Dishonored | Xbox 360

بنظر من هم dx هم این قشنگن هرچند dx خیلی پیچیده بود و من زیاد نتونستم از اموزش های بازی بهره ببرم و کنار گذذاشتمش ولی دوست من هر بازییو نباید تو سطل گذاشت

چرا اتفاقا هر بازی ای که خوب نباشه و ازش خوشمون نیاد رو باید به سرعت داخل اشغالدون گذاشت حتی اگه براش 10 هزار یا بیشتر پول داده باشیم
چرا باید بخاطر یک بازی اعصاب خودمون رو خورد کنیم؟
من که مثل شما ناگیمر نیستم که بازی ای که ازش خوشم نمیاد رو هم بیخودی تا اخر تموم کنم

همون دارک سولز هم بینظیر بود!

درباره ی دارک سولز هم کسی که نقش افرینی باز باشه به دارک سولز نمیگه بی نظیر..... حتی کلمه ی خیلی خوب هم از سرش زیاده چه برسه به بی نظیر

ظاهرا شما فقط easy بازی میکنید که این حرفو زدید:biggrin1:!

کاملا برعکس گفتی اتفاقا حالت های Normal و Hard بازی های این نسل حتی از حالت Easy بازی های چند نسل قبل هم راحت تر و ساده تر هستند
پس معلومه که شما هنوز 1 هفتس که گیمر شدی :d

چون اکثر بازیایه این نسل درجه های نرمال و هاردشون وحشتناک سختند ( هوش مصنوعی قوی یا جون بیشتر یا رگبار گلوله روی بازیکن بی کاور :دی )

فکر کنم تا حالا بازی هایی مثل Doom و سام ماجراجو رو بازی نکردی که به حالت نورمال و هارد بازی های این دوره زمونه میگی سخت!

این بازی از نظر گرافیکی محشره :دی ( هنری )

من که به شخصه نکته ی خاصی بجز بافت های بی کیفیت و نورپردازی ضعیف در گرافیکش مشاهده نکردم

اتفاقا همین 2 بازی مخصوص نوب ها ساخته شدن فکر کردی خیلی سخت هستند این 2 بازی؟؟؟ =))
برو اول بازی هایی مثل Doom و Serioues Sam رو بازی کن بعد به DX و Dishonored بگو سخت
بازی سخت بودن یا نبودنش نوب پسند بودن رو تعریف نمیکنه پسر جون بازیهای خطی و بازیهای بکش برو جلو مثل این دوبازی بازیهای نوب پسندی هستند نه بازیهای open world که هم باید فکر توش باشه و هم زمان گذاشته بشه
با منطق تو سری fallout , skyrim , read ded , gta و.. همه مشکل دارن احتمالا شدیدا از cod , bf و... و صد البته (
سام ماجراجو
:))
) خوشت میاد!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
یعنی فقط تو این تاپیک هست که به serious sam میگن بازی سخت و حرفه ای!!!
l-)خیلی جدیش نگیر، این حرفا عادیه، که اصلا جاشم تو این تاپیک نیستو پاشو به این تاپیک می کشونن.

راستی امروز دیدم یکی از این سایت های فروش بازی، این بازی رو هم آورده بود. ولی پال بود. هنوز فری نیومده.

آخرین ویرایش:
اتفاقا همین 2 بازی مخصوص نوب ها ساخته شدن فکر کردی خیلی سخت هستند این 2 بازی؟؟؟ =))
برو اول بازی هایی مثل Doom و Serioues Sam رو بازی کن بعد به DX و Dishonored بگو سخت
آقا شما Old School و Hardcore، ما همه نوب و New Gamer. به جز Serious Sam و Doom هم همه ی بازی ها چرت و نوب پسند. :|
بکش بیرون از این تاپیک.
از بازی خوشت نمیاد واسه چی میای تو تاپیکش؟!
بعد شما با 18 سال سن چجوری این همه ادعای Serious Sam و Doom باز بودنت میشه؟! احتمالا فقط نسخه ی سوم هر کدوم رو بازی کردی بیشتر از COD برات سخت بوده فکر کردی خبریه ها؟!
بذار جوهر عضویتت خشک بشه بعد شروع کن ادعا کردن.
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندن و در مورد بازی صحبت کنن.

آقا شما Old School و Hardcore، ما همه نوب و New Gamer. به جز Serious Sam و Doom هم همه ی بازی ها چرت و نوب پسند. :|
بکش بیرون از این تاپیک.
از بازی خوشت نمیاد واسه چی میای تو تاپیکش؟!
بعد شما با 18 سال سن چجوری این همه ادعای Serious Sam و Doom باز بودنت میشه؟! احتمالا فقط نسخه ی سوم هر کدوم رو بازی کردی بیشتر از COD برات سخت بوده فکر کردی خبریه ها؟!
بذار جوهر عضویتت خشک بشه بعد شروع کن ادعا کردن.
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندن و در مورد بازی صحبت کنن.
خداییش راست میگی، دیروزم اومده بود گیر داده بود به تاپیک تیکن تگ، امروز نوبته این تاپیک، فردا هم حتما نوبته فیفا....

نفرمایید
Leak به معنی نشتی دادن و درز کردن
Link هم که لینکه دیگه به معنی پیوست

لینک دانلود برادر(میدونی که چیه :d) ....تا وقتی بازی نیاد همینه دوستان بحثی ندارن بکنن و میخوان پست بدن و با هم الکی بحث و جدل میکنن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or