بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
علی جون ممنون!زحمت کششیدی! این قسمتاش حالب بودن.امیدوارم درست باشن:
. اولین ملاقات ورجیل و دانته ، ورجیل یه لباس سیاه و بلند پوشیده و از لحاظ چهره اصلا شبیه ورجیل توی نسخه سوم نیست ، گویا موندوس کت رو دزدیده و گروگان گرفته و از دانته میخواد تا Neraphim رو بهش بده و دانته میخواد بره و کت رو نجات بده ولی ورجیل میگه که نباید با عجله اقدام بکنه ، دانته میگه که از یه شیطون دیگه شنیده که لیلیت بچه موندوس رو بارداره ، ورجیل میگه که براش باعث تعجبه که موندوس نمیدونه در واقع خود ورجیل Neraphim ـه ، این مرحله گویا توی کلوب شبانه لیلیت اتفاق میوفته
اون قسمتی که بولد کردم میتونه شروع یه داستان کاملا جدید باشه +ورجیل!!!!:x
داستان کم کم داره خودشو نشون میده! به نظر میاد با یه داستان پیچیده روبرو باشیم!
بازم ممنون علی جون!!!

*

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. اولین ماموریت بازی مربوط میشه به کارنوال و اصلا بازی از اونجا شروع میشه ، دانته با صدای در بیدار میشه و بدون لباس میره در رو باز میکنه ، یه دختر جوونی جلوی دره و به دانته هشدار میده که یکی از Hunter های ( احتمالا همون نوع شیطونی که توی تریلر دیدیم و کارنوال رو خراب کرد ) دنبال دانته است ، در طول این مرحله که در واقع مرحله آموزشیه بازیه دانته کم کم وسایلش رو بدست میاره ، علاوه بر اون ظاهرا یه جایی توی مرحله باد یه گلاه کیس سفید رنگ رو میندازه روی سر دانته ، دانته خودش رو توی آیینه میبینه و گلاه کیس رو از روی سرش میزنه کنار و میگه : Not In A Million Years =))

2. چند مرحله جلوتر مربوط میشه به همون مرحله ایی که توی دمو ها دیدیم ، گویا کت قراره راهنمای دانته باشه و دانته رو به کارخونه Virility ببره ، کت یه Psychic ـه و میتونه دنیای شیطون ها و اتفاقاتی که توی اون میوفته رو ببینه ، علاوه بر اون گویا ورجیل به کت یاد داده تا از قدرت هاش چطوری استفاده کنه ، گویا Boss این مرحله همون شیطون سوسک مانندیه که توی تریلر ها دیدیمش و گویا سیم هایی به انتهاش وصله که برای شکست دادنش باید اون سیم ها رو از بین ببریم ، بعدش همین شیطونه میوفته توی یه مایه زرد رنگ و میگه که حیف شد و میتونست کارهای بیشتری برای موندوس انجام بده و موندوس بهش احتیاج داره ، بعد از این گویا یه صحنه نشون میده که یه مرد چاقی که یه علامتی هم روی سرش داره با یه زنی به اسم لیلیت S*E*X میکنه

3. اولین ملاقات ورجیل و دانته ، ورجیل یه لباس سیاه و بلند پوشیده و از لحاظ چهره اصلا شبیه ورجیل توی نسخه سوم نیست ، گویا موندوس کت رو دزدیده و گروگان گرفته و از دانته میخواد تا Neraphim رو بهش بده و دانته میخواد بره و کت رو نجات بده ولی ورجیل میگه که نباید با عجله اقدام بکنه ، دانته میگه که از یه شیطون دیگه شنیده که لیلیت بچه موندوس رو بارداره ، ورجیل میگه که براش باعث تعجبه که موندوس نمیدونه در واقع خود ورجیل Neraphim ـه ، این مرحله گویا توی کلوب شبانه لیلیت اتفاق میوفته

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vampire diaries:supernatural edition:d
:d:|dante=dean
رابطه برادر ها شبیه ومپایر دایاریزه و اتفاقات و دنیای بازی شبیه به سوپرنچرال!

