DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تصاویر جدید از بازی :

51223553347370550178.jpg

28014936570171018949.jpg

64003888796180066431.jpg

62669453276374029492.jpg

79655983745834203483.jpg

04395023948038621249.jpg

97168830681418075168.jpg

98505832083237429164.jpg

چقدر چرته بازی.
دقیقا
راستی شهاب پایانش رو درست یادم نمیاد ، آخرش موندوس مُرد یا زنده موند ؟

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------

نمیدونم امروز چه اتفاقی افتاده ولی کلی اطلاعات و ویدئو جدید از بازی روی نت پخش شده ، مثلا این پیشنمایش از GT که گویا تصاویر جدید زیادی داخلش هست :

DmC: Devil May Cry - Combat Preview | Gametrailers

در ضمن مثل اینکه بخشی برای تمرین به اسم Training Mode هم توی بازی وجود داره که بهتون این اجازه رو میده تا روی دشمن ها تمرین کنید و در کمبو زدن و Chain کردن کمبو ها به همدیگه حرفه ایی بشید

----------------------------------------------------

علاوه بر اون چندتا پیشنمایش دیگه هم از بازی منتشر شده که میتونید از لینک های زیر بخونیدشون

NowGamer: Five hours with DmC
DmC Devil May Cry Hands-on - 6 ways it improves on the original series

تصاویر جدید :

---------- نوشته در 09:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

درجات سختی بازی مشخص شدند

سه درجه سختی Easy ، Normal و Hard از همون ابتدای بازی قابل انتخاب هستند ولی مثل نسخه های قبلی بعد از تموم کردن بازی روی درجات سختی بالا درجات سختی جدیدتر باز میشوند ! این لیست درجات سختی ایی که قابل باز شدن هستن :

Son Of Sparda - دشمنان سخت تر میشن ، تعداد دشمن ها در هر محیط هم نسبت به درجات سختی قبلی تغییر میکنه
Dante Must Die - قویترین دشمنان در تمام درجات سختی توی این بخش حضور دارن ، تعداد دشمن هایی که به دانته حمله میکنند هم خیلی زیاد میشه
Hell Or Heaven - ترکیبی از درجات قبلیه ولی تفاوتش با اونها اینه که همه چیز و همه کس( حتی باس ها ) با یک ضرب کشته خواهند شد ، دانته هم با یک ضرب از بین میرود.
Hell Or Hell - همون درجه سختی بالا ولی اینبار فقط دانته با یک ضرب کشته میشود.

DmC: Devil May Cry - Four extreme difficulty settings confirmed as unlockable | GamesRadar

فقط امیدوارم مثل SD نشه که بعد از اومدن نمرات بعضی دوستان نظرشون 180 درجه تغییر جهت داد

بدون شک یکی از بهترین HnS های این نسل میشه ، توصیه میکنم پیشنمایش GT که دیروز منتشر شده رو ببینید بعد در موردش قضاوت کنید. علاوه بر اون CVG هم یه پیشنمایش جدید از بازی نوشته و گفته چند مرحله اول رو بازی کرده و به اعتقادشون این نسخه میتونه بهترین نسخه در کل سری باشه

طراحی دیمن ها حس استفراغ به من داد. اینم جدی میگم کاملا!! ترکیبی از Dante's Inferno و Asura's Wrath ـه انگار!!
آها راس میگه دیگه خو!!
باس کت و شلوار مارک "روبرتو کاوالی" تنشون کنن و ادکلن "دیوید" بزنن شیطونا...
+
حاجی اینا شیطانن...قرار نی که خوشت بیاد ازشون...به این خاطر که حس نفرتت بزنه بالا و همه ِی دیمنارو لش کاری کنی...
+
کاش حرکات باستر نرو هم تو این نسخه باشه...اون دست گنده که آپرکات میزد از مخ تا نوک انگشت شصتشون ترک میخورد لامصب....

آها راس میگه دیگه خو!!
باس کت و شلوار مارک "روبرتو کاوالی" تنشون کنن و ادکلن "دیوید" بزنن شیطونا...
+
حاجی اینا شیطانن...قرار نی که خوشت بیاد ازشون...به این خاطر که حس نفرتت بزنه بالا و همه ِی دیمنارو لش کاری کنی...
+
کاش حرکات باستر نرو هم تو این نسخه باشه...اون دست گنده که آپرکات میزد از مخ تا نوک انگشت شصتشون ترک میخورد لامصب....

این حس خوشمزگی شما روده های من رو پاره کرد قندون.

طراحی شیطان یعنی یه چی ترسناک مانند مثل یک یا حتی 3 یخورده. نه اینکه بخوای شبیه زامبی L4D بسازی و فقط چندش و مضخرف باشن. البته این چیزایی که من با علی و بقیه دوستان صحبتشون رو میکنیم نه شما.

طراحی شیطان یعنی یه چی ترسناک مانند مثل یک یا حتی 3 یخورده. نه اینکه بخوای شبیه زامبی L4D بسازی و فقط چندش و مضخرف باشن. البته این چیزایی که من با علی و بقیه دوستان صحبتشون رو میکنیم نه شما.
خداییش این مورد رو قبول دارم:|
تو شماره 4 هم اصلا خوب طراحی نشده بودن دشمن ها:|
البته هنوز تا عرضه بازی مونده و خیلی از دشمن ها هم معرفی نشدن ولی تا اینجا حداقل تو این یه مورد از نظر من ضعف داره!

اون خوشمزگی نبود،،یه چیز دیگس که بعدا میگیری چیه...

طراحی شیطان یعنی یه چی ترسناک مانند مثل یک یا حتی 3 یخورده

آها طراحی شیطان یعنی.....هرکسی یا بهتره بگم طراحی این "یعنی" رو توی ذهن خودش یه چیز تصور میکنه...حالا هرچی...
هرچند بخش زیبایی شناختی شیطاتین رو ظاهرا باید بیان پیش شما پاس کنن...

البته این چیزایی که من با علی و بقیه دوستان صحبتشون رو میکنیم نه شما.

اینجا تاپیک DmC هستش و یه مکان عمومیه،،خونه مامان بزرگ نی...هر نظری بدی بقیه بچه ها میبینن...منم نظرمو گفتم...

منم میگم طراحی شیطان ها عالی کار شده و بخصوص Poison که فوق العادس...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or