DICE: بین PS4 و Xone بیشتر همیشه بهتر است|PC بهترین است

RattleSnake

کاربر سایت
DICE: بین PS4 و Xone همیشه بیشتر{قویتر} بهتر است PC همیشه بهتر خواهد بود

67951990936781793966.jpg

Karl Magnus Troedsson معاون رئیس استدیو سوئدی DICE در مصاحبه‌ای با Gameinformer سخت افزار PlayStation 4 را با سخت افزار Xbox One مقایسه کرد و گفت:"
مردم درمورد سخت افزا 2 کنسول حرف‌ها و تفاوت‌های زیادی را ساخته و درست کرده‌اند. PlayStation 4 حدود 8 GB‌ Ram با از نوع GDDR5 دارد در مقابل آن Xbox One برای بازی 5 GB حافظه از نوع DDR3 دارد.

آیا این چیزی که می‌بینید یک مزیت برای PlayStation 4 و چیزی شبیه به آن نیست؟

تعداد حافظه بیشتر، تعداد CPU بیشتر و قدرت GPU بالاخره قدرت یک دستگاه را مشخص می‌کنند و از این قدرت استفاده می‌کنند. هر چه ایت تعداد بیشتر باشد برای ما بهتر است چرا که برای بازی‌هایی که ما می‌سازیم نیز بهتر است.

Troedsson در مورد مقایسه با PC گفت:"
ما میراث طولانی مدتی بروی PC داریم، PC پلتفرمی است که بخوبی در طول این سال‌ها خودش را نشان داده است.
کلی بگوییم ما بسیار خوشحالیم که امروز کنسول‌ها را می‌بینم که توانستند‌ه‌اند به آنچه PC انجام می‌دهند بسیار نزدیک شوند، قبل از این نیست با این وجود PC می‌توانست این کارها را انجام بدهد."

منبع2

آخرین ویرایش:
من اصلا از این جنگ های صلیبی و فرقه ای که راه میندازین خوشم نمیاد PC Gamer ها هم حالا دوستمون نظر شخصیشو داد شما که نباید دارش بزنین . این بحث ها نتیجه نداره ، چون بعد از مدت ها تجربه به دست اومده و به همین راحتی با 2 تا پست طرف نظرش عوض نمیشه فقط باعث میشه توهین بشنویم در ادامه .

من اصلا از این جنگ های صلیبی و فرقه ای که راه میندازین خوشم نمیاد PC Gamer ها هم حالا دوستمون نظر شخصیشو داد شما که نباید دارش بزنین . این بحث ها نتیجه نداره ، چون بعد از مدت ها تجربه به دست اومده و به همین راحتی با 2 تا پست طرف نظرش عوض نمیشه فقط باعث میشه توهین بشنویم در ادامه .

به شخصه من خودم علاقه نداریم این بحث ها ادامه پیدا کنه و اصلا شروع بشه ولی تا بعضی از دوستان طرز صحبتشون رو عوض نکنن و به این جور پست دادن ادامه بدن همین آش و همین کاسست!!

عرض به حضور دوستان
من خودم اوایل نسل یک فروند 8600 gt گرفتم برای کرایسیس . البت این بازی رو در حد نهایت گرافیکیش بازی نکردم . ولی بازی های مشترک با کنسول رو خیلی خیلی خیلی بهتر از کنسول ها بازی کردم .
4 سال پیش هم یک عدد 5750 ناقابل خریدم 150 هزار تومن !
و بازی های مشترک رو تا امروز تو بهترین شرایط بازی کردم . البت به غیر از چنتا عنوان مثل بتل و کرایسیس 3 و مترو لست لایت که در بهترین تنظیمات نتونستم بازی کنم . البته چیزی که من تو همین pc خیار شوریم تجربه کردم بهترین گرافیک بازی های کنسولی رو میکس میکرد . مثلا مترو رو با اینکه نتونستم در بهترین تنظیمات بای کنم ولی در شرایطی بازی کردم که همه بازی های خوب کنسولی رو هزم میکرد . مثلا تسالیشن رو در vh گزاشتم . جزئیات رو در بهترین حالت و...

