DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیدم تاپیک بدطوری خوابیده گفتم یه چندتا از آنالیز های مربوط به تریلر E3 رو بزاریم اینجا :دی این مطالبی که پایینتر میزارم رسمی نیست و فقط حدسیات خودمه :

شخصیت جدید ، آرخام یا موندوس ؟!

45300592236961355240.jpg

من احتمال میدم که این شخصیت جدید Arkham باشه و برای این حرفم دلیل هایی هم دارم که پایینتر بهشون اشاره میکنم :

1. نداشتن مو !
آرخام یکی از معدود شخصیت های منفی نسخه های اصلی بود که مو نداشت ، همونطوری که توی عکس هم میبنیم این شخصیت جدید هم مو نداره

2. زخم های روی صورت ! همونطوری که میبینیم این شخصیت جدید هم مثل آرخام روی صورتش زخم هایی داره که اون رو بیشتر به آرخام شبیه میکنه

3. داشتن اطلاعات زیاد درباره اسپاردا ! همونطوری که توی سری اصلی و نسخه سوم دیدیم آرخام اطلاعات زیادی در مورد اسپاردا داشت ، اینجا هم به نظر میاد این شخصیت جدید هم اسپاردا رو میشناسه

4. ادعای خدایی کردن ! آرخام یکی از معدود شخصیت های نسخه های اصلی بود که لفظ GOD رو برای خودش بکار میبرد ، اینجا هم این شخصیت جدید خیلی راحت خودش رو خدا میخونه و میگه " Me A GOD "

5. سه نقطه روی پیشونی ! همگیمون میدونیم که این سه نقطه علامت موندوس هستن ولی درواقع یه جورایی تئوری من رو هم تقویت میکنند ، همونطوری که گفتم من فکر میکنم که توی این نسخه آرخام داره توسط موندوس کنترل میشه ، خب به این سه نقطه دقت کنید ، انگار حالت سوختگی دارند و به نظر میاد که پیشونی این شخص رو با این علامت داغ کرده باشند ، خب زمان های قدیم داغ کردن و گذاشتن نشون اربابهای بر روی بدن برده ها خیلی رایج بوده و اینجا هم امکانش وجود داره که این شخصیت جدید برده موندوس باشه

6. چشم های قرمز و آبی ! این که دیگه احتیاجی به توضیح نداره و کاملا مشخصه

خب نظرتون چیه ؟! این شخصیت جدید موندوسه یا آرخام ؟!

====================================================================

Vergil's Homecoming ، بازگشت پسر ارشد اسپاردا پس از 7 سال

99359370188043719526.jpg

خب بعد از 7 سال نهایتا پسر ارشد اسپاردا برگشته و در نسخه ای ریبوت شده Devil May Cry حضور داره ، البته هنوز این موضوع تایید رسمی نشده ولی تقریبا همگی مطمئنیم که این شخصی که بالا میبینیم ورجیل پسر ارشد اسپاردا و برادر بزرگتر دانته است ، میخواستم چندتا نکته در مورد ورجیل و حرفهاش توی تریلر جدید بازی بگم :

1. اولین برخورد !
توی اولین نگاه به عکس بالا مطمئنا چیزی که توجه شما رو به خودش جلب میکنه اون ماسک خندون روی صورت ورجیله ، این ماسک که الان گروه انانیموس هم داره ازش استفاده میکنه اصلیتش بر میگرده به کامیک انگلیسیی به نام V for Vendetta که اونجا هم شخصیت داستان توی دنیایی قرار داره که مردم در اون همه جور تحت نظر هستن ، NT که یک استدیو انگلیسیه اومده از این ماسک برای نشون گروه The Order استفاده کرده که در واقع نشون دهنده کنترل زیاد دولت ها یا بهتره بگیم شیطون ها بر روی مردمه و نشون میده که The Order قصد داره مردم رو بیدار کنه و از دست شیطون ها نجات بده

2. شیک مثل همیشه ! دومین نکته ایی که با نگاه کردن به این عکس سریعا به ذهنمون میاد لباس سیاه و زیبای ورجیله ، ورجیل برخلاف دانته همیشه به سرو وضعش زیاد اهمیت میده و در DmC هم این نکته رعایت شده ، برخلاف دانته ورجیل لباسی شیک و زیبا به تن داره که نشون میده برخلاف دانته که زندگی درست و حسابی ایی نداشته و همیشه در حال فرار بوده ورجیل وضع بهتری دارد ، علاوه بر لباس سیاهش دستکشهای سفید هم به دست داره و بازوبند سفید (آبی کم رنگ ) هم به دستش بسته که علامت Order بر روی اون نقش بسته