آخرین ویرایش:
vampire diaries:supernatural edition:d
:d:|dante=dean

البته همونطوری که گفتم این اطلاعات رسمی نیستن و فعلا در حد شایعه اند ولی خب تنها شباهت SP با این داستان همون اسم Lilith ـه و غیر از اون من دیگه شباهتی نمیبینم ، در مورد TVD هم والله ما که شباهت ندیدیم :دی به جز برادر بودنشون کجای رابطه ورجیل و دانته شبیه رابطه استیفن و دیمنه ؟ :دی

البته همونطوری که گفتم این اطلاعات رسمی نیستن و فعلا در حد شایعه اند ولی خب تنها شباهت SP با این داستان همون اسم Lilith ـه و غیر از اون من دیگه شباهتی نمیبینم ، در مورد TVD هم والله ما که شباهت ندیدیم :دی به جز برادر بودنشون کجای رابطه ورجیل و دانته شبیه رابطه استیفن و دیمنه ؟ :دی
از نوشته قبلیت برداشت کردم که ورجیل از آنتاگونیست تبدیل شده به همکار دانته این شباهت اول:d شباهت دوم تلاش و همکاریشون برای نجات دادن دختره:d و سوپرنچرال رو اول که دیدم با خودم گفتم dmc رو ورداشتن یه کم رئال تر و غربی کردنش ولی حالا میبینم که dmc داره از سوپرنچرال الهام میگیره
و قبول داری مسخره کردن دانته قبلی کار درستی نیست؟!
و منم درباره اطلاعات غیر رسمیت نظر دادم:d

از نوشته قبلیت برداشت کردم که ورجیل از آنتاگونیست تبدیل شده به همکار دانته این شباهت اول:d شباهت دوم تلاش و همکاریشون برای نجات دادن دختره:d و سوپرنچرال رو اول که دیدم با خودم گفتم dmc رو ورداشتن یه کم رئال تر و غربی کردنش ولی حالا میبینم که dmc داره از سوپرنچرال الهام میگیره
و قبول داری مسخره کردن دانته قبلی کار درستی نیست؟!
و منم درباره اطلاعات غیر رسمیت نظر دادم:d

ورجیل توی سری اصلی هم از اول شخصیت منفی نبوده و قبلا با دانته صمیمی بودن و به همدیگه کمک میکردن ولی معلوم نشد که چرا یه دفعه این همه با همدیگه اختلاف پیدا میکنند ، شاید توی DmC اوایلش دانته و ورجیل با همدیگه همکار باشن ولی احتمالش هست در طول بازی با همدیگه اختلاف پیدا کنند و دشمن همدیگه بشند :دی

دانته و ورجیل با همدیگه همکاری نمیکنند تا کت رو نجات بدن :دی دانته میخواد بره کت رو نجات بده که ورجیل جلوش رو میگیره و میگه نباید با عجله اقدام کنه :دی

هنوز من شباهت بین SP این داستان رو نفهمیدم :دی تنها شباهتی که میشه پیدا کرد همون اسم Lilith ـه :دی

ورجیل توی سری اصلی هم از اول شخصیت منفی نبوده و قبلا با دانته صمیمی بودن و به همدیگه کمک میکردن ولی معلوم نشد که چرا یه دفعه این همه با همدیگه اختلاف پیدا میکنند ، شاید توی DmC اوایلش دانته و ورجیل با همدیگه همکار باشن ولی احتمالش هست در طول بازی با همدیگه اختلاف پیدا کنند و دشمن همدیگه بشند :دی

دانته و ورجیل با همدیگه همکاری نمیکنند تا کت رو نجات بدن :دی دانته میخواد بره کت رو نجات بده که ورجیل جلوش رو میگیره و میگه نباید با عجله اقدام کنه :دی

هنوز من شباهت بین SP این داستان رو نفهمیدم :دی تنها شباهتی که میشه پیدا کرد همون اسم Lilith ـه :دی
من DMC 3,4 رو بازی کردم و داستان 1و2 رو هم خوندم(بزودی هم بازی میکنم) انیمه رو هم دیدم یادم نمیاد دانته و ورجیل همکاری* کرده باشن(به جز اونجایی که با آرکهام میجنگن)
نمیدونم شاید تو مانگاش بوده
و اونجایی که میگه Not a million years *یه جورایی مسخره کردن دانته قبلی نیست؟
*

