saeedscorpion
کاربر سایت
بازی آمد یا نه؟
اومده دیگه .. من که دارم شمارو نمیدونم البته منم امروز گرفتم ؛)
بازی آمد یا نه؟
اومده دیگه .. من که دارم شمارو نمیدونم البته منم امروز گرفتم ؛)
نسخه پال اره اومده ولی مشکل اینجاست که همه زبانها رو داره به غیر از انگلیسی...
بنظر من هم dx هم این قشنگن هرچند dx خیلی پیچیده بود و من زیاد نتونستم از اموزش های بازی بهره ببرم و کنار گذذاشتمش ولی دوست من هر بازییو نباید تو سطل گذاشت
همون دارک سولز هم بینظیر بود!
ظاهرا شما فقط easy بازی میکنید که این حرفو زدید:biggrin1:!
چون اکثر بازیایه این نسل درجه های نرمال و هاردشون وحشتناک سختند ( هوش مصنوعی قوی یا جون بیشتر یا رگبار گلوله روی بازیکن بی کاور)
این بازی از نظر گرافیکی محشره( هنری )
کلا dx و این باری بازی نوب پسندی نیستند

بازی سخت بودن یا نبودنش نوب پسند بودن رو تعریف نمیکنه پسر جون بازیهای خطی و بازیهای بکش برو جلو مثل این دوبازی بازیهای نوب پسندی هستند نه بازیهای open world که هم باید فکر توش باشه و هم زمان گذاشته بشهاتفاقا همین 2 بازی مخصوص نوب ها ساخته شدن فکر کردی خیلی سخت هستند این 2 بازی؟؟؟
برو اول بازی هایی مثل Doom و Serioues Sam رو بازی کن بعد به DX و Dishonored بگو سخت

l-)خیلی جدیش نگیر، این حرفا عادیه، که اصلا جاشم تو این تاپیک نیستو پاشو به این تاپیک می کشونن.یعنی فقط تو این تاپیک هست که به serious sam میگن بازی سخت و حرفه ای!!!
آقا شما Old School و Hardcore، ما همه نوب و New Gamer. به جز Serious Sam و Doom هم همه ی بازی ها چرت و نوب پسند.اتفاقا همین 2 بازی مخصوص نوب ها ساخته شدن فکر کردی خیلی سخت هستند این 2 بازی؟؟؟
برو اول بازی هایی مثل Doom و Serioues Sam رو بازی کن بعد به DX و Dishonored بگو سخت

خداییش راست میگی، دیروزم اومده بود گیر داده بود به تاپیک تیکن تگ، امروز نوبته این تاپیک، فردا هم حتما نوبته فیفا....آقا شما Old School و Hardcore، ما همه نوب و New Gamer. به جز Serious Sam و Doom هم همه ی بازی ها چرت و نوب پسند.
بکش بیرون از این تاپیک.
از بازی خوشت نمیاد واسه چی میای تو تاپیکش؟!
بعد شما با 18 سال سن چجوری این همه ادعای Serious Sam و Doom باز بودنت میشه؟! احتمالا فقط نسخه ی سوم هر کدوم رو بازی کردی بیشتر از COD برات سخت بوده فکر کردی خبریه ها؟!
بذار جوهر عضویتت خشک بشه بعد شروع کن ادعا کردن.
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندن و در مورد بازی صحبت کنن.
نفرمایید
Leak به معنی نشتی دادن و درز کردن
Link هم که لینکه دیگه به معنی پیوست