Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سی پی یو که کم نمیاره رم هم خیلی خوبه گرافیک هم خوبه میاره بزار سیستم خودم رو بگم
9800gt
ram2
amd phenom 9650 quad-core cpu
عالی میاره بازی های گیم کیوب فرصت رو از دست نده البته من دوستم سیستم پاین تری هم داشت دو هسته ای سی پی یو 2 هسته ای از من بهتر اجرا میکرد خوراکش 2 هسته هست

یعنی دو هسته ای بهتر از چهار هسته ای جواب میده؟امکان نداره .قصد جسارت نداشتم ولی چرا amd رو با ge force برداشتی معمولا" AMD با ATI بهتر ست میشه. البته من خودم از ATI خوشم نمی اد من تا حالا کمتر کسی دیدم با GE FORCE مشکل داشته باشه ولی با ATI چرا تو همین سایت هم بخش مشکلات کارت گرافیک در مورد ATI هست .ولی چون شما AMD برداشتی پرسیدم.

آخرین ویرایش:
این که تو میگی تازه اومده بای wii باید صبر کنی تا دلفین با ورژن بالا تری بازی کنی اونم درست میشه تو برو اون 0.1.2.3.4 وکد ورونیکا رو بازی کن حالشو ببر :love::love::biggrin1: همه رو هم خیلی خوب میاره :love:اون 0 رو که تا حالا بازی نکردی :confused:و اگه 1 رو بازی کردی گرافیک عالیه و همون 1 هستشو گررافیکش بهتر و کمی راهو چاه ها عوض شده اون 2و3 هم خیلی بهتر شده گرافیکش لبه ها گرفته شده و.... برو بازی کن حالشو ببر:love:من در عجبم چرا کسی اینا رو بازی نکرده خدا:biggrin1::biggrin1:
تایید میشه...
در عجب نباش , همه رو با دولفین بازی کردم!! :biggrin1::biggrin1::love:

یعنی دو هسته ای بهتر از چهار هسته ای جواب میده؟امکان نداره .قصد جسارت نداشتم ولی چرا amd رو با ge force برداشتی معمولا" AMD با ATI بهتر ست میشه. البته من خودم از ATI خوشم نمی اد من تا حالا کمتر کسی دیدم با GE FORCE مشکل داشته باشه ولی با ATI چرا تو همین سایت هم بخش مشکلات کارت گرافیک در مورد ATI هست .ولی چون شما AMD برداشتی پرسیدم.

در شبیه سازها مخصوصا دولفین چون روی سازگاری با CPU دو هسته ای بیشتر کار شده , دو هسته ای بهتر جواب میده.
این شبیه ساز هم انگار با 4 هسته ای فعلا یه مقداری مشکل داره و با 2 هسته ای بهتر فریم میده.ولی در آینده حتما بهتر میشه.
قبلا هم با گرافیک ATI مشکل داشت که خیلی وفت هست این مشکل حل شده.

Artoor
Darkside chronicleso امتحان کردی ؟
اگه آره، چند فریم گرفتی ؟
میخوام معیارش دستم بیاد
;)

Darkside رو نه هنوز.ندارمش.قراره به یکی از دوستان سفارش بدم برام بفرسته.تا چند روز دیگه خبرشو میدم.
ولی در umbrella با این سیستمم که در امضام هست فول فریم بازی کردم.

من تمام فروم های مربوط به شبیه ساز دولفین رو زیرو رو کردم.غول ترین سیستم رو هم داشته باشین نمیتونید 60 فریم Resident evil 2009 wii رو اجرا کنید.چرا؟؟؟
برای اینکه توی بازی هر چند دقیقه با کرش روبرو میشین.یه جاهایی تصویر میپره بیرون.بعلاوه هنوز دارن روی این بازی کار میکنن که بهتر با دولفین سازگار بشه.از ما گفتن بود.resident evil umbrella 2007 رو تازه چند وقته تونستن مشکل صداشو بر طرف کنن.پس خودتون ارزیابی کنید ببینید کی میتونید این بازیرو بصورت کامل و 100% بازی کنید.در ضمن resident evil 2009 اصلا بازی خوبی برای مقایسه و کارایی سیستمت نیست.از super mario galaxy کمک بگیر تا بتونی ببینی سیستمت جوابگوی بازیهای wii,gamecube هست یا نه.موفق باشید.

تایید میشه...
در عجب نباش , همه رو با دولفین بازی کردم!! :biggrin1::biggrin1::love:

در شبیه سازها مخصوصا دولفین چون روی سازگاری با CPU دو هسته ای بیشتر کار شده , دو هسته ای بهتر جواب میده.
این شبیه ساز هم انگار با 4 هسته ای فعلا یه مقداری مشکل داره و با 2 هسته ای بهتر فریم میده.ولی در آینده حتما بهتر میشه.
قبلا هم با گرافیک ATI مشکل داشت که خیلی وفت هست این مشکل حل شده.

یعنی با چهار هسته ای اهسته می گیره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :( من فکر می کردم با سی پی یو Core i 7 دیگه مثل گیم کیوب می گیره.چون می خواستم این سی پی یو رو بخرم.

