DICE: بین PS4 و Xone بیشتر همیشه بهتر است|PC بهترین است

RattleSnake

کاربر سایت
DICE: بین PS4 و Xone همیشه بیشتر{قویتر} بهتر است PC همیشه بهتر خواهد بود

67951990936781793966.jpg

Karl Magnus Troedsson معاون رئیس استدیو سوئدی DICE در مصاحبه‌ای با Gameinformer سخت افزار PlayStation 4 را با سخت افزار Xbox One مقایسه کرد و گفت:"
مردم درمورد سخت افزا 2 کنسول حرف‌ها و تفاوت‌های زیادی را ساخته و درست کرده‌اند. PlayStation 4 حدود 8 GB‌ Ram با از نوع GDDR5 دارد در مقابل آن Xbox One برای بازی 5 GB حافظه از نوع DDR3 دارد.

آیا این چیزی که می‌بینید یک مزیت برای PlayStation 4 و چیزی شبیه به آن نیست؟

تعداد حافظه بیشتر، تعداد CPU بیشتر و قدرت GPU بالاخره قدرت یک دستگاه را مشخص می‌کنند و از این قدرت استفاده می‌کنند. هر چه ایت تعداد بیشتر باشد برای ما بهتر است چرا که برای بازی‌هایی که ما می‌سازیم نیز بهتر است.

Troedsson در مورد مقایسه با PC گفت:"
ما میراث طولانی مدتی بروی PC داریم، PC پلتفرمی است که بخوبی در طول این سال‌ها خودش را نشان داده است.
کلی بگوییم ما بسیار خوشحالیم که امروز کنسول‌ها را می‌بینم که توانستند‌ه‌اند به آنچه PC انجام می‌دهند بسیار نزدیک شوند، قبل از این نیست با این وجود PC می‌توانست این کارها را انجام بدهد."

منبع2

آخرین ویرایش:
اول اینکه درسته من سیستممو 7 8 سال پیش خریدم ولی ارتقاش دادم 2 3 سال پیش! حرف بزن برادر منتظر جواب میمونم ولی اگه مثل اون دوستت پست های خوشمره بدی باید توقع جواب های خوشمره رو هم داشته باشی من اومدم گفتم بازی های انحصاری کنسولی بهتره از PC بعد یه PC گیمر تعصبی به من حمله کرد منم جوابشو دادن و اصلا هم پشیمون نیستم این که از این.

طرز صحبت من با هر کسی بر میگرده به طرز صحبت همون کس با من در این شک نکن خیلی تیتیش مامانی نباش من حرف بدی به شما یکی دیگه نزدم.
من بشخصه فقط یه Torchlight 2 رو به انحصاری های کنسول ترجیه میدم!

اول اینکه درسته من سیستممو 7 8 سال پیش خریدم ولی ارتقاش دادم 2 3 سال پیش! حرف بزن برادر منتظر جواب میمونم ولی اگه مثل اون دوستت پست های خوشمره بدی باید توقع جواب های خوشمره رو هم داشته باشی من اومدم گفتم بازی های انحصاری کنسولی بهتره از PC بعد یه PC گیمر تعصبی به من حمله کرد منم جوابشو دادن و اصلا هم پشیمون نیستم این که از این.
طرز صحبت من با هر کسی بر میگرده به طرز صحبت همون کس با من در این شک نکن خیلی تیتیش مامانی نباش من حرف بدی به شما یکی دیگه نزدم.

یک مرد بیاد این تاپیک که بازیهای انحصاری کنسولی بهره یا PC رو بزنه بعد رای گیری هم بزارن ببینیم نتیجش چی میشه!

بنده نگفتم حرف بدی به من زدی,گفتم طرز بیانتون اصلا مناسب نیست و تا وقتی هم عوضش نکنین وضع به همین منواله!!!
برای اینکه تاپیک بیشتر تو حاشیه نره بنده دیگه حرفی با شما ندارم,چه جوابی بدین و چه ندین!!!

