Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

کسی تونسته RESIDENT EVIL ها رو با سرعت و کیفیت خوب اجرا کنه؟
با CPU CORE ii7 و کارت گرافیک 250gts و ram 4 gig ddr 3 میشه با کیفیت و سرعت عالی اجراش کرد؟

با CPU CORE ii7 و کارت گرافیک 250gts و ram 4 gig ddr 3 میشه با کیفیت و سرعت عالی اجراش کرد؟

بله به راحتي اجرا ميشه. ولي به دليل مشكلاتي كه از جانب خود شبيه ساز هست ممكنه كه بعضي جاها كرش يا هنگ كنه.

عزيزم واسه ما كلاس گذاشتي! با اين سيستمي كه توي داري ميشه موشك هوا كرد.

سلام دوستان.من با ورژن4728 بازی resident evil:darkside chronicles رو اجرا کدم و 17فرم گرفتم.سیستم گرافیک 8800اولترا،cpu 6550 و رم 4گیگ اینه.میتونم بیشتر فرم بگیرم یا فعلا برنامه همین قدر قدرت داره یا اینکه سیستمم پایینه؟

سلام دوستان.من با ورژن4728 بازی resident evil:darkside chronicles رو اجرا کدم و 17فرم گرفتم.سیستم گرافیک 8800اولترا،cpu 6550 و رم 4گیگ اینه.میتونم بیشتر فرم بگیرم یا فعلا برنامه همین قدر قدرت داره یا اینکه سیستمم پایینه؟

دوست عزیز سیستمت خوبه.ولی توجه کن ببین این بازی کی release شده.تازه 1ماه از تاریخ عرضه ش گذشته.پس با اومدن ورژن های جدیدتر مطمین باش می تونی فول فریم بازی کنی.پس صبور باش.;)

اره من همشونو بازی کردم ولی هنوز بازی های wii نیوفته دستم ولی خیلی جالب بودن 1.2.3. فرق گرافیکی دارند خیلی خوبه 1 اصلا تقریبا داستان هم عوض شده ولی از همه بهتر زیرو هستش من که با 9800 همه رو اجرا کردم خیلی خوب ولی خیلی عشق رزیدنت داری پستاتو دیدم توی تاپیک ها حتما بازی کن:love:

[/QUOTE]
اره اومده کلاس بزاره خوشم میاد زود میگیری:love:
دوست عزیز سیستمت خوبه.ولی توجه کن ببین این بازی کی release شده.تازه 1ماه از تاریخ عرضه ش گذشته.پس با اومدن ورژن های جدیدتر مطمین باش می تونی فول فریم بازی کنی.پس صبور باش.;)
حق با شماست:blushing:

اتفاقا آره.قبلا 4623 رو داشتم 10فرم میداد ولی الان با این بیلد جدید فرم ریت خیلی بهتر شده.یه سوال:این برنامه dead space extraction رو اجرا کرده؟
فوق العاده برنامه ی فوق العاده ایه:biggrin1:

اتفاقا آره.قبلا 4623 رو داشتم 10فرم میداد ولی الان با این بیلد جدید فرم ریت خیلی بهتر شده.یه سوال:این برنامه dead space extraction رو اجرا کرده؟
فوق العاده برنامه ی فوق العاده ایه:biggrin1:

اره اجرا میکنه.ولی توقع نداشته باش که مثل بازی های 4 سال پیش روون باشه.یه ایراداتی داره.ولی قابل بازی هست.دلیلشم اینه که dead space مثل رزیدنت اویل 2009 جدیده و طول میکشه تا بتونی راحت و بدون ایراد انجامش بدی.

سلام دوستان

من مشخصات سیستمم اینه:
CPU core2Duo 2.00 GH
Ram 3 GB
VGA 8400 GT

این dolphin رو این اجرا میشه یا بهتره قیدشو بزنم ؟؟

مرسی

کارتت ضعیفه.ولی طوری نیست که کلا بخوای قیدشو بزنی.میتونی اجرا کنی.ولی بصورت فول فریم نه.قابل تحمله.

بله به راحتي اجرا ميشه. ولي به دليل مشكلاتي كه از جانب خود شبيه ساز هست ممكنه كه بعضي جاها كرش يا هنگ كنه.

من اصلا" اهل کلاس گذاشتن نیستم و خوشم هم نمیاد ضمنا" من همچین سیستمی ندارم ولی فقط به خاطر رزیدنت اویل های گیم کیوب می خوام بخرم :smile:.

آخرین ویرایش:
اره من همشونو بازی کردم ولی هنوز بازی های wii نیوفته دستم ولی خیلی جالب بودن 1.2.3. فرق گرافیکی دارند خیلی خوبه 1 اصلا تقریبا داستان هم عوض شده ولی از همه بهتر زیرو هستش من که با 9800 همه رو اجرا کردم خیلی خوب ولی خیلی عشق رزیدنت داری پستاتو دیدم توی تاپیک ها حتما بازی کن:love:

آقا مشخصات سیستمت دقیقا" چیه؟و آیا تونستی با کیفیت عالی رزیدنت اویل هارو اجراشون کنی آروم نمیگرفت؟اگه واقعا" اینطوره پس من الکی هزینه نکنم ممنوم میشم جوابمو بدی.

سلام دوستان.این رزیدنت اویل گه میگید جدیدا عرضه شده ؟ اسم دقیقش چیه ؟
من به علت مشغله درسی و امتحانات از نت و اخبار گیم ها بی خبرم فعلا.......:( ولی از هیچ رزیدنتی نمیتونم بگذرم:love:
اگه کسی لینکی دم دست داره لطف کنه تا بریم تو کارش:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or