DMC را با طعم نسل بعد تجربه کنید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20140107_dmc_devil_may_cry.jpg

امروز Capcom در طی خبری، عرضه Devil May Cry: Definitive Edition و Devil may Cry 4 را تائید کرده است.

DmC Devil May Cry، حاوی عنوان اصلی و DLCهای آن است، همچنین گیم‌پلی بازی تغییرات جدیدی را داشته و Modeهای جدیدی برای آن درنظر گرفته شده است.
DMC: Definitive Edition بر روی هر دو کنسول Xbox One و PS4 با رزولوشن 1080p و 60 فریم اجرا خواهد شد.
این نسخه با قیمت 39.99$ در تاریخ 17 March به صورت دیجیتالی عرضه می‌شود.
DmC4 نیز تابستان 2015 به بازار خواهد آمد.

منبع

آخرین ویرایش:
منم اولش حال نميكردم با دانته جديد اما بعد ازينكه بازي كردم خيلي خوشم اومد
گيم پلي و طراحي مراحل و باس فايت هارو هم خيلي دوس داشتم
حالا روايت داريم كه چون DMC فن نبودم خوشم اومده و تمام فن هاي بازي ناراضي بودن و همون جمله ي معروف :
بازي خوبي بود اما DMC نبود :d

برا همين پرسيدم كه كي حال نـُموده :d

اگه علی بعدا یه گوشه گیر نیاره و با مشت و لگد نیوفته به جونم :-s:دی

منم از DmC خیلی لذت بردم :دی گیم پلی خوب بهمراه یه داستان و شوخی های خوب :دی دیگه چه میخواد ادم :دی

مطمئن نیستم که 4 رو بگیرم. باید ببینم چقدر بهش اضافه کردن. از اونجایی که من تکسچر به تکسچر این بازی رو حفظم، باید خیلی خفن باشه که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه :دی DMC 4 تاریخ مصرف نداره. 5 سال دیگه هم بذاریش میتونی بازیش کنی.

من خیلی برام عجیبه که dmc4 انقدر طرفدار داره. بدون شک داغون ترین نسخه سری هست. حتی یادم هست بعد از اینکه اومد نصف بازی سنتر اون زمان ازش متنفر شدن. یه شخصیت درپیتی مثل نرو که مثل این بچه لوس ها رو مخ ادم میره. بعد یه سکانس داشت نرو جفت پا میرفت تو دهن دانته ؛ قشنگ شخصیت قهرمان اصلی سری رو خرد و خاکشیر می کرد. کل بازی رو هم که باید سه بار می رفتی. کلا 4 تا مرحله طراحی کرده بودند و در این زمینه به صورت رسمی back tracking رو چند لول ارتفا دادند ! کمبت هم که نگو. دانتش خوب بود اما نرو فقط یه کمبو درست حسابی داشت. یعنی سلیقه ها عوض شده ؟ من پیر شدم ؟ کلا هنگم :d
DMC 4 تاریخ مصرف نداره. 5 سال دیگه هم بذاریش میتونی بازیش کنی.
از تو انتظار نداشتم شهاب
vahidrk1.gif

طبق معمول هر وقت من نت ندارم یه اتفاق مهم می افته :دی گفتنی ها رو که همه گفتن :دی فقط می تونم بگم بعد از شنیدن خبر ریمستر DMC 4 پاچیدم به طاق :دی
===
یادش بخیر :

gcqooifxrhl716k34ocu.jpg

DMC های جدید برای فن های سری قبلی آنچنان مورد پسند نبود ، حالا نسخه نسل بعدیش هم همچین آش دهن سوزی نیست ! بجا اینکارا ، یک نسخه درست و حسابی ازش بسازن !
کلی پول دادن برا این بازی ها چون نسل بعدی شدن ، بنظر من که اشتباهه !
من خیلی برام عجیبه که dmc4 انقدر طرفدار داره. بدون شک داغون ترین نسخه سری هست. حتی یادم هست بعد از اینکه اومد نصف بازی سنتر اون زمان ازش متنفر شدن. یه شخصیت درپیتی مثل نرو که مثل این بچه لوس ها رو مخ ادم میره. بعد یه سکانس داشت نرو جفت پا میرفت تو دهن دانته ؛ قشنگ شخصیت قهرمان اصلی سری رو خرد و خاکشیر می کرد. کل بازی رو هم که باید سه بار می رفتی. کلا 4 تا مرحله طراحی کرده بودند و در این زمینه به صورت رسمی back tracking رو چند لول ارتفا دادند ! کمبت هم که نگو. دانتش خوب بود اما نرو فقط یه کمبو درست حسابی داشت. یعنی سلیقه ها عوض شده ؟ من پیر شدم ؟ کلا هنگم
yahoo_4.gif

از تو انتظار نداشتم شهاب
vahidrk1.gif
کاملا موافقم .

