Dishonored | Xbox 360

دوستانی که بازی را انجام دادند میشه یه توضیحی بدهند که سبک بازی چیه ؟ نقش آفرینی هست یا اکشن ؟
از نظر شباهت ، شبیه به کدوم بازی هست ؟

دوستانی که بازی را انجام دادند میشه یه توضیحی بدهند که سبک بازی چیه ؟ نقش آفرینی هست یا اکشن ؟
از نظر شباهت ، شبیه به کدوم بازی هست ؟

به صفحه 5 برو تو ضیح دادم .. والا امروز بازی تموم شد ..بازی غولی بود شدید هر چی از این بازی بگم کمه باید خودتون تجربه کنید .. سیو اخرشو با پوله بی نهایت دارم هر که خواست بگه..

سلام بازي رو امشب گرفتم
بسيار عالي ميشه گفت اكشن نقش افريني مخفي كاري
بيشتر شبيه بايوشاكه
بسته به سبك بازي تون داره ميتونه اكشن باشه البته بيشتر با سلاح سرد يا مخفي كاري
توصيم به دوستان اينه كه بازي رو حتما بگيرن

من الان دارم بازی میکنم !!
فقط میتونم بگم محشره این بازی ...

عجب اتمسفر جالبی داره !! اتمسفرش عالیه

گرافیکش هم خیلی خوبه !!

یه جو سنتی خیلی باحالی داره ... عااالیییه
....

تو اکثر بازیا تریلراش خیلی خیلی بهتر از بازیه ولی این بازی خودش خیلی خیلی بهتر از تریلراشه

Send from HtC One X using tapatalk 2

طرف میاد از اونیکی میپرسه بازی کردیش خوبه؟ همه ام میگن بعله حتما پیشنهاد میشه بگیرینش . یکی دیگه ام میگه امروز بازی تموم شد. لینک دانلود انگلیسی و پال بازی 2 روز نیست اومده! بازی برای اونایی که حوصله ندارن اصلا پیشنهاد نمیشه، این اولین مورد. دومین مورد اینکه بازی خیلی رو حالت مخفی کاری تمرکز داره پس بازم اگه حوصله ندارین نگیرین. هر مرحله رو شخصا 3 ساعت وقت میزارم برای لوت کردن شاید 70 درصد اون محیط. اگه میخواین بازی رو اکشن برید جلو فاتحه خودتونو بخونینن چون سرنگ های هلث به این سادگی های پیدا نمیشه و من جایی رو تو بازی ندیدم که بفروشن. امکانات و آزادی عمل برای انجام هر ماموریت فوق العاده بالاست. شما توانایی ظاهر شدن در نقش حیوانات و ... رو دارید برای موارد خاص. برای مثال جلوی شما پر از گاردهای مسلح ـه که در گیری بی مناسبت با اونها باعث پایین اومدن کیفیت بازی کردن شما و در نهایت امتیاز آخری که بازی به شما میده میشه ، پس شما یک موش رو مسخ میکنی و از کانال کوچیکی که به سختی پیداش میکنی وارد منطقه ی دیگه میشی. و .....
به نظرم بازی فوق العادس . یک اکشن مخفی کاری اول شخص و چیزی که DX اینقدر موفق نبوده که Dishonored هست.
موفق باشین

دوستان یه ذره از داستان بگین.
به نظرم که به شدت وسوسه برانگیزه ولی زیاد جزئیاتشو نمیدونم :)
فردا حتمن میگیرمش اگه داستانش خوب باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or