Dishonored | Xbox 360

سلام
من زیاد اهل بازی های نقش افرینی نیستم!
حالا بخوام اینو بازی کنم باید انگیلیسی بلد باشم؟
---------------------------------
این همون بازی بود یهویی میرفت تو بدن ماهی؟یا من توهم زدم!:d

---------- نوشته در 12:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------

Lord Adhinos

چرا اتفاقا هر بازی ای که خوب نباشه و ازش خوشمون نیاد رو باید به سرعت داخل اشغالدون گذاشت حتی اگه براش 10 هزار یا بیشتر پول داده باشیم
چرا باید بخاطر یک بازی اعصاب خودمون رو خورد کنیم؟
من که مثل شما ناگیمر نیستم که بازی ای که ازش خوشم نمیاد رو هم بیخودی تا اخر تموم کنم
اکثر ما اینجا کاملا نا گیمر هستیم:d

درباره ی دارک سولز هم کسی که نقش افرینی باز باشه به دارک سولز نمیگه بی نظیر..... حتی کلمه ی خیلی خوب هم از سرش زیاده چه برسه به بی نظیر
ما تازه با نقش افرینی اشنا شدیم.

کاملا برعکس گفتی اتفاقا حالت های Normal و Hard بازی های این نسل حتی از حالت Easy بازی های چند نسل قبل هم راحت تر و ساده تر هستند
پس معلومه که شما هنوز 1 هفتس که گیمر شدی :d
به علت نداشتن توانایی ما روی very easy بازی میکنیم!

فکر کنم تا حالا بازی هایی مثل Doom و سام ماجراجو رو بازی نکردی که به حالت نورمال و هارد بازی های این دوره زمونه میگی سخت!
کدوم دوره زمونه.ما هممون یک هفتست با گیم اشنا شدیم.

من که به شخصه نکته ی خاصی بجز بافت های بی کیفیت و نورپردازی ضعیف در گرافیکش مشاهده نکردم
برو اقا!ما اینجا چه میفهمیم بافت و نورپردازی چیه!
کلا خودتو با ما مقایسه نکن!بهتره بری توی سایت های جهانی فعالیت کنی!

-----------------------------------------------------------------
نخواستم مسخرت کنم!فقط خواستم بفهمی چطوری داری ما رو مخاطب قرار میدی!البته منم ادعایی ندارم!ممکنه شما خیلی قوی باشی!اما اینطوری حرف زدن...!

اصلا رابطه ی من با این بازی عجیبه ...:d از اولین تریلرها عاشق فضای استیم پانک بازی شدم که مثل لندن قدیم (فضای بازی دقیقا مانند فیلم سوینی تاد جانی دپ ساخته ی تیم برتون هست که عاشق این فیلم هستم ) و از یک طرف دیگه بازی وقتی قرار بود سه شنبه یعنی 18 مهر بیاد سه روز تاخیر میخوره و میشه جمعه 21 مهر که مصادف هست با تولدم :d اصلا عجیبا غریبا .... اینم فیلم سویتی تاد
Sweeney_Todd_Movie_Poster_logo_by_SplashColors.jpg

عزیز انگلیسیشم اومده .

سه نسخه تا حالا منتشر شده...

دو تا ورژن از رجیون NTSC که به سیستم کنسول ما ایرانیا نمیخوره و یدونه ورژن از رجیون PAL که متاسفانه زبان انگلیسی نیست....

حالا شما همنجوری میای بدون منبع میگی اومده خیلی عجیبه.....

سری به لینکهای زیر بزنید تا گفته های منو بهتر درک کنید :

LUDiBRiA - X-360 Releases iNFO

متای بازی برای PC تا به اینجای کار 91 هست و در بین بازی های عرضه شده در 2012 در رده ی اول قرار داره .

با توجه به اینکه تیم سازنده سابقه ی طولانی و حساسیت خاصی روی PC دارند و نمرات بالاتری که نسبت به PS3 و X360 کسب کرده ، مطمئنا یکی از جدی ترین مدعی ها برای PC GotY امسال خواهد بود.

+

حضور تیم سازنده بازی در مراسم فروش نیمه شب در تگزاس:

81544043801146410588.jpeg

+

تریلر مقایسه گرافیک سه پلتفرم :ظاهراً نسخه pc گرافیک بهتر تکسچر های بهتری داره و فریم بالاتری میده با این حال زیاد تفاوتی بین نسخه xbox و pc وجود نداره :

http://download.gamespotcdn.com/d6/g...00812.ipod.mp4

---------- نوشته در 12:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 AM ارسال شده بود ----------

نه حاجی ، من امروز از یکی از بچه ها شنیدم تو انقلاب 97% رو دارن میدن 10 تومن =))

بازم به انصاف شیراز که هنوز اونقدرا هم گرون نشده....:d

نمردیمو معنی نوب پسند بودن رو فهمیدیم ... از کی تا حالا doom , serious sam سخت شده ؟

واقعا این 2 بازی سخت نیستند؟؟؟
اصلا تا حالا این 2 بازی رو بازی کردی؟
اول برو بازی شون کن بعد حرف بزن

یعنی فقط تو این تاپیک هست که به serious sam میگن بازی سخت و حرفه ای!!!

