Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

منم موافقم این فیلم ها هم همش الکی و سرکاریه

یعنی از دوستان وی دار کسی تا حالا بازی گیم کیوب اجرا نکرده ؟
البته من یه سری بازی توی گیم استاپ دیدم که بازی های تبدیل شده گیم کیوب برای وی بود ، مثلا همه اویل های گیم کیوب نسخه وی ش هم پیدا میشه .

ویرایش :
من دیگه مطمئن شدم که میتونه اجرا کنه :

http://en.wikipedia.org/wiki/Wii

Backward
compatibility Nintendo GameCube
Predecessor Nintendo GameCube

اقا کسی تونسته رزیدنت اویل ها ی گیم کیوب رو رو با کیفیت و با سرعت خوب رو Pc اجرا کنه؟اگه تونسته با چه سیستمی؟ مشخصات؟

من جفتشون رو پارسال تموم کردم.
سیستم:8800gt-cpu2.6 dua core-ram2gb
در ضمن resident evil remake فوق العاده سخته.من 2 هفته طول کشید تمومش کنم.بخاطر معماهاش.امیدوارم از پسش بر بیای.گرافیک remake فوق العادست.شک نکن.

ممنون.سرعت بازی چطوری بود کم نبود تو بازی هنگ نمی کرد یا اررور بده؟ اره گرافیکش فوق العادس فقط خیلی کند می گیره.

فول فریم بازی کردم.اصلا کند نبود.تازه من عید بازی کردم.الان با ورژن های جدید فکر کنم بهتر هم شده.;)

سلام artoor32 هر چی میخوام این بیلدهای جدید را از روی لینک مدیا فایر دانلود کنم نمیشه یعنی هی میگه the webpage is not availableخواهشا یه کاری بکن.تا الآنم نتونستم از ورژن 4525 ورژن بالاتری را دانلود کنم!:((
لینک مدیا فایر در امضام هست.

اینم یه لینک دیگه که در پست اول هم همه لینک ها موجوده.
http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/browse.aspx/Emulation/Dolphin?view=details

این اویل های گیم کیوب روی ویی همشون اجرا میشن ؟
میخوام برم وی بخرم ، با امولاتور حالی نمیده .

بله اجرا میشن فقط وقتی خواستی بخری بگو رو DVD واست رایت کنن نه Mini DVD ضمنا" Resident Evil :Zero مخصوص Wii هم ساخته شده و تاریخ انتشارش فعلا" که برای 22nd JAN 2010 گفته شده.

Resident Evil Zero که نسخه وییش خیلی وقت هست منتشر شده.
از دوستانی که این بازی رو دارن میتونید سوال کنید که خبرش در لینک زیر هست.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15949
Resident Evil Archives: Resident Evil Zero نسخه انگلیسیش هست که این سایته برای فروش دارش : http://wiigame.blogfa.com/
در ضمن در همین تاپیک هم یکی از دوستان بازی گیم کیوب رو روی ویی اجرا کرده که یه سری مشکلات داره و باید از یه برنامه خاصی استفاده کنید.برای اطلاعات بیشتر به بخش ویی در لینک زیر سر بزنید.
http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=15

آخرین ویرایش:
هزار دفعه مسیو لان nintendo گفتن wii قابلیت اجرای پخش بازیهای gamecube رو نداره.باز بیاید بگید فلان.

این سایت هم گفته که اجرا میشه و میتونه اجرا کنه.که یکی از اعضای همین انجمن هست.
http://wiigames.ir/SoftChip.html

