Dishonored | Xbox 360

گرافیکش تو ذوق میزنه کیفیت تکستچرا پایینه....ولی سبک بازی خیلی خوبه شمشیرش و انیمیشن کشتنش خیلی عالیه! فقط کسی لینکی چیزی از این داره که همه جاهای مخفی و گنج ها رو نشون بده؟!

دادا خرابش نکن دیگه ، خودت برو مزه اش به گشت و گذاریه که خودت میکنی اگه واقعا جایی گیر کردی ما راهنماییت میکنیم

دوستان من بازي امروز خريدم7000 رو هارد نصب نميشه روئ 30% ارور ميده ميگه نميتونه بخونه
چنتا سوال دارم براي شما هم چنين مشكلي داره يا نه؟
اين بازي از رو هارد با اون كلك موسيقي از رو هارد اجرا ميشه؟
از همه مهمتر وقتي اجرا كردم ميگه بايد update كني كه من نكردم اگه update كنم مشكلي پيش نمياد؟
حجمي كه رو هارد نصب ميشه برا من 3.9gb هست درسته؟؟

۷۰۰۰ تومان ؟؟؟ چه خبره ؟ برنرمکس هم که نیس که بگیم یه کاری کرده پول چیو گرفته ؟!

توجه کنید که این دوستمون جناب farhadssss کاملا درست میگه
الان در شهر ما هم قیمت بازی های معمولی ایکس باکس 7-6 هزار شده و حتی رفتم اویل 6 رو بگیرم قیمتش 10 هزار بود
متسفانه با بالا رفتن قیمت دلار ما گیمر ها بدبخت شدیم
من که به شخصه دیگه از این به بعد میخوام هر 2 ماه یکبار بازی بخرم

آخرین ویرایش:
دوستان من بازي امروز خريدم7000 رو هارد نصب نميشه روئ 30% ارور ميده ميگه نميتونه بخونه
از همه مهمتر وقتي اجرا كردم ميگه بايد update كني كه من نكردم اگه update كنم مشكلي پيش نمياد؟

عزیزم اخه شما یه جا میگی روی هارد نصب نمیشه , بعد یه جا میگی حجمی که روی هارد نصب کردی فلان قدره !
اون Update باگر درست حدس زده باشم برای حل کردن مشکل بازیه (دوستان میگفتن که اگه چند تا کار رو با هم انجام بدی و قرار باشه چند تا اچیومنت رو با هم بده , فقط یکیش رو میده . ممکنه این آپیدت برای حل اون مشکل باشه)
بازی من برنر مکس هست 3.9G روی هارد فضا گرفته .

عزیزم اخه شما یه جا میگی روی هارد نصب نمیشه , بعد یه جا میگی حجمی که روی هارد نصب کردی فلان قدره !
اون Update باگر درست حدس زده باشم برای حل کردن مشکل بازیه (دوستان میگفتن که اگه چند تا کار رو با هم انجام بدی و قرار باشه چند تا اچیومنت رو با هم بده , فقط یکیش رو میده . ممکنه این آپیدت برای حل اون مشکل باشه)
بازی من برنر مکس هست 3.9G روی هارد فضا گرفته .
گفتم تا 30% نصب ميشه پس ميفهمم چند گيگ جا لازم داره به هر حال ديسكم ايراد داره

سلام

من جواب این سوالو به یکی از دوستان تو یه تاپیک دیگه دادم حالا بازم براتون copy و past میکنم تا شما هم بخونید :

quote_icon.png
نوشته شده توسط ezioo

سلام به همه .
من نسخه عادی این بازی رو گرفتم ولی بیشتر از 34 درصد نصب نمیشه !میخاستم از روش موسیقی از روی هارد اجرا کنم چون قبلا هم این کار برای بازی مکس پین انجام دادم و عملی بود میخاستم بپرسم احتمال داره وسط بازی به مشکل بخورم یعنی از روی دیسک میتونم تا اخر بازی کنم؟

سلام دوست عزیز

مشکل از رایت بازیتون هستش ...

جدیدا بعضی از فروشند ها ی نامرده چی بگم آخه بهشون )x )x)x میان بازیا رو روی دیسک های کیفیت پایین رایت میکنن که این مشکلات پیش میاد.

اگر کیفیت دیسک پایین باشه و بد رایت شده باشه هم در 97% و هم در نسخه برنر مکس یا 100 % این مشکل برای شما پیش میاد و مثلا در 50 % که میخوای توی هاردتون نصبش کنید و موقع تغییر لایه هست ( Layer Break ) بازیتون دیگه توی هارد نصب نمیشه ...

سوال دیگه ای بود در خدمتم . :d

____________________________-

فروش بازیهای xbox 360 با مناسب ترین قیمت BURNERMAX و TRUNCATE آدرس = فروشگاه اینترنتی SHOP ONLINE - صفحه 1

درود

دوستان من یه نسخه از بازیو گرفتم فرانسویه میشه انگلیسیش کرد ؟؟؟؟ تو منوهاش چیزی ندیدم
نه ببر پس بده:دی
من هم همون نسخه رو گرفتم و ده دقیقه بازی کردم و دیدم نه نمی‌شه بردم پس دادم گفت فردا انلگیسیش رو میارم:دی:|
نظر من تو همین ده دقیقه:
1)گرافیک بازی با این حال که روی UE 3 هست باز هم سایه های لبه لبه و تکسچر های بی کیفیتی داره!
2)رنگ های شاد و زیادی در بازی استفاده شده که روح ندارند همین باعث زیبایی هنری بی نظیر بازی می‌شه!
3)گرافیک بازی چیزی بین Darkness II و Bioshock جدید هست!
4)Lip Synch اصلا با زبون اسپانیایی بود فرانسوی بود کجایی بود:دی هماهنگ نبود که خب احتمال خوب بودن این مورد تو نسخه انگلیسی 99% ـه:دی
5)صداگذاری بازی خیلی خوب بود و بسیار حس خوبی به آدم می‌ده:x
6)گیم پلی بازی فوق العادس! ده ها راه برای از بین بردن تو همین دقایق ابتدایی بازی می‌شه به کار گرفت!
7)داستان بازی بسیار زیبا به نظر می‌رسه! با این حال که نسخم انگلیسی نبود ولی کاملا معلوم بود داره چی می‌گذره (اولش فقط:|) و قشنگ آدم رو تشنه می‌کرد که تهش چی می‌شه!
8)تو بازی المان های RPG جالبی هم هست که به بهتر شدنش خیلی کمک کرده:x
9)بسه دیگه چقدر دلیل بیارم که بازی رو بخرید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or