بنده نگفتم حرف بدی به من زدی,گفتم طرز بیانتون اصلا مناسب نیست و تا وقتی هم عوضش نکنین وضع به همین منواله!!!
برای اینکه تاپیک بیشتر تو حاشیه نره بنده دیگه حرفی با شما ندارم,چه جوابی بدین و چه ندین!!!

از همون اول هم اشتباه کردی دخالت کردی اگه نمیکردی تاپیک تو حاشیه نمیرفت.

کلا خبر اشتباهه.
اینکه بین 2 تا کنسول هر کدوم قویتره بهتره اینو اختمالا یه PC فن گفته چون طبق معمول فقط به اعداد و ارقام نگاه میکنه.
موفقیت یه کنسول رو نه عدد و رقم که بازی ها و پشتیبانی آنلاین و امثالهم تعیین میکنه.
اینکه PC از هر 2 تا کنسول بهتره جای بحث داره:
- اگر منظور انحصاری هاست که کلا PC حرفی برا گفتن نداره. منظور من نحوه بازی کردن و گرافیک نیست. منظور من داستان و گیم پلی و کلی چیز دیگه است.
دوستان PC باز مطمئن باشن دل کنسولی ها برا استراتژیک و دوتا و Point and Click تنگ نمیشه. حداقل من و دوستام که اینجوری هستیم.
ولی خدا میدونه واقعا تو دل PC فن ها چی میگذره وقتی فقط میتونن عکسها و انحصاریهای کنسولی رو پیگیری کنن.
البته امیر محمود به درستی در مورد عدم ارائه انحصاری توسط PC توضیح داده و انصافا منو هم قانع کرد.
- اگر منظور قدرت CPU و GPU هست، بر منکرش لعنت. کنسول یه چیزیه که یبار تولید میشه برا 7 سال ولی PC هر 6 ماه یبار آپدیت میشه. با کدوم منطق این یارو این مقایسه رو کرده خدا میدونه.
- اگر منظور Cost Benefit هستش، PC ارزش کنسول ها رو نداره. چه اونور و چه اینور. البته من در مورد PC خوب حرف میزنم. نیای بگین من 4xx یا 5xxx گرفتم و BF3 رو عالی اجرا میکنم.
قیمت این کارت ها الان مد نظر نیست. تو سال عرضه اش رو باید دید.
نظر شحصی :
بعد E3، هر کدوم از عناوین ارائه شده برا PS4 منو ترغیب میکنه که اونو بگیرم. یا فقط و فقط یه خاطر Ryse و QB میخوام X-1 رو بگیرم.
ولی هیچکدوم از عناوینی که فقط و فقط تو PC هست منو ترغیب به خریدش نمیکنه. یقینا هم برا پویینت و کلیک ها هم دسته به درد نمیخوره. دسته برا اکشن ادونچرها خوبه که اونم توپهاش برا کنسول میاد. باز اینجا PC ضعیفتره.
پس من به عقل این بابا شک میکنم با این مقایسه اش یا ایشون هم یه PC فن 2 آتیشه است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از دوستان هم دیدم گفته 12 تومن پول برای PC داده.
اولا نوش جونش. مبارکش باشه.
در ثانی:
پویینت و کلیک ها با یه سیستم 2 تومنی هم کار میکنن. پس ارزش 12 تومن رو ندارن.
مولتی پلتفرم ها با یه سیستم 5 تومنی هم عالی کار میکنن. پس باز 12 تومن ارزشش رو نداره.
اورکلاک با هر سیستمی میشه انجام داد. ولی قطعا سیستم 12 تومنی یه مزه دیگه ای داره.
امممممممممممممممممما :
این سیستم 12 تومنی اینا رو نداره :
Halo
GeOW
GOW
Uncharted
TLUS
GT5
Forza
Ryse
QB
RDR
Beyond
Infamous
.
.
.
.
.
.
.
فقط میشه با این سیستم 12 تومنی اخبار این بازی ها رو پیگیری کرد و عکساشونو دید.
به نظر من یه PC عالی مثل یه پورشه است تو یه راه سنگلاخ. (سنگلاخ = انحصاری های PC)