شما میتونید برای کپی خور کردن wii دستگاهتون رو به ما بسپارید !
ما با استفاده از جدیدترین و پیشرفته ترین روش ها
wii رو کپی خور و جدید ترین و بهترین نرم افزار ها رو بر روی آن نصب میکنیم .
کارهایی رو که ما بر روی
wii شما انجام میدهیم :
1 . کپی خور کردن
Wii برای اجرای تمام بازی ها از روی دیسک چنل برای اولین بار در ایران
2 . ضد بریک کردن دستگاه
Wii ( توسط دو برنامه Bootmii و Preloader  )
3 . نصب آخرین فریم ویر و به روز کردن
wii برای اجرای جدیدترین بازی ها
4 . اجرای بازی ها از روی هارد و
USB ( دیگر از شر دیسک ها خلاص می شوید ! )
5 . نصب 4 لودر برای اجرای تمام بازی ها (
Usb Loader GX , NeoGamma , Gecko , SoftChip  )
6 . اضافه کردن قابلیت اجرای فیلم و موسیقی با
wii ( قابلیت شناسایی هارد اکسترنال )
7 . اجرای بازی های گیم کیوب (
GameCube)
8 . اجرای بازی های آتارسی ، میکرو ، سگا ،
Gameboy Advance و Super Nintendo
9 . نصب آخرین ورژن برنامه های
Homebrew Channel , Wad Manager , cIOS38 و ...
10 . انگلیسی کردن
Wii های ژاپنی و کره ای
۱۱ . تحویل دادن بکاپ
wii شما به همراه بازی های میکرو بر روی یک dvd
12
. کپی خور کردن حضوری

همه این کار ها رو ما فقط با 10.000 تومان انجام می دهیم .

========================================
اجرای بازی های Game Cube در Wii
همونطور که می دونید بازی های GC رو Wii اجرا میشن و بازی های قشنگی روی این کنسول اومده بوده که واقعا جزو بهترین ها هستند به همین دلیل من گفتم این تاپیک رو بزنم تا بچه ها بازی های این کنسول رو از دست ندن.
تو تاپیک میخوام آموزش اجرا کردن بازی های Gamecube روی Wii رو توضیح بدم که خیلی هم آسونه.

اول از همه باید بگم که برای بازی کردن بازی های GC روی وی حتما باید موارد زیر رو داشته باشین:

1- الف: دسته ی این کنسول رو داشته باشین. دقت کنید که دسته ی کلاسیک وی کار نمی کنه. وقتی شما بازی GC رو اجرا میکنید کلا مود وی عوض میشه و به حالت GC میره که تو این حالت تمام امکانات وی خاموش میشه مثل بلوتوث یا استفاده از حافظه ی داخلی وی و ....
1- ب: یه تبدیل جدیدا اومده که دسته ی PS2 رو به GC تبدیل میکنه که از نظر قیمت به صرفه تره چون دسته ی PS2 با قیمت 5 تومن هم پیدا میشه.

2-الف: برای Save کردن باید مموری این کنسول رو هم داشته باشین.
2-ب: برای سیو کردن هم دوباره یه تبدیل اومده که به جای مموری GC شما میتونید از SD تون استفاده کنید.

بازی های این کنسول دو نوعه:
1- بازی روی یک MiniDVD که 1.5 گیگ بیشتر ظرفیت نداره و برای خود GC هست.
2- بازی روی یک DVD با حجم 4.5 گیگ که دیگه رو خود GC اجرا نمیشه ولی روی Wii اجرا میشه.

برای اجرای بازی ها:

*اگر مثل من مودچیپ دارین که خوش بحالتون چون با گذاشتن بازی داخل کنسول و کلیک بر روی دیسک چنل و اجرای بازی ، بازی خودش میاد و دیگه مشکلی نیست.

*اگر مودچیپ ندارین این کارا رو بکنین:
حتما از ویتون بک آپ بگیرین چون من هیچ مسئولیتی نسبت به خرابی Wii شما قبول نمیکنم.

1- این فایل رو دانلود کنید.
2- فایل gcbackup0.1_theta.tgz رو Extract کنید و فولدر های miospatcher و rungcbackup رو تو پوشه Apps درون SD تون کپی کنید.
3- Miospacher رو اجرا کنید و با دسته گیم کیوب A رو بزنید تا پچ تموم شه.
4- حالا میتونید بازی های GC خودتون رو از RunGCbackup اجرا کنید.

