DMC را با طعم نسل بعد تجربه کنید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20140107_dmc_devil_may_cry.jpg

امروز Capcom در طی خبری، عرضه Devil May Cry: Definitive Edition و Devil may Cry 4 را تائید کرده است.

DmC Devil May Cry، حاوی عنوان اصلی و DLCهای آن است، همچنین گیم‌پلی بازی تغییرات جدیدی را داشته و Modeهای جدیدی برای آن درنظر گرفته شده است.
DMC: Definitive Edition بر روی هر دو کنسول Xbox One و PS4 با رزولوشن 1080p و 60 فریم اجرا خواهد شد.
این نسخه با قیمت 39.99$ در تاریخ 17 March به صورت دیجیتالی عرضه می‌شود.
DmC4 نیز تابستان 2015 به بازار خواهد آمد.

منبع

آخرین ویرایش:
چرا و از چه جهت و به چه صورتی، گیم پلی شماره سوم میتونه بهتر از شماره چهارم باشه وقتی حتی ویژگی تعویض استایل ها، سلاح ها و تفنگ ها رو به صورت ریل تایم نداره؟:-/
حالا وارد باقی مسائل نمیشیم. همینو توضیح بدی کفایت میکنه. ذکر مثال و رسم شکل هم هر کدوم 2 نمره دارن.

نکته اول اینکه آیه نازل نشده که اگر بشه استایل مبارزات رو بصورت ریل تایم عوض کرد بازی از باب سیستم مبارزات سر ـه ، مگه نینجا گایدن بلک اصلا همچنین چیزی داره که نصف اونایی که هک اند اسلَش بازی میکنن و اونایی هم که نقد کردن اونو یکی (اگه نگیم بهترین) از بهترین هک اند اسلش های تاریخ میدونن؟ اگر گایدن بلک بازی می کردی متوجه میشدی که بازی نه داستان خیلی خوبی داره، نه آنچنان سیستم مبارزات و چند ضرب زنیش متنوع و بازه. تغییر ریل تایم هم نداره... اون متاکریتیک خرکیش در وهله اول و بیشتر بخاطر دقت و بالانس فوق العاده بالا در مبارزاتش هست... یجوری گیر بیار بشین بازیش کن... و نکته دوم که خیلی برام جالبه اینه که من فهمیدم تو حتی دویل می کرای ۳ که داری میکوبیش در مقابل یه بازی با اشکالات عدیده در سیستم مبارزات (منظورم دقیقا دویل می کرای ۴ه)، حتی بازیش هم نکردی!!! صرفا یچیزی شنیدی. نشون به اون نشون که نمیدونی براحتی آب خوردن و ریل تایم(که خیلی دوس داری!) میشه سلاح هارو عوض کرد... اینم یجوری گیر بیار بازیش کن.

نکته اول اینکه آیه نازل نشده که اگر بشه استایل مبارزات رو بصورت ریل تایم عوض کرد بازی از باب سیستم مبارزات سر ـه ، مگه نینجا گایدن بلک اصلا همچنین چیزی داره که نصف اونایی که هک اند اسلَش بازی میکنن و اونایی هم که نقد کردن اونو یکی (اگه نگیم بهترین) از بهترین هک اند اسلش های تاریخ میدونن؟ اگر گایدن بلک بازی می کردی متوجه میشدی که بازی نه داستان خیلی خوبی داره، نه آنچنان سیستم مبارزات و چند ضرب زنیش متنوع و بازه. تغییر ریل تایم هم نداره... اون متاکریتیک خرکیش در وهله اول و بیشتر بخاطر دقت و بالانس فوق العاده بالا در مبارزاتش هست... یجوری گیر بیار بشین بازیش کن... و نکته دوم که خیلی برام جالبه اینه که من فهمیدم تو حتی دویل می کرای ۳ که داری میکوبیش در مقابل یه بازی با اشکالات عدیده در سیستم مبارزات (منظورم دقیقا دویل می کرای ۴ه)، حتی بازیش هم نکردی!!! صرفا یچیزی شنیدی. نشون به اون نشون که نمیدونی براحتی آب خوردن و ریل تایم(که خیلی دوس داری!) میشه سلاح هارو عوض کرد... اینم یجوری گیر بیار بازیش کن.

کاری به بحث الانتون ندارم (هرچند که از نظر خودم DMC3 > DMC4 / سیستم مبارزات DMC4 > سیستم مبارزات DMC3). ولی کیوان این نینجا گایدن رو قبلا به منم پیشنهاد کرده بودی که اتفاقا دنبالش رو گرفتم. البته از اونجایی که Black روی PS نیست مجبور شدم Sigma رو بازی کنم و میدونم Sigma یه سری مشکلات داره که توی Black نیست ولی خداییش بیس اصلی بازی چیزی نیست که اینقدر ملت براش هیجان زده بشن. آره شاید یکی دو ساعت اول بازی جذاب باشه ولی خداییش Sigma از اون دست بازی ها بود که هرچی بیشتر بازیش کردم بیشتر ازش خسته شدم. اواخر بازی که فقط دلم میخواست زودتر تموم بشه. البته بازم میگم من Sigma رو بازی کردم و مطمئنم Black بهتر از اونه ولی خب بهرحال بیس اصلی بازی همونه و تغییر نکرده.

