Dishonored | Xbox 360

منم میتونم مکس پینو میتونم 5 ساعته تموم کنم :|
لطفا بحث مدت زمانو دور بریزید
اسکایریمو هم میشد خیلی خیلی کمتر از 300 ساعت تموم کرد ولی لذت بازی به اینه که همه کاراشو انجام بدی نه مثل یه عده بدون اینکه حتی بفهمن دارن یه کاریو برای چه هدفی انجام میدن دکمه میزنن :|
حیف بازیا گرون شده چون فروشگاه منطقه ما اینو ایکس کامو اورده :دی :|

خوب من هم به لطف J-tag نسخه Uc رو دانلود و حدود یک ساعت از اول بازی رو رفتم و می تونم بگم بازی بیشتر از این حرف ها طول می کشه البته اگه بخوای همه نوشته ها و دیالوگ ها رو هم بخوری که میزنه بالا ساعتش
گرافیک بالا پایین داره یعنی یه جا خوبه یه جا نه ..... مدل سازی ها متوسط رو به بالاست......
صدا گذاری تا اینجا معرکست...مخصوصا دیالوگ ها که رسا و گیرا ادا شدن
می تونم بگم بازی با همچین تمی و با این کیفیت حالا حالا ها نمیاد (به جز بایوشاک اینفینیت که سروره>:d

منم به قیمت گزاف 7 تومن خریدم بازیرو! چون همه جا بسته بود مجبور بودم

گرافیکش یجوریه! تکسچراش خیلی بی کیفیتن ..دیدید گاهی اوقات تو بازی تکسچرا لود نمیشن چطورین؟اینم همونطوریه و بخصوص تو پوست و صورت ادمای بازی خیلی خیلی نمود داره و متاسفانه این موردش بدجور زده تو چشمم.
بازی کات سین نداره یعنی تا اینجا که من رفتم نداشت.

گیم پلی بازی جالب و جذابه و مبارزه هاش حس خوبی ایجاد میکنه و احساس میکنی خودت داری شمشیر میکشی واقعا
حالا فعلا از زندان در اومدم و تله پورت گرفتم و مرحله 2 اش هستم.

طرف میاد از اونیکی میپرسه بازی کردیش خوبه؟ همه ام میگن بعله حتما پیشنهاد میشه بگیرینش . یکی دیگه ام میگه امروز بازی تموم شد. لینک دانلود انگلیسی و پال بازی 2 روز نیست اومده! بازی برای اونایی که حوصله ندارن اصلا پیشنهاد نمیشه، این اولین مورد. دومین مورد اینکه بازی خیلی رو حالت مخفی کاری تمرکز داره پس بازم اگه حوصله ندارین نگیرین. هر مرحله رو شخصا 3 ساعت وقت میزارم برای لوت کردن شاید 70 درصد اون محیط. اگه میخواین بازی رو اکشن برید جلو فاتحه خودتونو بخونینن چون سرنگ های هلث به این سادگی های پیدا نمیشه و من جایی رو تو بازی ندیدم که بفروشن. امکانات و آزادی عمل برای انجام هر ماموریت فوق العاده بالاست. شما توانایی ظاهر شدن در نقش حیوانات و ... رو دارید برای موارد خاص. برای مثال جلوی شما پر از گاردهای مسلح ـه که در گیری بی مناسبت با اونها باعث پایین اومدن کیفیت بازی کردن شما و در نهایت امتیاز آخری که بازی به شما میده میشه ، پس شما یک موش رو مسخ میکنی و از کانال کوچیکی که به سختی پیداش میکنی وارد منطقه ی دیگه میشی. و .....
به نظرم بازی فوق العادس . یک اکشن مخفی کاری اول شخص و چیزی که DX اینقدر موفق نبوده که Dishonored هست.
موفق باشین

با همه حرفات موافقم فقط در مورد خرید جون باید بگم که توو هر مپ یه سری فروشنده هست که باید پیداشون کنی که اونم خودش ماموریتیه واسه خودش ! اونوقت میتونی تیرو جون و از جور چیزا بخری البته من خودم به شخصه با خفه کردن و شمشیر میرم جلو دقیقا هم واسه هر ماموریت ۳ الی ۴ ساعت وقت میزارم..