من خودم چندتا از بازی های گیم کیوب رو امتحان کردم که بدون مشکل اومدن.
گیم کیوب بازی های خفنی داشته که هنوزم ارزش بازی داره که من چندتاش رو اینجا نام می برم:
Metal Gear: Twined Snake (این بازی نسخه ی باز سازی شده ی متال گیر 1 برروی گیم کیوب هست)
NFS: Underground2 (این بازی هم که یکی از بهترین بازی های سری NFS هست و واقعا ارزش دوباره بازی کردن رو داره)
RE:0
RE:1
RE:CodeVerconia
RE:4
(سری بازی های اویل که رو هیچ کنسول دیگه ای پیدا نمیشه)
Mario: Sunshine
Killer7
و....

منبع : http://wiigame.blogfa.com/

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز چیزی که مشخصه اینه که wii قابلیت back compatibility مثل ps3 رو نداره.این رو من نمیگم.سازنده ها و مسئولان نینتندو میگن.نمی خوام بگم لینک هات fake ان.ولی من خودم تو youtube یه ویدیو دیدم که halo3 رو با pc به راحتی اجرا میکرد.پس زیاد به این چیزا توجه نکن.مطمئن باش اگه رو pc همچین کاری رو میشد کرد الان تو همه فروشگاه ها و دست مردم halo 3 بود که با pc اجراش کنن.اما مشخصه اگرم بشه کار افراد عادی مثل من و تو نیست.موفق باشی.

این halo 3 که میگید ماله چه کنسولیه؟ اگه ماله xbox1 هست که یه halo دازه که با شبیه ساز اجرا میشه....

من قبلا" یه ترایلر از این نسخه وی دیدم که زاویش اول شخص بود یه جا دیگه باز سوم شخص شده بود کسی نسخه وی شو بازی کرده؟

آخرین ویرایش:
من قبلا" یه ترایلر از این نسخه وی دیدم که زاویش اول شخص بود یه جا دیگه باز سوم شخص شده بود کسی نسخه وی شو بازی کرده؟

بازی کاملا first person هست اون تریلر که دیدی به خاطر اینه که بصورت دو نفری مراحل رو رد میکنید و در واقع یار و همراهت رو نشون داده.مثل RE5 .ولی از دید first person

بازی کاملا first person هست اون تریلر که دیدی به خاطر اینه که بصورت دو نفری مراحل رو رد میکنید و در واقع یار و همراهت رو نشون داده.مثل RE5 .ولی از دید first person

من از first person اصلا خوشم نمیاد تو بازی های ترسناک.داستان بازی یا معما هاش با نسخه Game cube فرق داره؟

من از first person اصلا خوشم نمیاد تو بازی های ترسناک.داستان بازی یا معما هاش با نسخه Game cube فرق داره؟

یه چیزی بذار بهت بگم.resident evil های wii اصلا حال نمیده.معما هم تعطیل.در ضمن تو فقط باید تیر بزنی همین.تو صفحه فقط نشانه گر وجود داره. خود بازی تصمیم میگیره تو کجا بری.تو هیچ تسلطی نداری که هر جا بخوای بری.اگه توقع remake و zero رو داری دور اینارو خط بکش.ولی اگه دنبال داستانی بد نیست تجربش کنی;)

یه چیزی بذار بهت بگم.resident evil های wii اصلا حال نمیده.معما هم تعطیل.در ضمن تو فقط باید تیر بزنی همین.تو صفحه فقط نشانه گر وجود داره. خود بازی تصمیم میگیره تو کجا بری.تو هیچ تسلطی نداری که هر جا بخوای بری.اگه توقع remake و zero رو داری دور اینارو خط بکش.ولی اگه دنبال داستانی بد نیست تجربش کنی;)

نه من قبلا" چند تا ترایلر از این بازی واسه Wii دیده بودم اگه داستانم عوض نشده که هیچی قیدشو می زنم من اصلا" از بازی های وی خوشم نمیاد نمی دونم چرا این کپکام باز به وی گیر داده Resident evil : dc هم فکر نکنم زیاد فروش کرده باشه شایدم من اشتباه می کنم یا هنوز دیر نمیشه.ولی حالا dark side رو چون کلا داستان عوض شده یه فکری به حالش میکنم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or