.
دوستان PC باز مطمئن باشن دل کنسولی ها برا استراتژیک و دوتا و Point and Click تنگ نمیشه. حداقل من و دوستام که اینجوری هستیم.
ولی خدا میدونه واقعا تو دل PC فن ها چی میگذره وقتی فقط میتونن عکسها و انحصاریهای کنسولی رو پیگیری کنن.
ربطی نداره انحصاری نباشه که کنسول ارزشی نداره.
اتفاقا بازی شخص اول فقط رو pc فاز میده
کیلزون خدا هم باشه با دسته کنسول لطفی نداره

دلتنگی برا همه هست ما هم دلمون برای دگمه زنی تو انحصاری که بعد 11 ساعت باید بندازمش دور تنگ نمیشه اما دلیل نمیشه خودمونو به درو دیوار بکوبیم.

من از The Incredible Adventures of Van Helsing ده برابر بیشتر از gowiii خوشم میاد

درضمن من pc gamer هستم ولی ps3/x360 دارم واقعا فکر میکنی حسرت انحصاری ها تو دل ما مونده ؟:))
نه رفیق اکثرا pc gamer ها خصوصا اونایی که سنی مثل من بالای 30 سال دارن با اینکه کنسول دارن اما دیگه روشون نمیشه یواشکی بازی میکنیم صداشم در نمیاریم کنسول داریم .

اما بازم تکرار میکنم در مورد انحصاری ها اصلا نگران نباش pc gamer ها هم اکثرشون بازی های انحصاری تجربه میکنن
چون کسی که یه قول خودت 12 میلیون پول سیستم داده پولشو نداره یه قوطی بخره ؟
هه

من جای تو بودم با کنسول میومدم تو اینترنت بجای pc دی

آخرین ویرایش:
کلا خبر اشتباهه.
اینکه بین 2 تا کنسول هر کدوم قویتره بهتره اینو اختمالا یه PC فن گفته چون طبق معمول فقط به اعداد و ارقام نگاه میکنه.
موفقیت یه کنسول رو نه عدد و رقم که بازی ها و پشتیبانی آنلاین و امثالهم تعیین میکنه.
- اگر منظور انحصاری هاست که کلا PC حرفی برا گفتن نداره. منظور من نحوه بازی کردن و گرافیک نیست. منظور من داستان و گیم پلی و کلی چیز دیگه است.
البته امیر محمود به درستی در مورد عدم ارائه انحصاری توسط PC توضیح داده و انصافا منو هم قانع کرد.
- اگر منظور قدرت CPU و GPU هست، بر منکرش لعنت. کنسول یه چیزیه که یبار تولید میشه برا 7 سال ولی PC هر 6 ماه یبار آپدیت میشه. با کدوم منطق این یارو این مقایسه رو کرده خدا میدونه.
- اگر منظور Cost Benefit هستش، PC ارزش کنسول ها رو نداره. چه اونور و چه اینور. البته من در مورد PC خوب حرف میزنم. نیای بگین من 4xx یا 5xxx گرفتم و BF3 رو عالی اجرا میکنم.
نظر شحصی :
بعد E3، هر کدوم از عناوین ارائه شده برا PS4 منو ترغیب میکنه که اونو بگیرم. یا فقط و فقط یه خاطر Ryse و QB میخوام X-1 رو بگیرم.
ولی هیچکدوم از عناوینی که فقط و فقط تو PC هست منو ترغیب به خریدش نمیکنه. یقینا هم برا پویینت و کلیک ها هم دسته به درد نمیخوره. دسته برا اکشن ادونچرها خوبه که اونم توپهاش برا کنسول میاد. باز اینجا PC ضعیفتره.
پس من به عقل این بابا شک میکنم با این مقایسه اش یا ایشون هم یه PC فن 2 آتیشه است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ثانی:
مولتی پلتفرم ها با یه سیستم 5 تومنی هم عالی کار میکنن. پس باز 12 تومن ارزشش رو نداره.
اورکلاک با هر سیستمی میشه انجام داد. ولی قطعا سیستم 12 تومنی یه مزه دیگه ای داره.
امممممممممممممممممما :
Halo
GeOW
GOW
Uncharted
TLUS
GT5
Forza
Ryse
QB
RDR
Beyond
Infamous
.

