Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام artoor32 هر چی میخوام این بیلدهای جدید را از روی لینک مدیا فایر دانلود کنم نمیشه یعنی هی میگه the webpage is not availableخواهشا یه کاری بکن.تا الآنم نتونستم از ورژن 4525 ورژن بالاتری را دانلود کنم!:((

سلام دوستان.این رزیدنت اویل گه میگید جدیدا عرضه شده ؟ اسم دقیقش چیه ؟
من به علت مشغله درسی و امتحانات از نت و اخبار گیم ها بی خبرم فعلا.......:( ولی از هیچ رزیدنتی نمیتونم بگذرم:love:
اگه کسی لینکی دم دست داره لطف کنه تا بریم تو کارش:cheesygri
اسم دقیقش اینه
resident evil : darkside chronicles که سبک بازیش مثل همون umbrella chronicles ولی با گرافیک بهتره ولی باید صبر کنی تا بیلدهای جدیدتر بیاد تا بتونیم فرم بالاتر بگیریم.
متاسفانه لینک دانلود ندارم.مجبور شدم بخرمش

اسم دقیقش اینه
resident evil : darkside chronicles که سبک بازیش مثل همون umbrella chronicles ولی با گرافیک بهتره ولی باید صبر کنی تا بیلدهای جدیدتر بیاد تا بتونیم فرم بالاتر بگیریم.
متاسفانه لینک دانلود ندارم.مجبور شدم بخرمش

این اویل های گیم کیوب روی ویی همشون اجرا میشن ؟
میخوام برم وی بخرم ، با امولاتور حالی نمیده .

این اویل های گیم کیوب روی ویی همشون اجرا میشن ؟
میخوام برم وی بخرم ، با امولاتور حالی نمیده .

بله اجرا میشن فقط وقتی خواستی بخری بگو رو DVD واست رایت کنن نه Mini DVD ضمنا" Resident Evil :Zero مخصوص Wii هم ساخته شده و تاریخ انتشارش فعلا" که برای 22nd JAN 2010 گفته شده.

آخرین ویرایش:
بله اجرا میشن فقط وقتی خواستی بخری بگو رو DVD واست رایت کنن نه Mini DVD ضمنا" Resident Evil :Zero مخصوص Wii هم ساخته شده و تاریخ انتشارش فعلا" که برای 22nd JAN 2010 گفته شده.

من مجبورم اورجینال بخرم . نیازی به رایت نیست .

باز هم خیلی ممنون

سلام دوستان.این رزیدنت اویل گه میگید جدیدا عرضه شده ؟ اسم دقیقش چیه ؟
من به علت مشغله درسی و امتحانات از نت و اخبار گیم ها بی خبرم فعلا.......:( ولی از هیچ رزیدنتی نمیتونم بگذرم:love:
اگه کسی لینکی دم دست داره لطف کنه تا بریم تو کارش:cheesygri

بیا اینم تورنتش.حجم 4.3gb
http://www.kickasstorrents.com/wii-resident-evil-darkside-chronicles-ntsc-rar-t3235990.html

من مجبورم اورجینال بخرم . نیازی به رایت نیست .

باز هم خیلی ممنون

بازی های Game cube مینی دی وی دی هست به Wii مینی دی وی دی می خوره؟! این رزیدنت اویل (Resident Evil:Zero) تحت عنوان Resident Evil : Archives در 22 jan عرضه میشه.موفق باشی.

resident-evil-archives-box-art.jpg

آخرین ویرایش:
هزار دفعه مسیو لان nintendo گفتن wii قابلیت اجرای پخش بازیهای gamecube رو نداره.باز بیاید بگید فلان.
منم می دونستم ولی شک داشتم واسه همینم گفتم بگو رو dvd رایت کنن. ولی من شنیدم که داره شاید به خاطر این که مینی دی وی دیه اینو گفتن

آخرین ویرایش:

ببین دوست عزیز چیزی که مشخصه اینه که wii قابلیت back compatibility مثل ps3 رو نداره.این رو من نمیگم.سازنده ها و مسئولان نینتندو میگن.نمی خوام بگم لینک هات fake ان.ولی من خودم تو youtube یه ویدیو دیدم که halo3 رو با pc به راحتی اجرا میکرد.پس زیاد به این چیزا توجه نکن.مطمئن باش اگه رو pc همچین کاری رو میشد کرد الان تو همه فروشگاه ها و دست مردم halo 3 بود که با pc اجراش کنن.اما مشخصه اگرم بشه کار افراد عادی مثل من و تو نیست.موفق باشی.

پس اجرا میکنه ولی دستگاه مد شده ، مثل PSP و PSX درسته ؟

من وقتی خواستم اینهارو بخرم (منظورم رزیدنت اویل ها) گفته بودن که اگه واسه وی می خوای رو dvd بخر فکر میکنم به wii مینی دی وی دی نمی خوره. البته من Wii ندارم و واسه Pc می خواستم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or