3. موهای سفید ، قدرت کامل ! همونطوری که توی عکس بالا پیداست برخلاف دانته موهای ورجیل کاملا سفیده ، دیدیم که وقتی دانته توی حالت قوی و DT ـش میره موهاش سفید و فوق العاده قوی میشه ، حالا اگه دانته بتونه به قدرت کاملش برسه موهاش برای همیشه سفید میشه و درواقع به حالت طبیعی و اصلی خودش میرسه ، از اونجایی که ورجیل هم برادر دانته است پس این موضوع باید براش صادق باشه ، با این حساب اینطوری که به نظر میاد ورجیل به قدرت اصلی خودش رسیده و احتمالا باید خیلی قویتر از دانته باشه

4. حرفهایی با دو معنی ! توی تریلر دیدیم که ورجیل داشت در مورد کنترل شدن مردم توسط شیطون ها حرف میزد ، " دوربین هاتون ما رو نگاه میکنند ! رسانه هاتون به ما شستشوی مغزی میدن ! نوشیدنی هاتون مارو مسموم میکنند و سیستم بانکیتون ما رو برده خودش میکنه ! " تک تک این حرفها اشاراتی به اتفاقات در دنیای واقعی داره ، دو مورد اول که کاملا مشخصه ، در مورد نوشیدنی ها منظورش ماده شیمیایی به نام BPA ـه که توی بعضی نوشیدنی ها استفاده میشه و میتونه باعث ایجاد بیماریهای کشنده برای انسان بشه که متاسفانه با این وجود بعضی از شرکتها از این ماده استفاده میکنند و به سلامت مردم اهمیت نمیدن ، سیستم های بانکی هم منظورش سیستمی به اسم The Federal Reserve هست که شامل 5 بانک بزرگ دنیا میشه

5. خونسرد و آروم ! نکته ایی که در طول حرفهای ورجیل توجه من رو به خودش جلب کرد خونسردی و آروم بودن ورجیل بود ، برخلاف دانته به نظر میاد ورجیل سعی میکنه توی حرف زدنش ادب رو رعایت کنه و با خونسردی حرف های خودش رو بزنه که یکی از مشخصه های اصلی ورجیل توی سری اصلی بود و ظاهرا اینجا هم حفظ شده

6. برادر یا سلاح ؟! برام خیلی جالب بود که ورجیل از دانته به عنوان یه سلاح یاد کرد !!! این موضوع من رو به فکر وا داشت ؟! شاید دانته ورجیل رو نمیشناسه ؟! دانته قبلا گفته که نمیدونه مادرش کیه پس همچین بعید هم نیست که ندونه برادری به اسم ورجیل داره !!! علاوه بر اون از اونجایی که بالاتر توضیح دادم به نظر میاد خود ورجیل فوق العاده قوی ( حتی قویتر از دانته ) باشه و به قدرت واقعی خودش دست پیدا کرده باشه پس چرا به دانته احتیاج داره ؟! یعنی نقشه ایی دیگه توی سرشه ؟! هدف اصلیش چیه ؟!

7. با شیاطین خود روبرو شوید ! آخرین حرفهای ورجیل توی تریلر این بود " شهروندان با شیطاین خود روبرو بشید " ، دقیقا در همین لحظه دانته رو میبینیم که به حالت اصلی خودش در میاد و میره به DT ظاهرا اینکار خیلی هم دردناکه چون دانته در این حالت داره فریاد میزنه ، اینطوری که به نظر میاد دانته در واقع داره با شیطون درونی خودش روبرو میشه و سعی داره اون رو به عنوان بخشی از وجودش قبول کنه ، آیا این موضوع به این معنیه که ورجیل هم قبلا این دوره رو گذرونده ؟! یعنی امکان داره این ورجیل باشه که داره به دانته یاد میده چطور با قدرت هاش کنار بیاد ؟!

دوستان خیلی خوشحال میشم نظرتون در مورد موضوعاتی که گفتم رو بدونم ، علاوه بر اون اگه نکته ایی توی تریلر در مورد ورجیل هست که بهش پی بردید یا به نظرتون جالب بوده که اینجا من بهش اشاره نکردم بگید تا در مورد اونها هم بحث کنیم ;)

بچه ها خبر رسمی ای از داستان بازی هنوز منتشر نشده ؟! یعنی نکات داستانی ای که خود کپکام هم تاییدش کرده باشه...