کل هزینه ای که برای آبدیت 5750 هزینه کردم 150000 تا اسکناس سبز امامی بود !
ولی کاملا ارزشش رو داشت . زمانی که نشستم و بتل فیلد3 رو در تنظیمات نزدیک آخر بازی کردم فکم رو با لیفتراک 20 تن هم نمیشد از روی زمین بلند کرد.

عرض به حضور دوستان
من خودم اوایل نسل یک فروند 8600 gt گرفتم برای کرایسیس . البت این بازی رو در حد نهایت گرافیکیش بازی نکردم . ولی بازی های مشترک با کنسول رو خیلی خیلی خیلی بهتر از کنسول ها بازی کردم .
4 سال پیش هم یک عدد 5750 ناقابل خریدم 150 هزار تومن !
و بازی های مشترک رو تا امروز تو بهترین شرایط بازی کردم . البت به غیر از چنتا عنوان مثل بتل و کرایسیس 3 و مترو لست لایت که در بهترین تنظیمات نتونستم بازی کنم . البته چیزی که من تو همین pc خیار شوریم تجربه کردم بهترین گرافیک بازی های کنسولی رو میکس میکرد . مثلا مترو رو با اینکه نتونستم در بهترین تنظیمات بای کنم ولی در شرایطی بازی کردم که همه بازی های خوب کنسولی رو هزم میکرد . مثلا تسالیشن رو در vh گزاشتم . جزئیات رو در بهترین حالت و...

کل هزینه ای که برای آبدیت 5750 هزینه کردم 150000 تا اسکناس سبز امامی بود !
ولی کاملا ارزشش رو داشت . زمانی که نشستم و بتل فیلد3 رو در تنظیمات نزدیک آخر بازی کردم فکم رو با لیفتراک 20 تن هم نمیشد از روی زمین بلند کرد.
چطور با 5750 بتل 3 رو روی تنظیمات نزدیک به اخر بازی کردید اونوقت؟
فریم چند بود؟

بتل 3 که چیزی نیست . من مترو رو هم تو تنظیمات نزدیک به آخر بازی کردم . عالی بود . فریم هم خوب بود حرف نداشت . :bighug:
منظورتون سینگل بازیه دیگه؟بتل مهم مولتیشه که زمین تا اسمون اختلافشه
شما الان مپ های CQ رو بخواید با این تنظیمات و این کارت بازی کنید پدر کارت در میاد عملا

آخرین ویرایش:
چطور با 5750 بتل 3 رو روی تنظیمات نزدیک به اخر بازی کردید اونوقت؟
فریم چند بود؟
احتمالا رزولوشنشون 1080 نیست. من هم با 9800GT تونستم کرایسیس رو تو تنظیمات بالا(Extreme یا Hardcore نمیدونم دقیقا کدومشون بود:دی)اجرا کنم. البته مشکل شاترینگ داشتم که دلیلش داغ شدن زیاد سیستم ه. رزولوشن هم 720.

وایسید
رزولیشن رو 1280 * 720 هست
گزینه vsync رو هم فهال کردم
بلور رو low گزاشتم
ssaa رو هم روی off گزاشتم
بقیه چیز هاش رو تا آخر کشیدم بالا
ولی هنوز هم گرافیکش خیلی خوبه

همیشه می‎شه یه PC بست که قوی‌تر از کنسوله، بحث Price/Performance مطرحه که توی یک سال و نیم اول ورود کنسول‌ها، کاملاً کفه‌ی ترازو به سمت کنسول‎‌ها سنگینی می‌کنه.

بارها دیدم این حرفو به اشتباه تکرار میکنی. من الان یه سیستم 12 میلیونی برا خودم بستم چیه این دوتا کنسول از نظر پرفورمنس از سیستم کنونی من بیشتره ممنون میشم توضیح بدی .
تازه سیستمو اورکلاک کنم که 20 تا کنسولم نمیتونه به گرد پای پرفورمنس سیستمم برسه
اگه منظورت بازی انحصاری اون یه بحث دیگس اگرم منظورت بهینگی بازی برای کنسوله بازم کارتی مثل تایتان که سه برابر قویتره بازم از این نظر عقب نمیوفته

در هر صورت چه اخر نسل چه اول نسل همیشه میشه سیستمی جم کرد که از کنسول ها قدرت بیشتری داشته باشه .

