مشکل قسمت دوم بازی بود که همه چیز رو باید با Dante تکرار می کردی. بعد هم بازی با Nero و اون بازوش خیلی جذاب تر از Dante بود.
من خودم از Nero خوشم میاد. ولی دانته از نظر سیستم مبارزات خیلی خیلی خیلی خفن تر از Nero بود. اصلاً من بارها و بارها با خودم فکر میکنم که چطور چنین سیستم مبارزاتی رو توی بازی پیاده کردن. دانته ی DMC4 از نظر سیستم مبارزات، بهترین کرکتر HnSـیه که تا حالا ساخته شده
من خودم خیلی وقته پیش DMC3 رو بازی کرده بودم، اونم در حد معمولی یه بار بازی رو تموم کرده بودم و سن و سالم هم به اندازه ای نبود که از داستان خیلی چیز خاصی بفهمم و فقط بازی میکردم. اما وقتی DMC4 رو بازی کردم، دوباره شروع کردم به بازی کردنه DMC3، بعد از تموم کردنه DMC3 به جرات میگم گیم پلی نسخه 4 غنی تر بود. که خب طبیعی هم هست، بازی یک نسل بعد اومده و کلی روی بازی کار کردن و باید از این نظر پیشرفت میکرد. البته من فقط در مورد سیستم مبارزات حرف میزنم. چون از نظر طراحی مراحل و باقی موارد گیم پلی DMC3 خیلی بهتر بود. اما در کل DMC3 بازی بهتری بود، به چند علت.
با وجود این که دو نسل از اومدن بازی گذشته، هنوزم گیم پلی و گرافیکی بازی خوبه. شما 99%ـه بازیهای دو نسل قبل رو بازی کنید کاملاً احساس تاریخ مصرف گذشته بودنشون رو حس میکنید.
مورد بعدی داستان و نحوه ی روایتش هست، واقعاً عالی بود تو این زمینه. اون مبارزاتی که با ورجیل میکردید فوق العاده اپیک بودن. اون تضاد شخصیت دانته و ورجیل مبارزات رو خیلی بهتر کرده بود. این که شما احساس سوپر هیومن بودن بهتون دست میداد و بعد توسط ورجیل لــه میشدید باعث میشد که بعد از شکست دادنش به شدت حس خوبی بهتون دست بده. در کل داستان و شخصیت ها و نحوه روایتشون عالی بود.
یه بازی با این ویژگی ها که هنوزم بعد از دو نسل تازگی داره، چیزی جز شاهکار نیست.
من هنوز DMCـیه اول رو که به نوعی داستانش بعد از DMC3 هست رو بازی نکردم، چون میدونستم خط داستان بازی بعد از نسخه سوم هست، ترجیح دادم اول نسخه سوم رو تموم کنم و بعد بیام سراغ نسخه اول. متاسفانه بازی رو برای PS2 نتونستم گیر بیارم، 360 رو هم فروختم و نمیتونم HD Collection رو بازی کنم. در نتیجه مجبورم فقط داستان بازی رو با دیدن کات سین هاش توی یوتوب دنبال کنم.
نظر کلی من بعد از انجام DMC3/4 اینه که این سری به راحتی جز بهترین سری های تاریخ گیم هست و حالا میفهمم چرا این همه کشته مرده داره. به شدت هم منتظر معرفی نسخه پنجم هستم. و شدیداً هم دوست دارم با محوریت ورجیل باشه