Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

نه من قبلا" چند تا ترایلر از این بازی واسه Wii دیده بودم اگه داستانم عوض نشده که هیچی قیدشو می زنم من اصلا" از بازی های وی خوشم نمیاد نمی دونم چرا این کپکام باز به وی گیر داده Resident evil : dc هم فکر نکنم زیاد فروش کرده باشه شایدم من اشتباه می کنم یا هنوز دیر نمیشه.ولی حالا dark side رو چون کلا داستان عوض شده یه فکری به حالش میکنم.;)

تنها بازی wii که ارزش بازی کردن داره mario galaxy هستش بنظر من.resient evil هاش به گرد گیم کیوب هم نمیرسه

اره من بهت گفتم فقط فقط رزیدنت های گیم کیوب همه رو بازی کن زیرو رو حتما بازی کن 1.2.3. رو هم بازی کن البته خیلی خیلی تغیرات شده در شماره یک من همشونو دارم خیلی حال میده اصلا 1 مسیراش عوض شده گرفتی ولی همون داستانه نکته جالب اینه بازی رزیدنت 0 من 1080p اجرا کردم خیلی جالب بود ولی بقیه نشد جریان چیه

سلام دوستان

این رزیدنت های 1و2و3 گیم کیوب با اون نسخه های قدیمی، فرق دارن ؟
گرافیک، داستان ؟

2و3 فرقی ندارن.ولی دوتا عنوان انحصاری گیم کیوب داره.که جفتشون واسه زمان خودشون فوق العاده بودن.یکیش resident evil remake هستش که در واقع همون 1 هست ولی با گرافیک به روز تر.و دیگری resident evil zero هستش که روی هیچ کنسولی غیر از nintendo نمی تونی گیرشون بیاری.این دوتا عنوان های انحصاری nintendo هستند.

2و3 فرقی ندارن.ولی دوتا عنوان انحصاری گیم کیوب داره.که جفتشون واسه زمان خودشون فوق العاده بودن.یکیش resident evil remake هستش که در واقع همون 1 هست ولی با گرافیک به روز تر.و دیگری resident evil zero هستش که روی هیچ کنسولی غیر از nintendo نمی تونی گیرشون بیاری.این دوتا عنوان های انحصاری nintendo هستند.

میشه این نسخه ها رو با Dolphin بازی کرد ؟
به نظرت ارزششو داره الان بازی کنم ؟

سلام
دوستان این رزیدنت Darkside chronicels برا شما هم فریم ریتش کمه ؟؟
این که تو میگی تازه اومده بای wii باید صبر کنی تا دلفین با ورژن بالا تری بازی کنی اونم درست میشه تو برو اون 0.1.2.3.4 وکد ورونیکا رو بازی کن حالشو ببر :love::love::biggrin1: همه رو هم خیلی خوب میاره :love:اون 0 رو که تا حالا بازی نکردی :confused:و اگه 1 رو بازی کردی گرافیک عالیه و همون 1 هستشو گررافیکش بهتر و کمی راهو چاه ها عوض شده اون 2و3 هم خیلی بهتر شده گرافیکش لبه ها گرفته شده و.... برو بازی کن حالشو ببر:love:من در عجبم چرا کسی اینا رو بازی نکرده خدا:biggrin1::biggrin1:

این که تو میگی تازه اومده بای wii باید صبر کنی تا دلفین با ورژن بالا تری بازی کنی اونم درست میشه تو برو اون 0.1.2.3.4 وکد ورونیکا رو بازی کن حالشو ببر :love::love::biggrin1: همه رو هم خیلی خوب میاره :love:اون 0 رو که تا حالا بازی نکردی :confused:و اگه 1 رو بازی کردی گرافیک عالیه و همون 1 هستشو گررافیکش بهتر و کمی راهو چاه ها عوض شده اون 2و3 هم خیلی بهتر شده گرافیکش لبه ها گرفته شده و.... برو بازی کن حالشو ببر:love:من در عجبم چرا کسی اینا رو بازی نکرده خدا:biggrin1::biggrin1:

میثم جون، داداش دستت درد نکنه، فقط یه سوال نمی دونم با سیستمی که من دارم خوب اجرا میشه یا نه ؟
CPU core2duo 2.00 GH
Ram 3 GB
VGA 8400 GT
میشه بگی چجوریاست ؟!
بازم مرسی

میثم جون، داداش دستت درد نکنه، فقط یه سوال نمی دونم با سیستمی که من دارم خوب اجرا میشه یا نه ؟
CPU core2duo 2.00 GH
Ram 3 GB
VGA 8400 GT
میشه بگی چجوریاست ؟!
بازم مرسی

من با 8500gt و cpu dua2.6 تست کردم بدجوری کند بود.مطمئن باش نمیتونی روون بازی کنی.ولی این به معنی قابل اجرا نبودن نیست.میتونی بازی کنی.ولی نه بصورت فول فریم.

CPU core2duo 2.00 GH
Ram 3 GB
VGA 8400 GT
میشه بگی چجوریاست ؟!
بازم مرسی
سی پی یو که کم نمیاره رم هم خیلی خوبه گرافیک هم خوبه میاره بزار سیستم خودم رو بگم
9800gt
ram2
amd phenom 9650 quad-core cpu
عالی میاره بازی های گیم کیوب فرصت رو از دست نده البته من دوستم سیستم پاین تری هم داشت دو هسته ای سی پی یو 2 هسته ای از من بهتر اجرا میکرد خوراکش 2 هسته هست

سی پی یو که کم نمیاره رم هم خیلی خوبه گرافیک هم خوبه میاره بزار سیستم خودم رو بگم
9800gt
ram2
amd phenom 9650 quad-core cpu
عالی میاره بازی های گیم کیوب فرصت رو از دست نده البته من دوستم سیستم پاین تری هم داشت دو هسته ای سی پی یو 2 هسته ای از من بهتر اجرا میکرد خوراکش 2 هسته هست

میثم چرا اطلاعات غلط میدی؟هواست هست که کارتت 9800 ه؟
این بنده خدا کارتش 8400 ه.معلومه که تو تو بازی کم نمیاری.اما از 8600 به پایین محاله بشه روون بازی کرد.من تست کردم که میگم.من خودم 8800 دارم ولی با 8500 تست کردم افتضاح بود.دیگه 8400 که بماند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or