انیمه رو هم دیدم یادم نمیاد دانته و ورجیل همکاری* کرده باشن
انیمه شو یه کلام فقط بگم که بریز بیرون! اصلا در حد بازیش نیست! حد از انیمه های متوسط هم پایین تره!:|
*
منم همین بحث رو وقتی برای بار اول اومده بودم توی تاپیک با علی دانته داشتم (علی جون هر وقت یاد اون روز میوفتم عرق شرم میشینه روی صورتم! همیشه یه عذر خواهی بهت بدهکارم!!!:d) ولی داداش علی راحت منو توجیه کرد.
این دانته همون دانته قبلیه!:d جدید و قدیم نداریم! اصلا اگر اون چیزایی که من از دوستان توی تاپیک شنیده رو میشنیدی،راحت باور میکردی که ریبوت کردنش کار واقعا درستی بود!!!!

انیمه شو یه کلام فقط بگم که بریز بیرون! اصلا در حد بازیش نیست! حد از انیمه های متوسط هم پایین تره!:|

منم همین بحث رو وقتی برای بار اول اومده بودم توی تاپیک با علی دانته داشتم (علی جون هر وقت یاد اون روز میوفتم عرق شرم میشینه روی صورتم! همیشه یه عذر خواهی بهت بدهکارم!!!:d) ولی داداش علی راحت منو توجیه کرد.
این دانته همون دانته قبلیه!:d جدید و قدیم نداریم! اصلا اگر اون چیزایی که من از دوستان توی تاپیک شنیده رو میشنیدی،راحت باور میکردی که ریبوت کردنش کار واقعا درستی بود!!!!
ببین تونی عزیز:d من خودم هم اولش مخالف ریبوت یا spin off بودم و چند تا اسم چیز دار مثل Devil may...:d هم به ریبوت گفتم اما بعد که در کمال آرامش:d و منطقی فکر کردم و بحث های دوستان تو تاپیک رو هم خوندم دیدم ریبوت تو این شرایط کار بدی نیست و بحثم سر این نیست فقط میگم مسخره کردن موی سفید دانته توسط خودش:d کار درستی نیست*
و منتظرم ببینم این tameem و nt چیکار میکنن!

ببین تونی عزیز:d من خودم هم اولش مخالف ریبوت یا spin off بودم و چند تا اسم چیز دار مثل Devil may...:d هم به ریبوت گفتم اما بعد که در کمال آرامش:d و منطقی فکر کردم و بحث های دوستان تو تاپیک رو هم خوندم دیدم ریبوت تو این شرایط کار بدی نیست و بحثم سر این نیست فقط میگم مسخره کردن موی سفید دانته توسط خودش:d کار درستی نیست*
و منتظرم ببینم این tameem و nt چیکار میکنن!
:d:d:d:d:d:d
علی دانته گفت که داستان پردازی Nija Theory حرف نداره. خود من هم وقتی نقد های Heavenly Sword یا Enslaved رو میخوندم،به همین نتیجه رسیدم.حداقل با یه داستان خوب روبرو هستیم و با توجه به کارهای نینجا تئوری امید زیادی هست که با حفره های داستانی مثل DMC 4 روبرو نشیم.در کل باید بازی ریلیز بشه تا بشه قضاوت کرد.ما هنوز نمیدونیم چرا ته موهای دانته سفید! (اگرچه این اواخر اینجوری نبوده)

من DMC 3,4 رو بازی کردم و داستان 1و2 رو هم خوندم(بزودی هم بازی میکنم) انیمه رو هم دیدم یادم نمیاد دانته و ورجیل همکاری* کرده باشن(به جز اونجایی که با آرکهام میجنگن)
نمیدونم شاید تو مانگاش بوده
*