منم به قیمت گزاف 7 تومن خریدم بازیرو! چون همه جا بسته بود مجبور بودم

گرافیکش یجوریه! تکسچراش خیلی بی کیفیتن ..دیدید گاهی اوقات تو بازی تکسچرا لود نمیشن چطورین؟اینم همونطوریه و بخصوص تو پوست و صورت ادمای بازی خیلی خیلی نمود داره و متاسفانه این موردش بدجور زده تو چشمم.
بازی کات سین نداره یعنی تا اینجا که من رفتم نداشت.

گیم پلی بازی جالب و جذابه و مبارزه هاش حس خوبی ایجاد میکنه و احساس میکنی خودت داری شمشیر میکشی واقعا
حالا فعلا از زندان در اومدم و تله پورت گرفتم و مرحله 2 اش هستم.

خسته نباشی ... تازه اول راهی مطمئن باش راضیت میکنه البته اکثر منتقدها pc رو واسه این بازی پیشنهاد کردن به خاطر همون چیزایی که گفتی ولی بازم حال میده ، من خودم رو پی سی با دسته ایکس باکس میزنم با یه ایر دو نشون ؛) !

بهتره که من این بازی رو نگیرم
به شخصه اصلا حال و حوصله ی مخفی کاری بیش از حد رو ندارم
بیشتر از بازی های اکشنی مثل Lollipop Chainsaw خوشم میاد که با چند سلاح میری وسط یک لشکر دشمن و حمام خون راه میندازی
بازی سرحال کننده و باحال به یکی مثل اون میگن

سلام.اول این نسخه رو دانلود کردم Dishonored PAL MULTi4 XBOX360-UNLiMiTED گفتش که دیسک قابل تشخیص نیستش و امروز هم این و دان کردم Dishonored-PAL-XBOX360-DAGGER نوشت که قابل خوندن نیست و باید تمیز کنی یا دستگاه رو رسیت کنی(دیسکه عینه آینه برق میزنه).تا حالا هر چی بازی رایت کردم مشکلی نداشتن حالا نمیدونم چه مرگش شده .دوستان اگه تنظیم خاصی داره لطفا راهنماییم کنید 16 گیگم نپره

سلام.اول این نسخه رو دانلود کردم Dishonored PAL MULTi4 XBOX360-UNLiMiTED گفتش که دیسک قابل تشخیص نیستش و امروز هم این و دان کردم Dishonored-PAL-XBOX360-DAGGER نوشت که قابل خوندن نیست و باید تمیز کنی یا دستگاه رو رسیت کنی(دیسکه عینه آینه برق میزنه).تا حالا هر چی بازی رایت کردم مشکلی نداشتن حالا نمیدونم چه مرگش شده .دوستان اگه تنظیم خاصی داره لطفا راهنماییم کنید 16 گیگم نپره

من هم این بازی Tekken Tag 2 که خریده بودم با اینکه دیسکش عین اینه تمیز بود ولی همش الکی برام مینوشت که دیسک رو باید تمیز کنی یا کنسول رو ری استارت کنی
نمیدونم مشکل از چی هستش

گرافیکش تو ذوق میزنه کیفیت تکستچرا پایینه....ولی سبک بازی خیلی خوبه شمشیرش و انیمیشن کشتنش خیلی عالیه! فقط کسی لینکی چیزی از این داره که همه جاهای مخفی و گنج ها رو نشون بده؟!

دوستان من بازي امروز خريدم7000 رو هارد نصب نميشه روئ 30% ارور ميده ميگه نميتونه بخونه
چنتا سوال دارم براي شما هم چنين مشكلي داره يا نه؟
اين بازي از رو هارد با اون كلك موسيقي از رو هارد اجرا ميشه؟
از همه مهمتر وقتي اجرا كردم ميگه بايد update كني كه من نكردم اگه update كنم مشكلي پيش نمياد؟
حجمي كه رو هارد نصب ميشه برا من 3.9gb هست درسته؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or