از تو انتظار نداشتم شهاب
vahidrk1.gif
من منکر مشکل اساسی لول دیزاین بازی نمیشم ولی این لامصب یه طوریه که من سال پیش هم واسه فان بازی میکردم و خیلی روون بودش :دی به قول خودشون، گیم پلی بازی فوق العاده versatile هستش و اصلا خسته نمیشی ازش (حداقل واسه من :دی) اگه یه لول دیزاین درست حسابی داشت مطمئن باش رفتاری که باهاش میشد خیلی بهتر بود :دی

من که DMC 4 رو زود حذف کردم، از DMC جدید بسیار لذت بردم و تا آخر هم بازیش کردم :d
بنظرم DMC 4 فقط فن های سری رو اینقدر مجذوب خودش کرده وگرنه برای بقیه فکر نکنم آنچنان آش دهن سوزی بوده باشه ;;:d

من منکر مشکل اساسی لول دیزاین بازی نمیشم ولی این لامصب یه طوریه که من سال پیش هم واسه فان بازی میکردم و خیلی روون بودش :دی به قول خودشون، گیم پلی بازی فوق العاده versatile هستش و اصلا خسته نمیشی ازش (حداقل واسه من :دی) اگه یه لول دیزاین درست حسابی داشت مطمئن باش رفتاری که باهاش میشد خیلی بهتر بود :دی

جان من بشو :d تو و بهزاد نبودید یه بند بهش فحش میدادید ؟ لول دیزاین بذار کنار از نظر داستانی هم تو دیوار تشریف داشت. ما اخر نفهمیدیم این نرو کی هست ، چی کارست ، چه ارتباطی با دانته داره ؟ اوایل می گفتند احتمالا بچه دانتست که اخر هم هیچی نگفتند. تریش رو هم به گند کشیده بود.
آهان اسم دوست دختر نرو هم خیلی ضایع بود
25r30wi.gif

اسمش چی بود کسری؟
biggrin1.gif
Kyrie

آخرین ویرایش:
جان من بشو :d تو و بهزاد نبودید یه بند بهش فحش میدادید ؟ لول دیزاین بذار کنار از نظر داستانی هم تو دیوار تشریف داشت. ما اخر نفهمیدیم این نرو کی هست ، چی کارست ، چه ارتباطی با دانته داره ؟ اوایل می گفتند احتمالا بچه دانتست که اخر هم هیچی نگفتند. تریش رو هم به گند کشیده بود.
آهان اسم دوست دختر نرو هم خیلی ضایع بود
25r30wi.gif
نه من همیشه مدافع این بازی بودم :دی بهزاد هم کم و بیشش خوشش میومد منتها die hard dmc باز نیستش :دی فکر کنم یاشار خیلی از بازی بدش میومد :دی.
نرو که بچه ورجیله :دی حالا این داستان نصف و نیمه اش دیگه حال نکرد بیاد یخورده بگه بذاره واسه نسخه بعدی :دی اسم دوست دختر نرو هم مصیبتی بود برای نوشتن نقد توی مجلات ایرانی :دی

متاسفانه هرچقدرم این بازی ضعف داشته باشه من عاشقانه دوسش دارم از اونجایی که از اولین بازی هایی بود که رفت توی اکس باکسم و واقعا باهاش زندگی کردم چند ماه :دی

من خیلی برام عجیبه که dmc4 انقدر طرفدار داره. بدون شک داغون ترین نسخه سری هست. حتی یادم هست بعد از اینکه اومد نصف بازی سنتر اون زمان ازش متنفر شدن. یه شخصیت درپیتی مثل نرو که مثل این بچه لوس ها رو مخ ادم میره. بعد یه سکانس داشت نرو جفت پا میرفت تو دهن دانته ؛ قشنگ شخصیت قهرمان اصلی سری رو خرد و خاکشیر می کرد. کل بازی رو هم که باید سه بار می رفتی. کلا 4 تا مرحله طراحی کرده بودند و در این زمینه به صورت رسمی back tracking رو چند لول ارتفا دادند ! کمبت هم که نگو. دانتش خوب بود اما نرو فقط یه کمبو درست حسابی داشت. یعنی سلیقه ها عوض شده ؟ من پیر شدم ؟ کلا هنگم :d

از تو انتظار نداشتم شهاب
vahidrk1.gif

در کل اینکه dmc4 از خیلی جهت ها پایین تر از dmc3 بودش حرفی نیست نه کسی پیر شده نه سلیقه ها عوض شده ولی از فاجعه dmc واقعا خیلی خیلی بهتر بودش اینطوری شده که ارزش های dmc4 الان مشخص شده

- - -ویرایش - - -

b-):>
Fans Never Cry Anymore ...

7vqet392w98iafqc1apk.jpg

فرزاد فدایی داری با این عکست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or