آره زیاده 50 نفرمن اینجا رو خوندم تازه متوجه شدم که نباید کشت و کشتار راه بنداری چون تو آخرش تاثیر داره. آره؟:d
من الان مرحله سوم هستم و تا الان 50 و خورده ای نفر رو کشتم. زیاد شد یعنی؟!
البته ظرافت ها و زیبایی بازی وقتی خودشو بیشتر نشون میده که به صورت مخفی کاری بری و کسی رو نکشی، در غیر این صورت میشه یه شوتر معمولیمن اینجا رو خوندم تازه متوجه شدم که نباید کشت و کشتار راه بنداری چون تو آخرش تاثیر داره. آره؟:d
من اینجا رو خوندم تازه متوجه شدم که نباید کشت و کشتار راه بنداری چون تو آخرش تاثیر داره. آره؟:d
Title Update ریختی؟آقا من این تمام DLC ها رو که تو دیسک 2 ـه Goty Edition هست گرفتم نصب کردم بعد دیسک dishonored ـه خودم رو انداختم رفتم تو بازی DLC ها نمیان . حتما باید دیسک 1 که خود بازی هست هم واسه goty edition باشه ؟
باید از لایو بگیرم دیگه ؟ چون دیسک 1 رو ندارم (دارم ولی قدیمی ـه)Title Update ریختی؟
باید از لایو بگیرم دیگه ؟ چون دیسک 1 رو ندارم (دارم ولی قدیمی ـه)
آپدیت رو از PC بگیرم بزنم به فلش بعد نصب کنم رو 360 میشه ؟ بن اینا نمیشه کنسول بعدا ؟![]()
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟ من dlc هاشو تازه گرفتم همین مشکل رو دارم و با ٱپدیت خوده پک dlc مشکلم رفع نشد
آره آفلاینم.. منظورت آینه که آپدیت آنلاین کردی یا کلا بعد نصب dlc ها باید بطور مداوم آنلاین بود؟
ببخشید اینقدر سوال میکنم جناب METRO_2034 من پارسال دیسک یک رو از سر نا آگاهی برنرمکس گرفتم ((چون فکر میکردم شاید بخش آنلاین داشته باشه))ولی خوب الان انگار به نفعم شده من اگه بخوام دیسک دومه حاوی دی ال سی ها رو بگیرم لازمه برنر مکس باشه؟؟واسه مسائل بن و اینجور چیزا میگم.. ممنون میشم آخرین پرسشمو پاسخ بدید