پ.ن: بحث تو و علی ـه و قصد دخالت ندارم ولی خب کیوان این یه مورد رو بدجوری اشتباه کردی. علی DMC3 رو فقط بازی نکرده، بلکه جوییدتش. اگه اشتباه نکنم منظور علی اینه که نمیشه توی DMC3 در آن واحد همه سلاح ها رو داشت و به صورت ریل تایم تعویضشون کرد و اول هر مرحله فقط باید دو تا رو انتخاب کنی. استایل هم که فقط در آن واحد میشه یکی رو برداشت. اگه اشتباه نکنم منظور علی از نبود تعویض سلاح و استایل ریل تایم این بود.

آخرین ویرایش:
دقیقا در این باب هم آیه نازل نشده که متای بالا یعنی دقت و بالانس فوق العاده و بهتر بودن یه بازی نسبت به یه بازی دیگه، جز اینکه همونجور که همیشه گفتم و بازم میگم، متا فقط و فقط بازتاب نظر شخصی چندین نفر به اسم مثلا "منتقد" هست که یکی شون هم میتونی خودت رو در نظر بگیری.

در ثانی ممنون میشم اگه توی پست قبلیم برام بولد کنی که گفته باشم ریل تایم بودن استایل ها = بهترین هک اند اسلش از نظر سیستم مبارزات؟!

ثالثا، تو فکر کن من DMC3 بازی نکردم. در واقع هر جور و هر طوری که دوست داری، در مورد من و DMC4 و بازی هایی که فکر میکنی انجام ندادم، فکر کن Cause I don't care;)

پ.ن 1: البته من یه اشتباه توی پست قبلیم داشتم. آره توی DMC3 سلاح ها رو میشه ریل تام عوض کرد، اما محدودیت داره (برای سلاح های سرد فقط 2تا) ولی استایل ها رو نمیشه.

پ.ن 2: سوال: دقیقا تفاوت گیم پلی دانته شماره سوم و چهارم رو برام ذکر میکنی؟ جز اینه که گیم پلی دانته شماره چهارم در واقع تکامل یافته دانته شماره سومه؟
یه چندتا از این مشکلات عدید!!! در رابطه با سیستم مبارزات ذکر کن تا ما هم به جرگه DMC3 دوستان - DMC4 ترولان!!! بپیوندیم.

پ.ن 3: کوبوندن DMC3؟
Nice try bro...

آخرین ویرایش:
فقط دانته DMC4 رو گفتم. هنوزم سر حرفم هستم، بایونتا از نظر سیستم مبارزات نزدیکه دانته DMC4 هم نمیشه. شما کلیپ از کمبوهای بایونتا نذار که اگه بخوام از کمبوهای دانته کلیپ بذارم کل ترافیکت تا شب تموم میشه :دی

خودم عاشق بایونتا هستن و به نظرم بایو 1 بهترین HnS نسل قبل بود. ولی دانته DMC4 یه چیز فرازمینی بود.

خب همین دیگه.این فقط نظر شخصی شماست وگرنه سیستم مبارزات Bayonetta توی این سبک یک چیز فضایی هستش .این ویدیو رو هم من گذاشتم ملت ببینن وگرنه من خودم هردوی این بازیها رو به اصطلاح جویدم.همین الانم تنها بازی قدیمی که روی سیستمم نصبه DMC4 هستش

البته من انتظار ندارم که DMC که 2 سال قبل Bayonetta عرضه شده سیستم مبازراتش تکمیل تر از Bayonetta باشه چون این سبک یک حالت پیشرفت و تکامل داره

در مورد کمبو هم همین قابلیت Witch Time به اضافه پاهای Bayonetta باعث میشه که کمبوهای خیلی طولانی تری بشه باهاش تولید کرد.

نظر شخصی:

Exceed >>>>>>>> Witch Time

علی جان من یادم میاد همین چند وقت پیش خودت گفتی که Bayonetta رو یکبار فقط تموم کردی.خودت میدونی بازی های این سبک تازه از بار دوم سوم شروع میشه.Witch Time هم فقط یکی از موارد هست که اشاره کردم.نمیخام ریزش رو بریزم اینجا روی میز:d

آخرین ویرایش:
علی جان من یادم میاد همین چند وقت پیش خودت گفتی که Bayonetta رو یکبار فقط تموم کردی.خودت میدونی بازی های این سبک تازه از بار دوم سوم شروع میشه.Witch Time هم فقط یکی از موارد هست که اشاره کردم.نمیخام ریزش رو بریزم اینجا روی میز:d

دوباره تمومش کردم :دی البته روی PS3 (8-|:دی) ولی خب کلا از ایده Exceed خیلی بیشتر از Witch Time خوشم میاد :دی

سلام

پ.ن 2: سوال: دقیقا تفاوت گیم پلی دانته شماره سوم و چهارم رو برام ذکر میکنی؟ جز اینه که گیم پلی دانته شماره چهارم در واقع تکامل یافته دانته شماره سومه؟
یه چندتا از این مشکلات عدید!!! در رابطه با سیستم مبارزات ذکر کن تا ما هم به جرگه DMC3 دوستان - DMC4 ترولان!!! بپیوندیم.