.
.
.
.
.
.
به نظر من یه PC عالی مثل یه پورشه است تو یه راه سنگلاخ. (سنگلاخ = انحصاری های PC)
داداش من اون بازی هایی که نام بردی(غیر از RDR) بهش می گن انحصاری!!!!.اگه قرار بود اینا هم برای PC بیاد دیگه کسی نمی رفت طرف کنسول!
شما چطور به Company of Heroes و سری توتال وار و استار کرافت میگی سنگلاخ؟؟؟!!! ترول هم حدی داره!!!!:|

بارها دیدم این حرفو به اشتباه تکرار میکنی. من الان یه سیستم 12 میلیونی برا خودم بستم چیه این دوتا کنسول از نظر پرفورمنس از سیستم کنونی من بیشتره ممنون میشم توضیح بدی . تازه سیستمو اورکلاک کنم که 20 تا کنسولم نمیتونه به گرد پای پرفورمنس سیستمم برسه اگه منظورت بازی انحصاری اون یه بحث دیگس اگرم منظورت بهینگی بازی برای کنسوله بازم کارتی مثل تایتان که سه برابر قویتره بازم از این نظر عقب نمیوفته در هر صورت چه اخر نسل چه اول نسل همیشه میشه سیستمی جم کرد که از کنسول ها قدرت بیشتری داشته باشه . والا CPU 2600K بیست سال پیش اینتل خودش تنهایی CPU دوتا کنسولو از نظر پرفورمنس و قدرت میچسبونه بیخ دیوار از کدوم یک سالو نیم اول ورود کنسولها صحبت میکنی ؟؟؟؟ وقتی میبینی قبل معرفی PS4 انویدیا میاد ابر قدرت کبیر تایتان معرفی میکنه برای اینکه به امثال شما نشون بده کنسول هنوز عرضه نشده هم از نظر پرفورمنس عملکرد و قدرت بازم عقب ترن . درکل دم Karl Magnus Troedsson گرم حال میکنم باهاش
بحث Price/Performance مطرحه! نه قدرت خالی! شما 12 میلیون هزینه کردی، فکر کردی هنر کردی که قدرتش بیشتر از کنسول نسل بعده؟! سیستمی که شما 12 میلیون خریدی، اونم 2 سال پیش توی ایران، الان بخوای ببندی 20 میلیون می‌شه. اما یه کنسول جدید که بیاد توی بازار 2 میلیون نمی‌شه، آیا سیستمی که شما بستی 10 برابر قوی‌تر یه PS4ـه؟!!! عمراً 4 برابر هم قوی‌تر نیست! این یعنی شما نسبت هزینه‌ای که دادی، به عملکردی که می‌گیری به صرفه نیست! منظور این نیست که هزینه اشتباه بوده، شاید یکی براش Raw Power مطرح باشه و از این قدرت اضافه استفاده کنه، و این قدرت توی کنسول نباشه! ولی کسی که به قدرت کنسول در سال‌های اول راضی باشه، نمی‌تونه با هزینه خرید یک کنسول، یک PC بخره که به اندازه کنسول قوی باشه، باید حداقل دو برابر هزینه کنه تا یه PC ببنده که به اندازه کنسول قدرت پردازشی داشته باشه. اما دو سال که ورود کنسول‌ها بگذره، شما با دو برابر قیمت کنسول، می‎تونی یه PC بخری که 4 برابر قوی‌‎تر از کنسول هست، این یعنی خرید PC از نظر Price/Performance دو برابر به صرفه‌تر هست.(در مورد قیمت جهانی صحبت می‌کنم). این که شما 2 سال پیش 12 میلیون هزینه کردی، یا الان 20 میلیون می‌خوای هزینه کنی که یه PC بخری و 4 برابر قوی‌تر از کنسول باشه، این حقیقت رو تغییر نمی‌ده که نسبت هزینه‌ای که کردی به عملکردی که سیستمت داره صرفه اقتصادی نداره! شما پولشو داری هزینه می‌کنی، ولی کسی که بودجش محدود باشه، خریدش صرفه اقتصادی نداره!! اینم بگم که فقط در مورد بازی حرف می‌زنم، می‌دونم هزارتا کار دیگه می‌شه با PC انجام داد!

