DMC را با طعم نسل بعد تجربه کنید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20140107_dmc_devil_may_cry.jpg

امروز Capcom در طی خبری، عرضه Devil May Cry: Definitive Edition و Devil may Cry 4 را تائید کرده است.

DmC Devil May Cry، حاوی عنوان اصلی و DLCهای آن است، همچنین گیم‌پلی بازی تغییرات جدیدی را داشته و Modeهای جدیدی برای آن درنظر گرفته شده است.
DMC: Definitive Edition بر روی هر دو کنسول Xbox One و PS4 با رزولوشن 1080p و 60 فریم اجرا خواهد شد.
این نسخه با قیمت 39.99$ در تاریخ 17 March به صورت دیجیتالی عرضه می‌شود.
DmC4 نیز تابستان 2015 به بازار خواهد آمد.

منبع

آخرین ویرایش:
^ ^
ممنون!:دی
برای من DmC البته اهمیتی نداره و بیشتر برای DMC 4 منتظرم!:دی خیلی وقته بازیش نکردم :|
من هر دوتا رو میگیرم :دی DmC DF حداقل تا اومدن DMC4SE میتونه سرگرمم کنه :دی

DMC4SE هم با وجود اینکه همین چند روز پیش دوباره جوییدمش ولی بدون شک همون Day 1 میخرمش :دی هرچی نباشه بازگشت ورجیله :x

ای کاش عرضه فیزیکی هم داشت.:(

بازی به صورت فیزیکی هم عرضه میشه:
Capcom, a leading worldwide developer and publisher of video games, today announced that DmC Devil May Cry™: Definitive Edition will be available to purchase as a digital download and at retail across Europe and North America for the PlayStation®4 computer entertainment system and Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, starting March 17, 2015 for an MSRP of $39.99 / €39.99. Devil May Cry® 4 Special Edition will be available for PlayStation®4 and Xbox One in Summer 2015.

کار به خوب و بدش ندارم اما این کالکشن ها قشنگ نشون میده قشر جدیدی که ps4 و xobox one خریدن گیمر های جدید هستند که از نسل قبل اطلاعاتی ندارند و بیشتر این کالکشن ها برای این افراد بود
حالا با بهانه های جدید عرضه میشن مثل گرافیک بالاتر و امکانات بیشتر
در کل نسل هشت شده 7th generation definitive edition

هر چقدر خبر DmC DF برام بی اهمیت بود اما خبر Devil may Cry 4 : SE فوق العاده بود:x
بازگشت ورجیل اگه همراه با خط داستانی باشه بهترین پیش ضمینه و آمادگی برای معرفی Devil may Cry 5 هست
این نسل به بازگشت پر قدرت کپکام خیلی امیدوارم

برای کسایی که طرفدارش نیستن آره مثل بعضی این بالاییا مسخرست

اما برا کسایی که طرفدار یه سری بازی هستن و خیلی دوسشون دارن هرچند بار هم اونا Remaster بشن خوشحال میشن ^ ^

بشخصه به علی صلح و صفا و علی دانته تبریک میگم ، این کپکام عطش شما برای شماره بعدیو ببینه همین فردا تاییدش میکنه :d اون dmc 4 هم ای کاش برای PC هم ریمستر بشه.

ینی از جوونیت خیر ببینی زننده خبر. روحم شاد شد. من به دلایلی dmc4 رو نتونستم درست حسابی بازی کنم. بهترین خبری که میشد به من بده کپکام. پس dmc5 هم در راه است :دی

خداییش اون لحظه ای که دختره رو میبرن نیرو یک جهش میزنه تو هوا فقط میتونه گردنبدش رو بگیره جزه بهترین لحظات نسل هفت بودش برای من بارها و بارها نگاه کردم اون لحظه رو واقعا قشنگ در اورده بودن سرعت گیمپلی هم که داشت با اون مرحله که دیوار ها مه بودن خیلی سخت بود اون زمان بدون هیچ راهنمایی از تو نت رد کردمش واقعا بین h&s ها DMC یک چیزه دیگه هست که فقط با دانته درک میشه

- کات سین جدید
- یک کات سین کاملا جدید که در نسخه اصلی حضور نداشت در نسخه DF بازی قرار داده شده.
امیدوارم مربوط به پایان بازی باشه و کلا یک جوری این DmC (جدیددرو) از پایه و ریشه تموم کنن :d
البته ممکنه بر عکس هم بشه :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or