای همین من مجبور شدم یه پلی 2 بگیرم.اینم به همون شکل هست یا افت کیفی وجود نداره؟
در ضمن من اگه بخوام برنامه و پلاگین ها رو بگیرم باید از پست اولی تاپیک استفاده کنم؟

کسی فایل زیپ شده Super Mario Strikers رو داره که 1.14 گیگو دانلود نکنم ؟

مثه اینکه اینجا کسی جوابگو نیست! (4 روزه منتظرم, خبری نشد!) دارم همون 1.14 گیگو دانلود مبکنم :laughing:

سلام دوستان.

من با سیستمی با مشخصات زیر:
Cpu 2.56 duel core intel
vga 9600 gt 1 gig
ram 2gig

وقتی بازی Resident Evil Zero رو اجرا میکنم یه کوچولو تیک داره و صدای بازی هم پت پت میکنه.

لطفا پلاگین های مربوطه رو برای من بزارید.
در ضمن من 4 تا ورژن از دلفین رو امتحان کردم و تنظیمات صدای بازی رو هم کلی دست کاری کردم و DirectX11 رو هم که یکی از دوستان در پست اول گذاشته بود رو دانلود و نصب کردم و لی با ز فرقی نکرد.

لطفا یکی جواب بده ، به خدا مردیم در حسرت اجرای درست این بازی.:((

دوستان میشه یکی نحوه استفاذه از cheat رو بگه برام ؟
برای بازی resident evil remake میخوام

خیلی فوریه
دوستان یعنی اصلا کسی از cheat استفاده نکرده تاحالا تو dolphin ?
اینجا رو یه نگاه بنداز کامل توضیح داده .

سلام
من 2-3 صفحه آخر رو خوندم و متوجه شدم این شبیه ساز با اکثر بازی ها هم خونی خوبی داره ولی یه سوال دارم و اونم اینه که کیفیته بازی ها افت پیدا میکنه یا نه؟توی شبیه ساز پلی استیشن 2 کیفیت خیلی پایین میاد برای همین من مجبور شدم یه پلی 2 بگیرم.اینم به همون شکل هست یا افت کیفی وجود نداره؟
در ضمن من اگه بخوام برنامه و پلاگین ها رو بگیرم باید از پست اولی تاپیک استفاده کنم؟
نه، مثل PCSX2 نیست. اتفاقا میشه با AA و Anistropic F کیفیت بیشتری هم گرفت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or