DMC را با طعم نسل بعد تجربه کنید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20140107_dmc_devil_may_cry.jpg

امروز Capcom در طی خبری، عرضه Devil May Cry: Definitive Edition و Devil may Cry 4 را تائید کرده است.

DmC Devil May Cry، حاوی عنوان اصلی و DLCهای آن است، همچنین گیم‌پلی بازی تغییرات جدیدی را داشته و Modeهای جدیدی برای آن درنظر گرفته شده است.
DMC: Definitive Edition بر روی هر دو کنسول Xbox One و PS4 با رزولوشن 1080p و 60 فریم اجرا خواهد شد.
این نسخه با قیمت 39.99$ در تاریخ 17 March به صورت دیجیتالی عرضه می‌شود.
DmC4 نیز تابستان 2015 به بازار خواهد آمد.

منبع

آخرین ویرایش:
آره خب با بخش سلاح ها تا حدودی موافقم. طراحی 2تا سلاح فرعی توی شماره چهارم به نحوه ای بود که استفاده ازشون کار هر کسی نبود. یعنی خوب بودن، ولی جذابیت نداشتن. برعکس توی شماره سوم بهترین سلاح به نظرم Agni & Rudra بود و مثلا @Nevan
(:d). صد البته Cerberus هم فوق العاده بود.
از نظر طراحی هم خوب واضحه شماره سوم بهتره (همونجور که قبلا هم گفتم که داستان و لول دیزاین شماره سوم تو یه سطح دیگه-ست). هم باس های زیادی داشت و هم سخت بود ولی همونجور که خودت گفتی، بیشتر لذت گیم پلی رو افزایش میده نه کیفیت گیم پلی رو. در کل بحث ما روی همین گیم پلی هست. وگرنه باقی موارد شماره سوم بهتره.
ورجیل هم که کلا من نمیتونم باهاش مخالفت کنم:d

پ.ن: البته منتظر باش تا ببینیم ورجیل توی شماره چهارم چی از آب در میاد. میخوام ببینم چجوری معادلات رو به هم میزنه:d

من زیاد کاری به مقایسه فنی این دو بازی ندارم ،
اما کسایی که داستان DMC و شخصیت دانته و ورجیل و اون داستان علاقه داشتند ، DMC 4 رو نمیتونن قبول کنند !
بازی ای که توش شخصیت محبوبشون Dante کوبیده بشه .
یعنی شخصیت به Cool ـی دانته اصلا تو کل این صنعت هست ؟ :دی

من زیاد کاری به مقایسه فنی این دو بازی ندارم ،
اما کسایی که داستان DMC و شخصیت دانته و ورجیل و اون داستان علاقه داشتند ، DMC 4 رو نمیتونن قبول کنند !
بازی ای که توش شخصیت محبوبشون Dante کوبیده بشه .
یعنی شخصیت به Cool ـی دانته اصلا تو کل این صنعت هست ؟ :دی

اتفاقا DMC4 یه چیز رو خیلی خوشگل اثبات کرد اونم این بود که کسی به پایه دانته نمیرسه. شما باNero هشت تا مرحله میرید و میرسید به نهایت قدرتش با یاماتو. ولی در بهترین حالت یه تو سری از دانته میخوره و قل میخوره رو زمین.

اتفاقا DMC4 یه چیز رو خیلی خوشگل اثبات کرد اونم این بود که کسی به پایه دانته نمیرسه. شما باNero هشت تا مرحله میرید و میرسید به نهایت قدرتش با یاماتو. ولی در بهترین حالت یه تو سری از دانته میخوره و قل میخوره رو زمین.

اتفاقا همچین چیزی توی DMC4 اصلا وجود نداشت! تو بازی قشنگ دانته و نیرو باهم مقایسه میشدن و نشون میداد که توی شمشیر زنی دانته از نیرو بهتره (و به راحتی شکستش میداد) اما توی قدرت های دیگه بخاطر ان سیستم دستش نیرو هست که قوی تره و میزنه دانته رو عین چی پهن میکنه رو زمین.

