DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصلا تو این جمله تردیدی نیست و باید بگم تازگی ها بازی برایPCاعلان شده و گرنه همین چند وقت پیش میگفتن بازی برای دو کنسول میاد.
آرمین جان اگه بازی برای PC تایید میشد الان خبرش توی اینترنت مثل بمب صدا میکرد و لازم نبود از سایت بازینما متوجه این موضوع بشیم

ولی محض اطمینان هم که شده همین الان سایت های Gamespot , VG247 , Eurogamer , 1UP , و GameInformer رو چک کردم و خبری از نسخه PC نبود

2 تا خبر جدید

نسخه کامل تریلری که توی Special Stage نشون دادن اومده اینم لینکش ( لینک دیگه ایی نتونستم پیدا کنم )
http://www.youtube.com/watch?v=yh69XfxN3XU&feature=feedu

1 اینکه قرار کپکام نسخه سپیشیال بده که همه نسخه دویل 1 2 3 داخلش که سال آینده چند ماه قبل از این دویل میاد hd هست
2 اینکه امروز 1 دموی جدید از دویل سایتgtگذاشت هنوز ندیدم ولی امیدوارم چیز جالبی در بیاد

اون دمو دیدم با حال بود دیروزم دموی دیویل کالکشن دیدم داره میاد احتمالا این دیویل می کری جدید به داستانای قبلی مربوط که قدیمیاشو hdکرده که قبلش بده

یک تریلر جدید از بازی اومده، کلن نظرم رو درباره بازی عوض کرد :دی.
خوشم اومده، فقط اگر موهای دانته رو هم بلند میکردن خوب بود. من یک مدت موهام رو بلند کردم فقط به خاطر همین مدل موهای دانته یک کم تضاد شده الان :دی.

لینک قیلتره:دی
1 اینکه قرار کپکام نسخه سپیشیال بده که همه نسخه دویل 1 2 3 داخلش که سال آینده چند ماه قبل از این دویل میاد hd هست
2 اینکه امروز 1 دموی جدید از دویل سایتgtگذاشت هنوز ندیدم ولی امیدوارم چیز جالبی در بیاد
عزیز اگه حرف اولت منبع داشته باشه یعنی چند ماه دیگه DMC میاد؟!
هوزا:دی

دوستان اگه میبینند این تاپیک خوابیده دلیل بر کم بود هوادارای DMC نیست بلکه بحث ها رو توی تاپیک دیگه ایی انجام میدیم :دی

اینجا در مورد تمام بازی های DMC بحث میکنیم و کلی نکات ریز و درشت در مورد DmC و تریلر های اخیرش رو بررسی کردیم :
[h=1]بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or