این همکاریشون در بطن داستان 3 نهفته است :دی و من خودم هم اول کار متوجه نشدم و دفعه دوم که بازی کردم بهش پی بردم :دی توی مبارزه با آرخام یه جاش هست که شمشیر های دانته و ورجیل عوض میشه ولی با این وجود میبینم که خیلی راحت میتونند از شمشیرهای همدیگه استفاده کنند که نشون میدن قبلا با شمشیرهای همدیگه کار کردند ، علاوه بر اون وقتی میخوان کار آرخام رو یه سره کنند یکی از اسلحه ها میوفته دست ورجیل و بعدش ورجیل میگه : "یه بار هم که شده شیوه تو رو امتحان میکنم" و دانته در جوابش ازش میپرسه : " Remember What We Used To Say " ، "یادته قبلا چی میگفتیم ؟"

خب این دیالوگ نشون میده که قبلا با همدیگه زیاد همکاری کردن و اصلا این Jackpot متعلق به هردوتاشونه ولی بعدا معلوم نیست به چه دلیلی از همدیگه جدا شدن و این همه با همدیگه اختلاف پیدا کردن :دی

اتفاقا اون دیالوگش باید برای ماها که DMC های قبلی رو بازی کردیم خیلی خنده دار باشه :دی دانته الان جوونه و دوست نداره موهاش سفید باشه ولی خب DMC فنی که داره بازی رو انجام میده میدونی نهایتا موهای دانته سفید میشه و اصلا رنگ اصلی موهاش سفیده و خب این موضوع براش خنده داره :دی اصلا NT با این کارش یه شوخی مخصوص DMC فن های قدیمی ساخته که ما قدیمی ها بتونیم ازش لذت ببریم :دی

@ علی

علی جون شرمنده مون نکن :دی اتفاقا بحث هامون خیلی خوب بود و باعث شد به اطلاعات همگیمون کلی اضافه بشه ، کجاست اون روزا که میومدی توی تاپیک میدیدی 2 صفحه تاپیک رفته جلو و باید بشینی دو صفحه نظرات دوستان رو بخونی >:d

در حد کوتاه و خلاصه و مفید بهم بگین این چند روز که من نبودم چه گذشت ؟ و این رابطه ی DmC با سوپرنچرال و ومپایر دایره :d چیه ؟
بچه ها به سبک سریال ها::d
Previously On DmC Topic:
اون قسمتی که بولد کردم میتونه شروع یه داستان کاملا جدید باشه +ورجیل!!!!:x
. چند مرحله جلوتر مربوط میشه به همون مرحله ایی که توی دمو ها دیدیم ، گویا کت قراره راهنمای دانته باشه و دانته رو به کارخونه Virility ببره
Remember What We Used To Say "
چیز خاصی نیست فقط پستای همین صفحه رو بخون متوجه میشی :biggrin1:
حالا به سبک سریال 24:
The Following Takes Place Between Ali Dante and Ali.
Events Occur in real time
:d
علی جون شرمنده مون نکن :biggrin1: اتفاقا بحث هامون خیلی خوب بود و باعث شد به اطلاعات همگیمون کلی اضافه بشه ، کجاست اون روزا که میومدی توی تاپیک میدیدی 2 صفحه تاپیک رفته جلو و باید بشینی دو صفحه نظرات دوستان رو بخونی >:d<
ای بابا علی جون من که فقط اسپمر بودم!:biggrin1:
البته دیگه موضوعاتمو ته کشیده! حتی یه تریلر هم بیاد بیرون کلی میتونیم.......عذر میخوا میتونین روش بحث کنین و ما هم میشینیم و یاد میگیریم!:biggrin1:
آخه من از اولش یه خورده حساب کار از دستم در رفته.پستا رو که خوندم تا سقف 90% فهمیدم جریان DmC از چه قراره.فقط چندتا شخصیت مثل اون دختره که همراه دانته هست یا اون یارو که توی تلویزیون بود رو نمیدونم کی هستن.

