Dishonored | Xbox 360

من اینجا رو خوندم تازه متوجه شدم که نباید کشت و کشتار راه بنداری چون تو آخرش تاثیر داره. آره؟:d
من الان مرحله سوم هستم و تا الان 50 و خورده ای نفر رو کشتم. زیاد شد یعنی؟!

من اینجا رو خوندم تازه متوجه شدم که نباید کشت و کشتار راه بنداری چون تو آخرش تاثیر داره. آره؟:d
آره زیاده 50 نفر
البته فقط تو پایان بازی تاثیر داره.حالا که زدی کشتی بزن دخله همرو بیار دیگه :d

البته ظرافت ها و زیبایی بازی وقتی خودشو بیشتر نشون میده که به صورت مخفی کاری بری و کسی رو نکشی، در غیر این صورت میشه یه شوتر معمولی

نه داداش من فقط تو مرحله دوم 64 نفرو کشتم!! بعد فهمیدم اوضاع خیطه تا آخر بازی همه ماموریت ها رو هم با Clean Hands و هم با Ghost رفتم. از مرحله 5 به بعد هم رفت روی Low Chaos یعنی کشت و کشتار های قبلیم درست شد.
خیلی هم سخت نیست فقط باید از بی هوش کردن و Sleep Darts استفاده کنی و سه چهار تا از قدرت هات مثل Bend Time به دردت می خورن که باید به خوبی ازشون استفاده کنی.

Dishonored Game of the Year Edition Listed by Amazon, Dated for October 16th, 2013 - PlayStation LifeStyle

Dishonored appears set to receive a Game of the Year Edition, according to a listing by rating body, the Australian Classification Board

محتویات :

bundle the original stealth/action game with all previously released downloadable content:
Dunwall City Trials and its 10 challenge maps

; The Knife of Dunwall, which allowed players to take on the role of assassin Duad; expansion The Brigmore Witches,
; and the Void Walker’s Arsenal , a collection of retailer pre-order bonuses

آقا من این تمام DLC ها رو که تو دیسک 2 ـه Goty Edition هست گرفتم نصب کردم بعد دیسک dishonored ـه خودم رو انداختم رفتم تو بازی DLC ها نمیان . حتما باید دیسک 1 که خود بازی هست هم واسه goty edition باشه ؟

باید از لایو بگیرم دیگه ؟ چون دیسک 1 رو ندارم (دارم ولی قدیمی ـه)

آپدیت رو از PC بگیرم بزنم به فلش بعد نصب کنم رو 360 میشه ؟ بن اینا نمیشه کنسول بعدا ؟ :دی

نه بخاطر تایتل اپدیت بن نمیشی..‌.ولی امتحان کردی حتما اینجا اعلام کن که اگه شد منم برم دیسک دوش رو بگیرم،تورنت که ازش پیدا نمیشه...

راستی الآن که تاپیک بالا اومد بگم نظرم رو راجع به بازی:
به شخصه این بازی از بهترین تجربه‌های زندگیم‌هست و خواهد بود...هردوتا پایان بازی رو هم دیدم..‌‌.درکل خیلی چسبید این بازی یه من.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

Last edited by a moderator:
اقا یکی این قضیه رو روشن کنه . دیسک یک goty نباشه یعنی نسخه قبلی باشه مشکلی پیش نمیاد ؟ فروشنده که گفت امتحان کردم کار کرد . خطر بن نداره ؟

کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟ من dlc هاشو تازه گرفتم همین مشکل رو دارم و با ٱپدیت خوده پک dlc مشکلم رفع نشد

افلاین بازی میکنی ؟ من افلاین یه بار رفتم نمی شد. وقتی وصل شدم به لایو توی منو نشون داد برام dlc رو

آره آفلاینم.. منظورت آینه که آپدیت آنلاین کردی یا کلا بعد نصب dlc ها باید بطور مداوم آنلاین بود؟

نه فرقی نداره انلاین اپدیت کنی یا افلاین. من کلا وقتی به لایو وصل نبودم dlcها رو نشون نمیداد رفتم تو لایو رفتم تو بازی توی منو نشون داد همشون رو . اره دیگهکلا باید انلاین بود بخوای بری

ببخشید اینقدر سوال میکنم جناب METRO_2034 من پارسال دیسک یک رو از سر نا آگاهی برنرمکس گرفتم ((چون فکر میکردم شاید بخش آنلاین داشته باشه))ولی خوب الان انگار به نفعم شده من اگه بخوام دیسک دومه حاوی دی ال سی ها رو بگیرم لازمه برنر مکس باشه؟؟واسه مسائل بن و اینجور چیزا میگم.. ممنون میشم آخرین پرسشمو پاسخ بدید

دیسک دوم برنرمکس نیست تا جایی که میدونم. چون کلا 4 تا Dlc روشه حجم زیادی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or