بازگشت Vergil به بازي Devil May Cry قبل از نمايشگاه Gamescom

Dark War

کاربر سایت
درود

Vergil-600x170.jpg

Vergil برادر Dante و شخصيتي از دنياي تاريك بازي Devil May Cry كسي كه بسياري از بازيكنان در دنياي گيم جلوي وي زانو ميزنند و منتظر ظهور دوباره او هستند به نظر ميرسد كه آن زمان نزديك است زماني كه فرزند اسپاردا برخيزد و بار ديگر عظمت خود را بر همگان ثابت كند.

گفته شده كه قرار است Vergil بار ديگر بازگردد و اين بار براي نجات بشريت از دست دشمنان و شياطين جان خود را به خطر بيندازد كه اين شايد دقيقا برعكس همان چيزي باشد كه همه انتظار دارند.

شركت Capcom اعلام كرد كه Vergil به زودي قبل از نمايشگاه Gamescom باز ميگردد و در كنار برادرش در يك گروه براي نجات انسان ها و جلوگيري از نابودي آنها با شياطين مبارزه ميكنند كه كمي دور از ذهن به نظر ميرسد.

اين دوبرادر از كودكي از يك ديگر جدا شده اند و Dante خاطرات چنداني از او ندارد اما اين بار Vergil براي محافظت از انسان ها و دنيا دست به كار مي شود.

Capcom
در طي تريلري كه به تازگي عرضه كرده است مبارزه اين دوبرادر را در يك cut-scenes نشان ميدهد كه دانته قصد محافظت از شخصيت مونث بازي را دارد و مي خواهد او را نجات دهد حتی اگر به قیمت ناتمام ماندن ماموریتشان تمام شود ولی ورجیل اینطور نیست و میخواهد كه روی ماموریتشان تمرکز کند.

بازي DmC در تاريخ January 15 براي Xbox 360 و PS3 عرضه مي شود.

منبع

آخرین ویرایش:
اطلاعاتت در حد بمب بالا هستش فرهاد مگس تو هوا تكون ميخوره تريلرش رو براي دان ميزاري:d ممنونم ازت:d
اگه اشكالي نداره تريلر رو تو پست اول بزارم؟;)
یعنی رسما بهترین خبری بود که بعد از چندین سال شنیدم>:d<
آره وجود ورجيل واقعا باعث دلگرمي هستش;)
ما كلا فقط تو خط خبرهاي خوش حال كننده هستيم بخونيم دور هم شاد بشيم:d

لعنتی! الان تریلرو دیدم! یه خورده قیافه ورجیل تو ذوق میزنه با صداش! ولی یاماتوش تو حلقم!>:d<
این قیافه-ش خیلی ماسته....
علاوه بر این میباست صدای دانته روش باشه:|

مگه خودت این ها رو نمی دوستی که ورجیل هم هست خودت گفتی یادت نیست:d
نه میدونستیم که هست ولی منتظر بودیم رسما تاییدش کنن.:d
Casual ترین طراحی ممکن. کت با طرح اژدها ( یا چیزی شبیه به اون ) آبی. قیافه کاملا غربی شبیه مدل های Resident Evil. من شخصا نینجا تئوری رو یه روزی میرم آتیش میزنم بخاطر این کارشون...

افتضاح بود یعنی.
باو نگران نباش شهاب جون. با همکاری همدیگه یه گیری به این NT میدیم تا صدا گذار و قیافه-شو عوض کنن مثل دانته.
yahoo_4.gif

Casual ترین طراحی ممکن. کت با طرح اژدها ( یا چیزی شبیه به اون ) آبی. قیافه کاملا غربی شبیه مدل های Resident Evil. من شخصا نینجا تئوری رو یه روزی میرم آتیش میزنم بخاطر این کارشون...

افتضاح بود یعنی.

لعنتی! الان تریلرو دیدم! یه خورده قیافه ورجیل تو ذوق میزنه با صداش! ولی یاماتوش تو حلقم!>:d<
دقيقا موافقم چهره ي ورجيل كمي نسبت به اون چيزي كه ما بهش عادت كرديم ضعيفه و يكم خشك ميزنه ولي بيشتر از همه صداش مشكل داره خدايي خيلي تو ذوقه اي كاش صداگذار خود ورجيل تو شماره سوم صداپيشش بود:|

ولي آورين علي به تو ميگن يه فن عاقل و باشعور:d

افتضاح بود یعنی.
علاوه بر این اصل محبوبیت ویرجیل به دلیل این بود که یه جورایی شخصیت منفی بود لعنت به کپکام کاش حداقل خاطراتمون با ویرجیل از بین نمی رفت

افتضاح بود یعنی.

یعنی اینقدر وضع خرابه؟! جان من دیگه ورجیل نه!:| قیافه و صدای دانته رو NT ماست مالی کرد یه خورده کوتاه اومدم ولی دیگه ورجیل نه! خودم الان می رم کمبریج.... NT رو منفجر می کنم. :wallbash:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or