Dishonored | Xbox 360

شما تو مناطق ممنوع رفتید و باید با مخفی کاری دشمنان رو بکشید!
چه نقاب داشته باشید و چه نه، اونجا نگهبان ها بهتون حمله می‌کنن!
اون نقاب فقط برای این هست که کسی شما رو به عنوان قاتل نشناسه;)

این نقاب برای نگرفتن طاعون به حساب میاد دوست عزیز

آخرین ویرایش:
بازی رو تموم کردم ! فوق العاده بود !
فقط چون گذاشتم رو Very Hard یه کم اذیت شدم ! :دی
خیلی دوس دارم باز بازی کنم و تو هیچ مرحله ای کسی رو نکشم ولی خداییش حسش نیست :دی

بازی تموم شد.از داشتان بازی چیز خاصی نفهمیدم :d.باگهایی داشت.یو سربازه همینجور خشکش زده بود یجا بی حرکت:d.از اول تا آخرش فقط با شمشیر رفتم.این جریان موش شدن چطوریه یا ماهی شدن؟فکر کنم نمره 8 مناسبش باشه

بازی تموم شد.از داشتان بازی چیز خاصی نفهمیدم :d.باگهایی داشت.یو سربازه همینجور خشکش زده بود یجا بی حرکت:d.از اول تا آخرش فقط با شمشیر رفتم.این جریان موش شدن چطوریه یا ماهی شدن؟فکر کنم نمره 8 مناسبش باشه
اگه توی قسمت power برید که با rune میتونید قدرت های جدید ازاد کنید اونجا اگه چیزی به اسم possession که یکی از قدرت هاست رو بخرید اون موقع میتونید موجودات رو بتسخیرید:d

اين بازي به معناي حقيقي كلمه فوق العاده بود!!:x
اميدوارم تو اين هياهو و جنجالي كه سر halo 4 راه افتاده بتونه فروش خوبي بكنه و ادامه دار بشه
من با اتمسفر و گيم پلي بازي خيلي حال كردم،يعني هر كسي با سليقه ي متفاوتش ميتونه روند مخصوص به خودشو تو بازي پي بگيره
اين نگهبانا تو بازي موش آزمايشگاهي ما شده بودن،هر كدومشون و با يه روش خاص ميكشتمو لذت ميبردم
اين مين سيمي هم خيلي كاربردي و لذت بخش بود
داستانش هم براي اين سبك بازي خوب بود ولي ميتونست عالي هم ظاهر شه
شخصيت مورد علاقم هم sokolov شد،چهرش ته يونيكه:d

روز اول که بازی رو گرفتم و شب نیم ساعت بازی کردم،خواستم بیام نق بزنم در مورد گرافیک و گیم پلی معمولیش.
ولی الآن بدجوری منو یاد Undiying میندازه و هر چی جلوتر میرم با فضا و گیم پلیش بیشتر حال میکنم.اگه مخفی کاری آدم نره بازی به نظرم زود کسل کننده و تکراری میشه.من برای اچیومنتایی که باید سرباز کشت اول بازی رو سیو میکنم بعد مثلا 10 تا سرباز که مخفیانه کشتم اچیومنتش باز شد دوباره بازی رو از قبلش لود میکنم که کسی رو نکشته باشم.اینجوری که اون کشته ها به حساب نمیان؟ :-/

روز اول که بازی رو گرفتم و شب نیم ساعت بازی کردم،خواستم بیام نق بزنم در مورد گرافیک و گیم پلی معمولیش.
ولی الآن بدجوری منو یاد Undiying میندازه و هر چی جلوتر میرم با فضا و گیم پلیش بیشتر حال میکنم.اگه مخفی کاری آدم نره بازی به نظرم زود کسل کننده و تکراری میشه.من برای اچیومنتایی که باید سرباز کشت اول بازی رو سیو میکنم بعد مثلا 10 تا سرباز که مخفیانه کشتم اچیومنتش باز شد دوباره بازی رو از قبلش لود میکنم که کسی رو نکشته باشم.اینجوری که اون کشته ها به حساب نمیان؟ :-/

نه مشکل یپیش نمیاد . اگه از سیو قبل برگردی مشکلی پیش نمیاد .
فقط میدونی که چند تا اچیومنت با هم هستن که باید بگیری .
نه کسی رو بکشی , نه دیده بشی و هیچکدوم از تواناییهات رو آپگرید نکنی (سلاح ها رو میشه آپگرید کرد)

آخرین ویرایش:
منم شروع کردم . واقعا فوق العاده هست . داستانش به نظرم خیلی عالیه . گرافیکش هم بر خلاف نظر دوستان خیلی عالی و چشم نواز هست . مخفی کاریش هم که دیگه حرف نداره . خیلی حال میده مخفی . 2 مرحله رفتم بدون یدونه مبارزه :دی

در کل عالیه . من مخفی کاری میرم ولی بعضی جاها لازم شد آدم میکشم بدون اینکه detect بشم خیلی حال میده . یه جا با crossbow زدم رو سینش یارو دو متر پرت شد عقب فریاد زنان افتاد تو دریاچه ، فوق العاده بود . زیاد تو نخ اچیومنت نیستم :دی

منم شروع کردم . واقعا فوق العاده هست . داستانش به نظرم خیلی عالیه . گرافیکش هم بر خلاف نظر دوستان خیلی عالی و چشم نواز هست . مخفی کاریش هم که دیگه حرف نداره . خیلی حال میده مخفی . 2 مرحله رفتم بدون یدونه مبارزه :دی

در کل عالیه . از معدود گیم هایی هست که فقط ناشرش bethesda هست و فوق العاده از آب در اومده . باید از arkane تشکر کرد .
البته هنوزم رد پاهای بازیای قبلی bethesda توش پر رنگه. به نظرم arkane میخواسته یه جورایی دل مدیران ارشد bethesda رو برای حمایت های آینده به دست بیاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or