هنوز نه ولی کاپکام قول داده توی GamesCom به بعضی از سوالات هوادارا جواب بده و قول سورپرایزی برای هوادارای قدیمی رو داده که میشه حدس زد میخوان جزییاتی از داستان بازی بگن

البته از داستان بخش هاییش Leak شده :-" :دی

بهترین انجین نسله دیگه واسه کنسول ها !!
چرا که نه ؟
اخه تکراری شده.افکت ها،تکسچرها،نورپردازی،فیزیک و ..... .دیگه تکراری شده.من واسه همین قضیه spec ops رو بازی نکردم.ولی هنوز 3 تا بازی فوق العاده اینده رو با همین میسازن.
چه میشه کرد؟

خب الان Stream جدید DmC رو دیدم ، گیم پلی خیلی پیشرفت کرده ، دشمن ها بیشتر حمله میکنند ، دو یا 3 نوع دشمن جدید رو نشون دادن ، یدونه از دشمن ها فقط با سلاح شیطونی میشه بهش آسیب رسوند و میتونه زمین و محیط پیرامونش رو آتیش بزنه ، نوع دیگه هم برعکس اونه و فقط با سلاح فرشته ایی میشه بهش آسیب رسوند و میتونه دانته و شیطون های دیگه رو یخ بکنه

علاوه بر اونا Rage رو تونستم درست ببینمش ، دشمن به شدت خفنیه و بعضی ضرباتش خیلی انرژی کم میکنه ، مبارزه باهاش نسبتا سخته

یه سلاح جدید هم نشون دادن ، یه جور دستکش شیطونیه ، ترکیبی از دست های Hell Boy و دستکش های بوکسه :biggrin1: ضرباتش هم سنگین و قابل شارژ بود ( شبیه BeoWolf ـه ولی تفاوت هایی توی کمبو هاشون دارن )

سه حرکت جدید از Ebony و Ivory نشون دادن ، یکی ضربه شارژیه ( که لازمه بگم ، Rage ها میتونند این ضربه رو دفاع کنند و باهاش به خود دانته آسیب برسونند ) دومی همون Bullet Storm ـه که توی نسخه 3 و 4 هم بود و حرکت بعدی هم Rising Bullet Storm ـه که من به شدت ازش خوشم اومد ، همچنین اضافه کنم که صدای اسلحه ها هم تغییر کرده و خیلی طبیعیتر شده

NT گیم پلی بازی رو بالانس تر کرده ، مثلا قبلا میشد خیلی راحت با زدن Upper Cut های پشت سر هم ( که اتوماتیک هم بود و تایمینگ نمیخواست ) به اندازه برج میلاد ارتفاع گرفت :biggrin1: ولی الان زدن Upper Cut خیلی سخت تر شده و به Timing خیلی دقیقی احتیاح داره ، Geo از کاپکام که چند ماهه داره DmC رو تمرین میکنه هم هنوز کامل به این بخش مسلط نشده بود ( البته تازه این تغییر ایجاد شده و زیاد نتونسته روی این بخش کار کنه )

چیزی نمونده بود یادم بره :دی یه بخش جدید هم به پلتفورمینگ اضافه کردن و دانته میتونه وقتی داره با Angel Grab خودش رو به طرف پلتفورمی میکشه با زدن دکمه A توی حالت فرشته ایی به حالت نیمه پرواز بره که خیلی مسافت بیشتری رو طی میکنه و یه جورایی من رو یاد پرواز کردن نیو توی ماتریکس انداخت :biggrin1: مخصوصا که پشت پاهاش هم یه حاله سبزی میومد :biggrin1:

این هم شاید برای بعضی از دوستان اسپویل باشه برای همین میزارمش توی اسپویلر ( در مورد لیمبو و نحوه تاثیر اون بر انسان هاست )
به نظر میاد لیمبو انسان ها رو توی خودش جذب میکنه و میکشتشون !!! چون یه صحنه دانته داخل لیمبو بود و انسان ها که توی لیمبو سیاه رنگ نشون داده میشن ، چندتاشون به در و دیوار بسته شده بودن و جیغ میکشیدن ، دانته هم با دلسوزی به یکیشون نگاه کرد و بهش گفت "طاقت بیار "

از قیافه ی ورجیل اصلا خوشم نیومد اون ابهت نسخه سوم رو نداره.از اون قسمت هم که دانته و ورجیل پشت به پشت میشن هم خوشم نیومد این دوتا باید بزنن همدیگه رو بترکونن حال کنیم.در کل با این تریلر اخری ناامید شدم از بازی.اون قسمت هم که دانته و ورجیل میان به طرف دوربین طرز راه رفتنشون خیلی بد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or