Dishonored | Xbox 360

سلام
این اخر بازی واسه من چه ابکی تموم شد
رفتم پیش ادمیرال منو دیده بعد همینطور که داره نوشیدنی نوش جان می کنه میگه:اقا بیا برو این امیلی رو نجات بده
اصلا یه وضی
ادمیرال زده تو کاره زهد عرفان :دی
گفتم میرشیم اینجا یه اتفاق اکشنی چیزی میفته
اون دوتا هم(مارتین و لرد پنلتون) هم مرده بودن
من می خواستمم بکشمشوووون
اگه میشه Ending های مختلف بازی رو بگید
این موسیقی credits رو کسی نمیدونه اسمش چیه یا مال کدوم گروهه؟

سلام
این اخر بازی واسه من چه ابکی تموم شد
رفتم پیش ادمیرال منو دیده بعد همینطور که داره نوشیدنی نوش جان می کنه میگه:اقا بیا برو این امیلی رو نجات بده
اصلا یه وضی
ادمیرال زده تو کاره زهد عرفان :دی
گفتم میرشیم اینجا یه اتفاق اکشنی چیزی میفته
اون دوتا هم(مارتین و لرد پنلتون) هم مرده بودن
من می خواستمم بکشمشوووون
اگه میشه Ending های مختلف بازی رو بگید
این موسیقی credits رو کسی نمیدونه اسمش چیه یا مال کدوم گروهه؟

کلا 3 تا اندینگ داشت :
1 ) بهترین اندیگش همونی هست که دیدی
2 ) بدترین اندیگشم امیلی می میره و کلل سر تخت پادشاهی دعوا میشه . اون کسی که ما رو جا به جا می کرد که اسمشو یادم نیست به طوفان می خوره . کل شهر هرج و مرج میشه و اونایی هم که بیماری داشتن خوب نمی شن .
3 ) امیلی نجات پیدا می کنه ولی هنوز بر سر تخت پادشاهی بدون کشت و کشتار دعواست و ... .

سعی کن ویدیوشو ببینی :

Dishonored - Ending HD All ENDINGS bad ending + good ending walkthrough part 41 dishonored final part - YouTube

موسیقیشم برای :

Jon Licht and Daniel Licht هستش .

این بازی را خیلی وقت بود گرفته بودم ولی چون سرگرم بازی های دیگه شده بودم تازه امروز وقت کردم برم سروقتش و یک ساعتی بازی کردم و خیلی با جو و اتمسفر بازی حال کردم .
کلی افسوس خوردم چرا زودتر نرفته بودم سروقتش . فقط دو تا سوال :

1 - گیم پلی بازی حدودا چند ساعت طول میکشه تموم شه ؟ منظورم اینه کوتاه که نیست پنج شش ساعته تموم شه ؟
2 - شخصیت اصلی بازی لاله ؟ چرا حرف نمیزنه ؟ هرکی بهش هرچی میگه فقط نیگا میکنه ؟
3 - تا اینجا بازی تقریبا خطی بود ، این روند تا آخره بازی ادامه داره ؟

این بازی را خیلی وقت بود گرفته بودم ولی چون سرگرم بازی های دیگه شده بودم تازه امروز وقت کردم برم سروقتش و یک ساعتی بازی کردم و خیلی با جو و اتمسفر بازی حال کردم .

1 - گیم پلی بازی حدودا چند ساعت طول میکشه تموم شه ؟ منظورم اینه کوتاه که نیست پنج شش ساعته تموم شه ؟
1.بستگي به مدل بازيت داره ، ١٠-١٢ ساعت گيم پلي داره
٢.حرف نميزنه،مثل HL و Bioshock و .....
٣.از جايي كه برا مأموريتها ميري روند كاملا غير خطي بازي شروع ميشه

30183417293601329701.jpg

دوستان علاقه مند به بازی امروز DLC جدید بازی بر روی شبکه LIVE به قیمت 400 پوینت مایکروسافت قرار گرفت.

این بسته شامل 10 نقشه و مرحله ی دشوار است که قابلیتهای Corvo شخص اول بازی را به چالش می کشد.چالشهایی شامل کشتن هر چه بیشتر گاردها در زمانی مشخص,زنده ماندن و مقاومت کردن در برابر گروههای TallBoyها و یا Weeperها و چندین مورد دیگر.

همچنین با این DLC اچیومنت ها و تروفی هایی هم به بازی افزوده میشود و یک لیدربورد جهانی هم برای ثبت رکورد و رقابت با بازیکنان دیگر در سراسر دنیا با این DLC افزوده میشود.اما داستان محور نیست.

DLC های بعدی بیشتر بر روی داستان تمرکز می کنند و به نظر میاد DLC دوم در مورد Daud رهبر آدم کش های اسطوره ای باشه و در بهار ۲۰۱۳ عرضه میشه.

اولا اینکه دوتا سوال نه و سه تا سوال دوما اینکه تعجب میکنم که از خطی بودن بازی داری شکایت میکنی این در حالیه که بسیاری از بچه ها دارن از تنوع موجود در هر مرحله و راه های مختلفی که برای شما وجود داره صحبت میکنن این تنوع تا جایی پیش میره که شما حتی میتونی هدفت رو بنا به صلاحدید خودت ببخشی و از کشته شدنش جلوگیری کنی

اولا اینکه دوتا سوال نه و سه تا سوال دوما اینکه تعجب میکنم که از خطی بودن بازی داری شکایت میکنی این در حالیه که بسیاری از بچه ها دارن از تنوع موجود در هر مرحله و راه های مختلفی که برای شما وجود داره صحبت میکنن این تنوع تا جایی پیش میره که شما حتی میتونی هدفت رو بنا به صلاحدید خودت ببخشی و از کشته شدنش جلوگیری کنی
دوست عزیز به جای ملا لغتی شدن جواب همون دو تا سوال اولشو بده، گیر به دو تا سوال گفتن و سه تا پرسیدنش پیشکش:d
1-ولی تا اونجا که من میدونم بسته به سبک بازی خودت مدت بازی بین 6 تا 12 هست، اگه مخفی کاری بری یا اینکه همرو بخوای بکشی زمانش فرق داره
2-نمیدونم باید از سازنده بازی پرسید

اخیش

اخیش دارم این بازیو تموم می کنم بعد از این همه وقت نتونستم تا اخر بازیش کنم بعد از نهار بازی رو کامل میخورم:|

---------- نوشته در 02:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

عاشق جَو خسته و تاریکش شدم با اون موزیک فوق العاده . بین اینو فار کرای و هیتمن اینو انتخاب کردم برای بازی کردن . خیلی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or