JAvAD14
کاربر سایت
سلام
من زیاد اهل بازی های نقش افرینی نیستم!
حالا بخوام اینو بازی کنم باید انگیلیسی بلد باشم؟
---------------------------------
این همون بازی بود یهویی میرفت تو بدن ماهی؟یا من توهم زدم!:d
---------- نوشته در 12:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------
Lord Adhinos
کلا خودتو با ما مقایسه نکن!بهتره بری توی سایت های جهانی فعالیت کنی!
-----------------------------------------------------------------
نخواستم مسخرت کنم!فقط خواستم بفهمی چطوری داری ما رو مخاطب قرار میدی!البته منم ادعایی ندارم!ممکنه شما خیلی قوی باشی!اما اینطوری حرف زدن...!
من زیاد اهل بازی های نقش افرینی نیستم!
حالا بخوام اینو بازی کنم باید انگیلیسی بلد باشم؟
---------------------------------
این همون بازی بود یهویی میرفت تو بدن ماهی؟یا من توهم زدم!:d
---------- نوشته در 12:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------
Lord Adhinos
اکثر ما اینجا کاملا نا گیمر هستیم:dچرا اتفاقا هر بازی ای که خوب نباشه و ازش خوشمون نیاد رو باید به سرعت داخل اشغالدون گذاشت حتی اگه براش 10 هزار یا بیشتر پول داده باشیم
چرا باید بخاطر یک بازی اعصاب خودمون رو خورد کنیم؟
من که مثل شما ناگیمر نیستم که بازی ای که ازش خوشم نمیاد رو هم بیخودی تا اخر تموم کنم
ما تازه با نقش افرینی اشنا شدیم.درباره ی دارک سولز هم کسی که نقش افرینی باز باشه به دارک سولز نمیگه بی نظیر..... حتی کلمه ی خیلی خوب هم از سرش زیاده چه برسه به بی نظیر
به علت نداشتن توانایی ما روی very easy بازی میکنیم!کاملا برعکس گفتی اتفاقا حالت های Normal و Hard بازی های این نسل حتی از حالت Easy بازی های چند نسل قبل هم راحت تر و ساده تر هستند
پس معلومه که شما هنوز 1 هفتس که گیمر شدی :d
کدوم دوره زمونه.ما هممون یک هفتست با گیم اشنا شدیم.فکر کنم تا حالا بازی هایی مثل Doom و سام ماجراجو رو بازی نکردی که به حالت نورمال و هارد بازی های این دوره زمونه میگی سخت!
برو اقا!ما اینجا چه میفهمیم بافت و نورپردازی چیه!من که به شخصه نکته ی خاصی بجز بافت های بی کیفیت و نورپردازی ضعیف در گرافیکش مشاهده نکردم
کلا خودتو با ما مقایسه نکن!بهتره بری توی سایت های جهانی فعالیت کنی!
-----------------------------------------------------------------
نخواستم مسخرت کنم!فقط خواستم بفهمی چطوری داری ما رو مخاطب قرار میدی!البته منم ادعایی ندارم!ممکنه شما خیلی قوی باشی!اما اینطوری حرف زدن...!