علی البته تفاوت که میشه گفت داره، فقط شباهتشون به استایلاس و Rebellion, به نظر من سلاح هایی که توو DMC4 به دانته میده در مقابل سلاح های DMC3 مفت نمیارزن، از یه نظر دیگه ام بخوای بگیری دشمنای یه بازی خیلی تاثیر گذاره روو لذت از گیم پلی، ینی اگه بگیریم گیم پلی DMC4 غنی تره (که هست) بازم نمیتونه هیچوقت لذت مبارزه با ورجیلو بت بده، میتونه؟ :d

پ.ن: با تمام این اوصاف به نظر من DMC3 گیم پلی لذت بخشتری داره و گیم پلی Vergil>>>>>>گیم پلی Nero :d

خب همین دیگه.این فقط نظر شخصی شماست وگرنه سیستم مبارزات Bayonetta توی این سبک یک چیز فضایی هستش .این ویدیو رو هم من گذاشتم ملت ببینن وگرنه من خودم هردوی این بازیها رو به اصطلاح جویدم.همین الانم تنها بازی قدیمی که روی سیستمم نصبه DMC4 هستش

البته من انتظار ندارم که DMC که 2 سال قبل Bayonetta عرضه شده سیستم مبازراتش تکمیل تر از Bayonetta باشه چون این سبک یک حالت پیشرفت و تکامل داره

در مورد کمبو هم همین قابلیت Witch Time به اضافه پاهای Bayonetta باعث میشه که کمبوهای خیلی طولانی تری بشه باهاش تولید کرد.

گیم پلی این دوتا بازی انقد پیچیدس که بخوای بحث کنی هیچوقت به نتیجه نمیرسی، ولی چیزی که هست من جنگیدن با یاماتو (به صورت کلی شمشیر :d) رو ترجیح میدم به جنگیدن با موو :d

پ.ن: البته منتظر باش تا ببینیم ورجیل توی شماره چهارم چی از آب در میاد. میخوام ببینم چجوری معادلات رو به هم میزنه:d

با بقیه حرفات مخالفتی ندارم :d درمورد Vergil اگه همون گیم پلی DMC3 هم بزارن من 100بار بازیش میکنم از بس این بشر Coolه سبک مبارزش :d ینی فکرم بش میکنم آب دهنم راه میوفته :d

آخرین ویرایش:
سلام

علی البته تفاوت که میشه گفت داره، فقط شباهتشون به استایلاس و Rebellion, به نظر من سلاح هایی که توو DMC4 به دانته میده در مقابل سلاح های DMC3 مفت نمیارزن، از یه نظر دیگه ام بخوای بگیری دشمنای یه بازی خیلی تاثیر گذاره روو لذت از گیم پلی، ینی اگه بگیریم گیم پلی DMC4 غنی تره (که هست) بازم نمیتونه هیچوقت لذت مبارزه با ورجیلو بت بده، میتونه؟ :d

پ.ن: با تمام این اوصاف به نظر من DMC3 گیم پلی لذت بخشتری داره و گیم پلی Vergil>>>>>>گیم پلی Nero :d
آره خب با بخش سلاح ها تا حدودی موافقم. طراحی 2تا سلاح فرعی توی شماره چهارم به نحوه ای بود که استفاده ازشون کار هر کسی نبود. یعنی خوب بودن، ولی جذابیت نداشتن. برعکس توی شماره سوم بهترین سلاح به نظرم Agni & Rudra بود و مثلا [MENTION=57877]Nevan[/MENTION]
(:d). صد البته Cerberus هم فوق العاده بود.
از نظر طراحی هم خوب واضحه شماره سوم بهتره (همونجور که قبلا هم گفتم که داستان و لول دیزاین شماره سوم تو یه سطح دیگه-ست). هم باس های زیادی داشت و هم سخت بود ولی همونجور که خودت گفتی، بیشتر لذت گیم پلی رو افزایش میده نه کیفیت گیم پلی رو. در کل بحث ما روی همین گیم پلی هست. وگرنه باقی موارد شماره سوم بهتره.
ورجیل هم که کلا من نمیتونم باهاش مخالفت کنم:d

پ.ن: البته منتظر باش تا ببینیم ورجیل توی شماره چهارم چی از آب در میاد. میخوام ببینم چجوری معادلات رو به هم میزنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or