فول فریم یعنی چند فریم ؟

در دموها فریم از 50 تا 59 متغییر هست که بعضی جاها حداقل 48 میشه.در منو ها 60.در بازی هم از 60 تا بعضی جاها حداقل 45 میشه و بین 45 تا 55 متغییر هست ولی بازی رون هست و کند نمیشه.

من تمام فروم های مربوط به شبیه ساز دولفین رو زیرو رو کردم.غول ترین سیستم رو هم داشته باشین نمیتونید 60 فریم Resident evil 2009 wii رو اجرا کنید.چرا؟؟؟
برای اینکه توی بازی هر چند دقیقه با کرش روبرو میشین.یه جاهایی تصویر میپره بیرون.بعلاوه هنوز دارن روی این بازی کار میکنن که بهتر با دولفین سازگار بشه.از ما گفتن بود.resident evil umbrella 2007 رو تازه چند وقته تونستن مشکل صداشو بر طرف کنن.پس خودتون ارزیابی کنید ببینید کی میتونید این بازیرو بصورت کامل و 100% بازی کنید.در ضمن resident evil 2009 اصلا بازی خوبی برای مقایسه و کارایی سیستمت نیست.از super mario galaxy کمک بگیر تا بتونی ببینی سیستمت جوابگوی بازیهای wii,gamecube هست یا نه.موفق باشید.

تایید میشه....
بیشتر به سازگاری شبیه ساز بسنگی داره تا سیستم...
اگه سازگاری با شبیه ساز کامل شده باشه با یه سیستم متوسط هم میتونید بازی کنید.

یعنی با چهار هسته ای اهسته می گیره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :( من فکر می کردم با سی پی یو Core i 7 دیگه مثل گیم کیوب می گیره.چون می خواستم این سی پی یو رو بخرم.
شما شک نکن اگه میخوای یه سیستم خوب داشته باشی حتما این cpu رو بگیر که آخرشه.منظور من cpu q990 و q6600 بود.چون سری q با اینکه 4 هسته ای هست ولی قدرت هر هستش از cpu e8400 کمتره.
الان شبیه ساز pcsx2 داره رو Core i 7 کار میکنه و این cpu رو ساپورت میکنه.و برای شبیه سازی cpu خوبی باید باشه.

سلام برو بچ

آقا کسی میدونه setting برای RE : Code veronica چی باید باشه تا بالاترین فریمو بگیرم ؟

در دولفین احتیاجی به تنظیمات نیست.با تنظیمات پیش فرض برنامه بازی کن.اگه از جدیدترین ورژن و یه سیستم تقریبا متوسط استفاده کنی باید فریم خوبی داشته باشی.

آخرین ویرایش:
ممنون از اطلاعاتی که دادین.اقا این سی پی یو با دلفین سازگاره دیگه نه؟ راستی من امشب Resident Evil Remake رو خودم با یه سیستم با این مشخصات امتحان کردم خیلی خوب گرفت فقط نمی دونم چرا اون قسمتی که داری تو سالن همون اولای بازی راه میری بد جور اهسته میشه وگرنه بقیه جاها سرعت عالیه.
مشخصات سیستم این بود :
CPU:E 7400 3 3 MB cach , VGA: ATI Radeon hd 4650 1 gig, RAM:2 GIG

آخرین ویرایش:
ممنون از اطلاعاتی که دادین.اقا این سی پی یو با دلفین سازگاره دیگه نه؟ راستی من امشب Resident Evil Remake رو خودم با یه سیستم با این مشخصات امتحان کردم خیلی خوب گرفت فقط نمی دونم چرا اون قسمتی که داری تو سالن همون اولای بازی راه میری بد جور اهسته میشه وگرنه بقیه جاها سرعت عالیه.
مشخصات سیستم این بود :
CPU:E 7400 3 3 MB cach , VGA: ATI Radeon hd 4650 1 gig, RAM:2 GIG

اره مشکلی نداره.
خوبه این سیستمت متوسطه.اگه یکم cpu قوی تر بود دیگه اون قسمتم اهسته نمیشد.هر چه cpu قوی تر باشه بهتر و بیشتر فریم میگره و cpu خیلی مهمه و تاثیر داره.

اره مشکلی نداره.
خوبه این سیستمت متوسطه.اگه یکم cpu قوی تر بود دیگه اون قسمتم اهسته نمیشد.هر چه cpu قوی تر باشه بهتر و بیشتر فریم میگره و cpu خیلی مهمه و تاثیر داره.

سلام
آقا من کد ورونیکا رو تست کردم بدجوری کند بود با این سیستم :
CPU core2duo 2.00
RAM 3 Gb
VGA 8400 gt

به نظر شما مشکل سی پی یو هستش ؟

سلام
آقا من کد ورونیکا رو تست کردم بدجوری کند بود با این سیستم :
CPU core2duo 2.00
RAM 3 Gb
VGA 8400 gt

به نظر شما مشکل سی پی یو هستش ؟

از گرافیک هست.فکر میکنم گرافیک شما پایینه. اونجوری که من فهمیدم واسه که کند نگیره حداقل 9400 باید باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or