saeedscorpion
کاربر سایت
دوستان بخش انلاین داره؟ اگه داره انلاینش میچسبه؟
اره team deathmatch داره
دوستان بخش انلاین داره؟ اگه داره انلاینش میچسبه؟
شما تو مناطق ممنوع رفتید و باید با مخفی کاری دشمنان رو بکشید!
چه نقاب داشته باشید و چه نه، اونجا نگهبان ها بهتون حمله میکنن!
اون نقاب فقط برای این هست که کسی شما رو به عنوان قاتل نشناسه
اگه توی قسمت power برید که با rune میتونید قدرت های جدید ازاد کنید اونجا اگه چیزی به اسم possession که یکی از قدرت هاست رو بخرید اون موقع میتونید موجودات رو بتسخیرید:dبازی تموم شد.از داشتان بازی چیز خاصی نفهمیدم :d.باگهایی داشت.یو سربازه همینجور خشکش زده بود یجا بی حرکت:d.از اول تا آخرش فقط با شمشیر رفتم.این جریان موش شدن چطوریه یا ماهی شدن؟فکر کنم نمره 8 مناسبش باشه

اره خیلی سخته شما برو یه دست sims بزن خستگی از تنت بره بیرونکسی میدونه این بازی چقدر سخته؟
اندازه ی خر سولز سخته یا نه؟
اگه مثل خر سولز هستش بگید تا پول و وقتم رو هدر ندم

روز اول که بازی رو گرفتم و شب نیم ساعت بازی کردم،خواستم بیام نق بزنم در مورد گرافیک و گیم پلی معمولیش.
ولی الآن بدجوری منو یاد Undiying میندازه و هر چی جلوتر میرم با فضا و گیم پلیش بیشتر حال میکنم.اگه مخفی کاری آدم نره بازی به نظرم زود کسل کننده و تکراری میشه.من برای اچیومنتایی که باید سرباز کشت اول بازی رو سیو میکنم بعد مثلا 10 تا سرباز که مخفیانه کشتم اچیومنتش باز شد دوباره بازی رو از قبلش لود میکنم که کسی رو نکشته باشم.اینجوری که اون کشته ها به حساب نمیان؟![]()

البته هنوزم رد پاهای بازیای قبلی bethesda توش پر رنگه. به نظرم arkane میخواسته یه جورایی دل مدیران ارشد bethesda رو برای حمایت های آینده به دست بیاره.منم شروع کردم . واقعا فوق العاده هست . داستانش به نظرم خیلی عالیه . گرافیکش هم بر خلاف نظر دوستان خیلی عالی و چشم نواز هست . مخفی کاریش هم که دیگه حرف نداره . خیلی حال میده مخفی . 2 مرحله رفتم بدون یدونه مبارزه
در کل عالیه . از معدود گیم هایی هست که فقط ناشرش bethesda هست و فوق العاده از آب در اومده . باید از arkane تشکر کرد .