والا CPU 2600K بیست سال پیش اینتل خودش تنهایی CPU دوتا کنسولو از نظر پرفورمنس و قدرت میچسبونه بیخ دیوار

از کدوم یک سالو نیم اول ورود کنسولها صحبت میکنی ؟؟؟؟ وقتی میبینی قبل معرفی PS4 انویدیا میاد ابر قدرت کبیر تایتان معرفی میکنه برای اینکه به امثال شما نشون بده کنسول هنوز عرضه نشده هم از نظر پرفورمنس عملکرد و قدرت بازم عقب ترن .

درکل دم Karl Magnus Troedsson گرم حال میکنم باهاش

آخرین ویرایش:
بارها دیدم این حرفو به اشتباه تکرار میکنی. من الان یه سیستم 12 میلیونی برا خودم بستم چیه این دوتا کنسول از نظر پرفورمنس از سیستم کنونی من بیشتره ممنون میشم توضیح بدی .
تازه سیستمو اورکلاک کنم که 20 تا کنسولم نمیتونه به گرد پای پرفورمنس سیستمم برسه
اگه منظورت بازی انحصاری اون یه بحث دیگس اگرم منظورت بهینگی بازی برای کنسوله بازم کارتی مثل تایتان که سه برابر قویتره بازم از این نظر عقب نمیوفته

در هر صورت چه اخر نسل چه اول نسل همیشه میشه سیستمی جم کرد که از کنسول ها قدرت بیشتری داشته باشه .

والا CPU 2600K بیست سال پیش اینتل خودش تنهایی CPU دوتا کنسولو از نظر پرفورمنس و قدرت میچسبونه بیخ دیوار

از کدوم یک سالو نیم اول ورود کنسولها صحبت میکنی ؟؟؟؟ وقتی میبینی قبل معرفی PS4 انویدیا میاد ابر قدرت کبیر تایتان معرفی میکنه برای اینکه به امثال شما نشون بده کنسول هنوز عرضه نشده هم از نظر پرفورمنس عملکرد و قدرت بازم عقب ترن.
شما تو جمله ی دوستمون LBJ4EVER کلا کلمه ی Price رو آدم حساب نکردی انگار:دی

درکل دم Karl Magnus Troedsson گرم حال میکنم باهاش
Price/Performance یعنی به صرفه بودن. اول نسل کنسول واقعا به صرفه تره. ولی خوب من همون اول نسل میام PC میگیرم تا آخر نسل با همونم:دی

الان چندین ساله که عناوین ادونچر خوبی واسه PC نمیاد تقریبا بعد از بازیهایی مثل Black Mirror یا حتی Return to Mysterious Island و بعد از اون ادامه Monkey Island این ژانر هم رو زوال رفت,پس احتمالا شما کیست رو باید 6-7 سال پیش خریده باشی که فکر نمیکنم اونوقت 460 تو بازار بوده,پس نگو به خاطر ادونچر رفتی به سمت PC!!!!;)
من مشکلی ندارم و واسم هم این حرفا مهم نیست که بیخوام بیام باهات بحث کنم,فقط خواستم اینا رو بگم که نمیشه اینجا هر حرفی خواست زد و منتظر جواب نبود!!!

اول اینکه درسته من سیستممو 7 8 سال پیش خریدم ولی ارتقاش دادم 2 3 سال پیش! حرف بزن برادر منتظر جواب میمونم ولی اگه مثل اون دوستت پست های خوشمره بدی باید توقع جواب های خوشمره رو هم داشته باشی من اومدم گفتم بازی های انحصاری کنسولی بهتره از PC بعد یه PC گیمر تعصبی به من حمله کرد منم جوابشو دادن و اصلا هم پشیمون نیستم این که از این.

به شخصه من خودم علاقه نداریم این بحث ها ادامه پیدا کنه و اصلا شروع بشه ولی تا بعضی از دوستان طرز صحبتشون رو عوض نکنن و به این جور پست دادن ادامه بدن همین آش و همین کاسست!!

طرز صحبت من با هر کسی بر میگرده به طرز صحبت همون کس با من در این شک نکن خیلی تیتیش مامانی نباش من حرف بدی به شما یکی دیگه نزدم.

یک مرد بیاد این تاپیک که بازیهای انحصاری کنسولی بهره یا PC رو بزنه بعد رای گیری هم بزارن ببینیم نتیجش چی میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or