شما از هر کس که سام ماجراجو 1 و 2 رو بازی کرده بپرسی میگه وحشتناک سخت و حرفه ای هستند و بدون چیت کد تموم کردنشون کار هرکسی نیست
اول بازی شون کن بعد حرف بزن

آقا شما Old School و Hardcore، ما همه نوب و New Gamer. به جز Serious Sam و Doom هم همه ی بازی ها چرت و نوب پسند. :|
بکش بیرون از این تاپیک.
از بازی خوشت نمیاد واسه چی میای تو تاپیکش؟!
بعد شما با 18 سال سن چجوری این همه ادعای Serious Sam و Doom باز بودنت میشه؟! احتمالا فقط نسخه ی سوم هر کدوم رو بازی کردی بیشتر از COD برات سخت بوده فکر کردی خبریه ها؟!
بذار جوهر عضویتت خشک بشه بعد شروع کن ادعا کردن.
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندن و در مورد بازی صحبت کنن.

من اولین نسخه ی Doom رو تا حالا 3 بار و Doom: Final رو تا حالا بیشتر از 9 بار تا اخر تموم کردم و ادعایی هم ندارم و تا حالا هم نگفتم که خفن گیمر یا هاردکور گیمر هستم
بعدشم به قول یکی از دوستان تنها تفاوت بین یک کاربر قدیمی و یک کاربر جدید در یک انجمن این هستش که کاربر قدیمی کمی زودتر از کاربر جدید به اون انجمن اومده یا اون انجمن رو پیدا کرده همین و بس
وگرنه هیچ فرقی بین کاربر 100 سال پیش و یک کاربر تازه وارد به هیچ وجه وجود نداره

آخرین ویرایش:

نه فقط تو بازی کردی ، من به اندازه کافی با کسایی مثله تو دهن به دهن شدم که دیگه حس و حال اینجور کارا رو ندارم اینجام منو میشناسن .. اقا تو حرفه ای من پوزش میخوام

نه فقط تو بازی کردی ، من به اندازه کافی با کسایی مثله تو دهن به دهن شدم که دیگه حس و حال اینجور کارا رو ندارم اینجام منو میشناسن .. اقا تو حرفه ای من پوزش میخوام

مگه من گفتم که شما Doom رو بازی نکردی؟! چرا اشتباه برداشت میکنی؟!
من فقط گفتم که بازی هایی مثل Doom و Doom: Final خیلی سخت بودن و بازی های اکشن این دوره زمونه در برابر Doom مثل Easy هستن

مگه من گفتم که شما Doom رو بازی نکردی؟! چرا اشتباه برداشت میکنی؟!
من فقط گفتم که بازی هایی مثل Doom و Doom: Final خیلی سخت بودن و بازی های اکشن این دوره زمونه در برابر Doom مثل Easy هستن

وقتی میگی اول برو بازیشون کن بعد حرف بزن یعنی چی ؟ حواست به چیزی که مینویسی نیس نه ؟ در ضمن اینجا تاپیک dihonored هستش بیخودی نکشش توو جاده خاکی ...پیروز باشی

خیلی از بازی ها هستند که انتظارات زیادی ازشون میره ولی بعد از انتشار همه انتظازات رو بر آورده نمیکنند

این از اون بازی هایی ست که مطمئن باشید به دل همه میشینه با اینکه کسی ازش انتظاری نداره(در حد hilf life)

)x

شما از هر کس که سام ماجراجو 1 و 2 رو بازی کرده بپرسی میگه وحشتناک سخت و حرفه ای هستند و بدون چیت کد تموم کردنشون کار هرکسی نیست
اول بازی شون کن بعد حرف بزن

من اولین نسخه ی Doom رو تا حالا 3 بار و Doom: Final رو تا حالا بیشتر از 9 بار تا اخر تموم کردم و ادعایی هم ندارم و تا حالا هم نگفتم که خفن گیمر یا هاردکور گیمر هستم
بعدشم به قول یکی از دوستان تنها تفاوت بین یک کاربر قدیمی و یک کاربر جدید در یک انجمن این هستش که کاربر قدیمی کمی زودتر از کاربر جدید به اون انجمن اومده یا اون انجمن رو پیدا کرده همین و بس
وگرنه هیچ فرقی بین کاربر 100 سال پیش و یک کاربر تازه وارد به هیچ وجه وجود نداره
یه فرق دیگه هم هست کاربرای قدیمی میدونن تو چه تاپیکی چه حرفی بزنن (اکثرا). اخه مگه اینجا تاپیک سامه!این بحث رو دیگه ادامه نده فقط درباره این بازی تو اینجا حرف بزن نه سامه خیلی سخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گند زدید به تاپیک !!!!

دعوا سره هاردکور بودنه ؟؟ اصلا همتون هاردکور ..
خوبه ؟؟؟

بخیل بابا ... بازی رو بچسبید
قبل از اومدن بازی هم نقدش نکنید

Send from HtC One X using tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or