این داستان چیه ؟ لیلیت کیه ؟ ورجیل کجا بود ؟ اینا تو تریلره ؟ واقعیه ؟ شایعس ؟ چه خبره اینجا ؟ من کیم ؟ تو کی ؟ اینجا کجاس؟ :d

این رو بخون متوجه میشی :دی

اگه نمیخواید چیزی از داستان احتمالی DmC بفهمید این پست رو نخونید

خب به صورت خلاصه اطلاعات رو میگم ( ولی دوباره باید یادآور بشم که این اطلاعات احتمالش زیاده که اشتباه باشه و NT و Capcom هیچکدوم این اطلاعات رو تایید یا تکذیب نکردن :biggrin1: پس خیلی بهشون اعتماد نکنید :biggrin1: )

این اطلاعات رو یه آدم ناشناس توی 4chan قرار داده که به گفته خودش بازی رو تست کرده ، البته اینا رو حدود 2 هفته پیش گذاشته توی 4chan که چون با اومدن تریلر های جدید بخش هاییش درست از آب در اومده برای همین الان مورد توجه قرار گرفته ( بخش هایی که BOLD کردم تایید رسمی شده و بخش هایی که BOLD نیست هنوز تایید نشده و در حد شایعه است )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. اولین ماموریت بازی مربوط میشه به کارنوال و اصلا بازی از اونجا شروع میشه ، دانته با صدای در بیدار میشه و بدون لباس میره در رو باز میکنه ، یه دختر جوونی جلوی دره و به دانته هشدار میده که یکی از Hunter های ( احتمالا همون نوع شیطونی که توی تریلر دیدیم و کارنوال رو خراب کرد ) دنبال دانته است ، در طول این مرحله که در واقع مرحله آموزشیه بازیه دانته کم کم وسایلش رو بدست میاره ، علاوه بر اون ظاهرا یه جایی توی مرحله باد یه گلاه کیس سفید رنگ رو میندازه روی سر دانته ، دانته خودش رو توی آیینه میبینه و گلاه کیس رو از روی سرش میزنه کنار و میگه : Not In A Million Years =))

2. چند مرحله جلوتر مربوط میشه به همون مرحله ایی که توی دمو ها دیدیم ، گویا کت قراره راهنمای دانته باشه و دانته رو به کارخونه Virility ببره ، کت یه Psychic ـه و میتونه دنیای شیطون ها و اتفاقاتی که توی اون میوفته رو ببینه ، علاوه بر اون گویا ورجیل به کت یاد داده تا از قدرت هاش چطوری استفاده کنه ، گویا Boss این مرحله همون شیطون سوسک مانندیه که توی تریلر ها دیدیمش و گویا سیم هایی به انتهاش وصله که برای شکست دادنش باید اون سیم ها رو از بین ببریم ، بعدش همین شیطونه میوفته توی یه مایه زرد رنگ و میگه که حیف شد و میتونست کارهای بیشتری برای موندوس انجام بده و موندوس بهش احتیاج داره ، بعد از این گویا یه صحنه نشون میده که یه مرد چاقی که یه علامتی هم روی سرش داره با یه زنی به اسم لیلیت S*E*X میکنه

3. اولین ملاقات ورجیل و دانته ، ورجیل یه لباس سیاه و بلند پوشیده و از لحاظ چهره اصلا شبیه ورجیل توی نسخه سوم نیست ، گویا موندوس کت رو دزدیده و گروگان گرفته و از دانته میخواد تا Neraphim رو بهش بده و دانته میخواد بره و کت رو نجات بده ولی ورجیل میگه که نباید با عجله اقدام بکنه ، دانته میگه که از یه شیطون دیگه شنیده که لیلیت بچه موندوس رو بارداره ، ورجیل میگه که براش باعث تعجبه که موندوس نمیدونه در واقع خود ورجیل Neraphim ـه ، این مرحله گویا توی کلوب شبانه لیلیت اتفاق میوفته

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب همونطوری که بالاتر هم گفتم احتمالش خیلی زیاده که این اطلاعات اشتباه باشه ، چون 4CHAN در واقع منبع اطلاعات غلط و Troll ـه :biggrin1: و تنها دلیلی که این اطلاعات مورد توجه قرار گرفته همون بخش های BOLD شده است که کاملا رسمیه ، بقیه بخش ها هنوز تایید نشده

@علی

علی جون هنوز از اون گزارشگره اطلاعات زیادی نیست :دی ، کت هم فقط میدونیم که یه آدم و Psychic ـه و قراره راهنمای دانته برای رسیدن به کارخونه Virility باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or