HACKBOTER
کاربر سایت
جونم پلتفرمینگ![]()
![]()
گرافیک بازی به نظر یه نموره کارتونی و انیمیشنی نیست؟
در تاریخ سری بازیهای devil my cry نداشتیم که انیمیشن کارتونی و بچه بازی باشه؟؟!!!
جونم پلتفرمینگ![]()
![]()
نه داداش عکس های دیگه این شکلی نیست!گرافیک بازی به نظر یه نموره کارتونی و انیمیشنی نیست؟
در تاریخ سری بازیهای devil my cry نداشتیم که انیمیشن کارتونی و بچه بازی باشه؟؟!!!
بدجوری بازی با کیفیت میزنه
ممکنه به نسخه ی اول نرسه از نظر کیفیت و گیم پلی و طراحیدقیقا
نه تنها کیفیت گیم پلی بازی بالاست بلکه Collectable های زیادی هم داره ، توی یکی از عکسها ( همون Pause Menu ) کلی کلید توی تصویر پیداست ، علاوه بر اون Lost Souls ، Secret Doors و همینطور یه چیز سفیدرنگی هم برای جمع کردن هست ، علاوه بر اینا توی یکی دیگه از عکسها هم دانته با یه شیطون داره میجنگه و یه Concept Art از شیطونه هم باز کرده
خیلی امید دارم به این نسخه
( اسپویل نداره فقط برای اینکه هیجان انگیز بشه گذاشتمش توی اسپویلر :biggrin1: )

وای وای وای
کشور غنا فیلم DMC رو ساخته که برای دیدنش باید فــــــیلتر شکن داشته باشید
Devil May Cry movie made in Ghana, no words to fully describe it | VG247
)رسمی نبودنش رو که هممون میدونیماین رسمی نیست امیرکاپکام خودش داره یه فیلم رسمی از همین DmC درست میکنه ( مسئولش هم همون سازنده های فیلم های RE هستن
)
از نظر طراحی کرکترها به کنار که حرفهامون رو بارها و بارها زدیم و نمیخوام تکرار مکررات کنم . ولی از نظر گرافیک ، گیم پلی ، و کاگردانی داستان به نظر میرسه با عنوان بسیار خوبی رو به رو هستیم . مشکلی که NT توی هونلی سورد و نسلیود داشت پیچده نبودن کامب سیستم بود که مثال بارزش رو میشه به کمبوهای بازی اشاره کرد ( در صورتی که توی HS ما با 3 نوع استایل میتونستیم ضربه بزنیم ولی در عمل چیز خاصی نداشت ) ولی روی این بازی از تریلرهای گیم پلی کاملا ً مشخصه که لول این ها چندین بار پیشرفت کرده و اون کامبت سیستم پر مغزی که کپکام تو این سری داشت بهش اضافه شده . از نظر استایل گرافیکی هم جالبه ، جزو کارهایی که بیسشون واسه من یه چیز ِ تازس و بازیهای محدودی بودن که توجه منو نسبت به کار گرافیکی بقیه گیم های نسل به خودشون جلب کنن . شخصا ً رنگ بندی ، ترکیبشون و افکت همین رنگ ها رو اشیاء و کرکترهای بازی رو خیلی قوی و خوب میدونم ! از اونور هم تا اینجا کانورسیشن هایی که دانته با ورجیل داشته واسه من شخصا ً مرموز و جالب بوده و فکر میکنم این سری NT با سابقه درخشانش در داستان پردازی و روایتش این بخش رو خیلی بهتر از پیش به نمایش بزاره .
در کل این بازی واسه من هیچ وقت DMC نبوده و نخواهد و بود و از تغییر ظاهری کرکترهاش ، صداگذاری و پرداختشون به این صورت متنفرم ! ولی خب نمیشه جنبه های مثبت زیاد بازی رو انکار کرد ...