مشکل بزرگ من با DMC4 همین بود اصلا! وقتی شخصیتی عین دانته هست چه نیازی به خلق یه بچه ریقو مثل نیرو هست که بخاطرش دانته بره تو حاشیه؟ من اصلا با اینکه کی قوی تره کار ندارم. من دوست دارم با دانته بازی کنم. DMC یه IP به شدت کرکتر دریون یا شخصیت محور هست. چیزی که DMC رو متمایز میکنه دانته و ورژیله. و این حرکت کپکام که امد توی یه همچین بازی شخصیت اصلی رو بدون دلیل و توجیح داستانی درست تغییر داد اسمش چیزی جز حماقت نبود.

اتفاقا همچین چیزی توی DMC4 اصلا وجود نداشت! تو بازی قشنگ دانته و نیرو باهم مقایسه میشدن و نشون میداد که توی شمشیر زنی دانته از نیرو بهتره (و به راحتی شکستش میداد) اما توی قدرت های دیگه بخاطر ان سیستم دستش نیرو هست که قوی تره و میزنه دانته رو عین چی پهن میکنه رو زمین.

مشکل بزرگ من با DMC4 همین بود اصلا! وقتی شخصیتی عین دانته هست چه نیازی به خلق یه بچه ریقو مثل نیرو هست که بخاطرش دانته بره تو حاشیه؟ من اصلا با اینکه کی قوی تره کار ندارم. من دوست دارم با دانته بازی کنم. DMC یه IP به شدت کرکتر دریون یا شخصیت محور هست. چیزی که DMC رو متمایز میکنه دانته و ورژیله. و این حرکت کپکام که امد توی یه همچین بازی شخصیت اصلی رو بدون دلیل و توجیح داستانی درست تغییر داد اسمش چیزی جز حماقت نبود.
در اشتباهی . توی مبارزه اول دانته به نرو اجازه داد که اون قدرت خودشو بریزه بیرون و با خشم خودش نیروی دستشو آزاد کنه و دانته اون زیر در حالی که داشت مشت می خورد ، ته دلشم داشت می خندید:d
اما توی مبارزه دوم دیدیم که دانته زد نرو رو پر پر کرد و با یه دست اون دست اهریمنی نرو رو گرفت و شتکش کرد رو دیوار . اصلا مبارزه دوم کارش این بود که به مخاطب بفهمونه نرو جلوی دانته عددی نیست .

یعنی این همه ادعای دویل مکرایتون میاد بد هیچی از داستان و هدف نویسنده متوجه نشدین
تو مبارزه اول دانته متوجه میشه که نرو یه ادم که قدرت شیطانی گرفته ومیخواد ببینه که این قدرت از کجا اومده وچقدر از روح نرو تسخیر کرده

کاملا در اشتباهی. دانته و نیرو 2 بار مبارزه کردن. بار اول نهایت کار نیرو پرت کردن Rebellion بود که دانته رو چسبوند به دیوار ولی دانته با یه خنده شمشیر رو در میاره و با تمسخر میره. مبارزه دوم نیرو در بهترین حالت خودش با داشتن یاماتو هست و دقیقا با یه تو سَری نیرو رو پخش زمین میکنه.

24904769964658936508.jpg

اینکه دانته و نیرو با هم مقایسه میشن و نیرو با کمک باستر میزنه دانته رو پهن زمین میکنه رو من نمیدونم از کجا آوردی.

نیرو که هیچی تمام باس های DMC4 با همدیگه هم باز جلوی دانته کم میارن. بابا طرف کل بازی داشت ترول میکرد :دی یعنی دانته DMC4 رسما بزرگترین ترولیه که تا الان توی یه بازی دیدم. الان با حذف کردن ورجیل از معادله (چون نمیدونیم زنده است یا نه) دانته قویترین کرکتر دنیای DMC ـه و خودش هم این رو خوب میدونه، برای همین هم توی DMC4 اینطوری رفتار میکنه. دانته اگه بخواد از نهایت قدرتش استفاده کنه میتونه توی چند ثانیه تمام باس ها رو بکشه و این موضوع کاملا اثبات شده است (DDT توی DMC2 که اگه انرژی دانته زیادی کم بشه فعال میشه).

