البرز جان اصلا احتیاجی به این همه توضیح نیست ، این موضوع خیلی ساده اییه ، طراحی یه شیطون باید به گیمر اون حس شیطونی و ترسناک بودن رو منتقل کنه که توی این نسخه و اصلا کل سری Devil May Cry هیچوقت این اتفاق به طور کامل نیوفتاده !
در نسخه یک شیطون ها تا حدودی میتونستن ترس رو به گیمر منتقل کنند که اونم بخاطر اتمسفر خوب محیط بود ولی از لحاظ طراحی اصلا حالت شیطونی نداشتن برای همین کامل نبودن. نسخه دوم تا حدودی قضیه برعکس شد ، طراحی Demon ها شیطونی تر شد ولی اون حس ترس از بین رفت که باعث شد این نسخه هم کامل نباشه !
DMC3 و DMC4 هم که شیاطینش بیشتر حالت انیمه ایی داشتن ( مخصوصا DMC3 ) ، این نسخه هم تا اینجا من نه حس ترس توش میبینم و نه طراحی شیطونی ! البته همشون اینطور نیستن مثلا همونطوری که گفتم Rage ها به نظرم خوب طراحی شدن همینطور Poison و Hunter ولی بقیه شیاطین حالت روبات مانند به خودشون گرفتن بجای اینکه بخوان شیطونی باشن و این موضوع کاملا مشهوده
این مشکل من فقط مربوط به شیاطین نیست و با DT دانته هم مشکل دارم ! حالت شیطونی دانته توی نسخه های 1 ، 3 و 4 بجای اینکه شیطونی باشه بیشتر به حشرات شباهت داشت !!! تنها DT ـی که من ازش خوشم اومد ( از لحاظ طراحی ) مربوط میشه به DMC2 :
در ضمن طرفدار DmC بودن یا نبودن دلیل بر قدیمی بودن شخص نیست ! شهاب و کیوان دوتا از قدیمی های سری DMC اند ولی خب امید زیادی به این نسخه ندارن ( شهاب از این نسخه خوشش نمیاد و کیوان هم فعلا دیدی زیاد مثبتی به این نسخه نداره )
از طرف دیگه من ، احسان ، علی و تعدادی دیگه ایی از بچه های قدیمی DMC به این نسخه امید داریم و با دیدی مثبت به این نسخه نگاه میکنیم.
اینکه بخواییم بگیم چون فلانی از DmC خوشش نمیاد چیزی از این سری حالیش نیست یا برعکس اشتباه محضه چون سلیقه افراد متفاوته و همه مجبور نیستن دقیقا مثل ما فکر کنند