فردا نمایشگاه jump festa شروع می شه. به نظرتون تریلری یا اطلاعاتی از Devil May Cry 4 منتشر می شه

امیدوارم یه چیزی ازش نشون بدن ولی بعید میدونم :(

من چرا این رو زودتر ندیدم؟ :| :دی

Verendus اینسایدر مطمئن سونی توی Gaf (که دیگه فکر کنم بعد از PSE باور نکردن حرفاش حرومه :دی) :
I mentioned in that another mainline DMC game is in the works. I've been aware of the DMC4 remaster for a while too, but the DmC remaster is a genuine surprise

یه نسخه جدید از سری DMC در حال ساخته شدنه :bighug:

البته نمیدونه سازنده بازی کیه و یا اینکه DmC2 ـه یا DMC5، ولی خب با توجه به اینکه Tameem همین چند هفته قبل تایید کرد روی دنباله هیچکدوم از بازی های قبلیشون کار نمیکنند و Verendus هم میگه که چند وقتی میشه از ساخت DMC جدید خبر داره، پس به احتمال خیلی زیاد Devil May Cry 5 ـه :x:x:x

البته میگه که بعید میدونه بازی به این زودی ها معرفی بشه و برای همین الان داره در موردش حرف میزنه(البته قبلا توی یه پست دیگه سوتی داده و در مورد DMC حرف زده بود برای همین الان مجبور شده اینا رو بگه) :
Sure. It's better I do since I think more than two or three people probably caught that post last week anyway. I don't think they're announcing it anytime soon unless they're much further along than they seemed to be. I generally don't say anything if an announcement is around the corner, since a post is easier forgotten in a year than it is in a week.

Dragon's Dogma فن ها هم ناراحت نباشن :-" Verendus میگه کپکام یه بازی معرفی نشده(غیر از Deep Down) هم داره که مشخصاتش خیلی خیلی با Dragon's Dogma جوره. حالا یا DD2 ـه و یا هم یه دنباله معنوی. خلاصه چیزی که مهمه اینه که به احتمال خیلی زیاد بازی از لحاظ گیم پلی همون دنباله DD میشه که هوادارا میخوان :x:d

من چرا این رو زودتر ندیدم؟ :| :دی

Verendus اینسایدر مطمئن سونی توی Gaf (که دیگه فکر کنم بعد از PSE باور نکردن حرفاش حرومه :دی) :

یه نسخه جدید از سری DMC در حال ساخته شدنه :bighug:

البته نمیدونه سازنده بازی کیه و یا اینکه DmC2 ـه یا DMC5، ولی خب با توجه به اینکه Tameem همین چند هفته قبل تایید کرد روی دنباله هیچکدوم از بازی های قبلیشون کار نمیکنند و Verendus هم میگه که چند وقتی میشه از ساخت DMC جدید خبر داره، پس به احتمال خیلی زیاد Devil May Cry 5 ـه :x:x:x

البته میگه که بعید میدونه بازی به این زودی ها معرفی بشه و برای همین الان داره در موردش حرف میزنه(البته قبلا توی یه پست دیگه سوتی داده و در مورد DMC حرف زده بود برای همین الان مجبور شده اینا رو بگه) :

Dragon's Dogma فن ها هم ناراحت نباشن :-" Verendus میگه کپکام یه بازی معرفی نشده(غیر از Deep Down) هم داره که مشخصاتش خیلی خیلی با Dragon's Dogma جوره. حالا یا DD2 ـه و یا هم یه دنباله معنوی. خلاصه چیزی که مهمه اینه که به احتمال خیلی زیاد بازی از لحاظ گیم پلی همون دنباله DD میشه که هوادارا میخوان :x:d

یعنی واقعا یه روزی می شه که ما دوباره دانته اصیل ببینیم.همون دانته ای که توی dmc 4 بود.همونی که وقتی حرف می زد به ادم روحیه میداد.

رو PC که ۶۰ فریم خیلی چسبید امیدوارم رو کنسول های جدید هم همینطور باشه البته یه خوبی که نسخه کنسول ها داره اینه که تمام dlc ها رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or