کلا خبر اشتباهه.
نظر شحصی :
در ثانی:
امممممممممممممممممما :
Halo
GeOW
GOW
Uncharted
TLUS
GT5
Forza
Ryse
QB
RDR
Beyond
Infamous
.
.
.
.
.
.
.

کلاً توی هر نسل 10-12 بازی انحصاری درجه یک واسه کنسول‌ها میاد که واسه PC نمیاد. که خب اگه اونا هم نمیومدن دیگه هیچ کس کنسول نمی‌خرید! این تنها برتری کنسول‌هاست.(سخت‌افزار یک‌پارچه کنسول هم خیلی اثر مثبتی روی دنیای کنسول داره و کار رو برای سازنده‌ها راحت‌تر می‌کنه).

واسه کسی که گیمره و نمی‌خواد هیچ گیمی رو از دست بده، و بودجش هم محدوده، خرید کنسول خیلی بهتره. ولی کسی که 2000 دلار هزینه می‌کنه واسه PC، مطمئن باش اگه حسرت بازی انحصاری به دلش مونده باشه، 400 دلار دیگه هزینه می‌کنه و کنسول هم می‌خره!

یک نکته دیگه اینه که شما واسه تجربه اون انحصاری‌ها که گفتی، باید هر دو کنسول رو بخری که این یعنی باید دو برابر هزینه یک کنسول پول بدی. اینم در نظر داشته باش. هزینه بازی‌های گرون‌تر و هزینه سرویس آنلاین هم در نظر بگیر.

قابلیت‌ مادپذیری نسخه‌ی PCـه بازی‌ها (که در بعضی موارد رسماً تجربه بازی رو به کل تغییر می‌ده!) و قابلیت Tweak کردن گرافیکی بازی‌ها واسه خیلی‌ها ارزش داره. شما فکر کردی تجربه‌ای که از Skyrim رو PS3 داشتی، ذره‌ای قابل مقایسه با تجربه‌ی این بازی روی PC هست؟!! درسته بازی مالتی‌پلتفرمه، ولی روی PC از خیلی انحصاری‌های کنسول با ارزش‌تره. خیلی بازی‌های توی نسل همین‌طور هستن. حتی بازی‌های ورزشی که 1000 تا ماد مختلف واسشون میاد و رسماً بازی رو یه شکل دیگه می‌کنن! پس صرف کم‌تر بودن انحصاری‌ها معنیش این نیست که توی مالتی‌ها هم تجربه یکسانه.

نکته آخر هم اینه که نسل قبل واقعاً PC از نظر ساپورت گیم ضعیف بود، خیلی نسبت به نسل‌های قبل تو سری خورد. اما پا گرفتن استیم کلاً معادلات رو به هم زد. الانم می‌بینی که یکی یکی عنواینی که چند سال قبل واسه PC نیومدن دارن تایید می‌شن. توی E3 به جز 3-4 بازی که از First Partyـها سونی و مایکروسافت بودن، همه‌ی بازی‌ها واسه PC تایید شدن(Division هم ضمنی تایید شد). شک نکن نسل بعد خیلی اوضاع بهتره و بازی مالتی‌پلتفرم به احتمال فراوان واسه PC هم میاد.

در کل حرف من اینه، کسی که کنسول داره، دو سال بعد از گذشتن از شروع نسل، می‌تونه با یه PCـه به روز، تا آخر نسل تجربه خیلی بهتری از بازی‌ها مالتی‌پلتفرم داشته باشه (فرض کنیم که اصلاً هم با بازی‌های استراتژیکی و MMO حال نکنه و فقط دنبال شوتر و بزن و بکش هست!). کسی هم که پولشو نداره و می‌خواد گیمی رو از دست نده، که خب باید بره کنسول بخره.

آخرین ویرایش:
داداش من اون بازی هایی که نام بردی(غیر از RDR) بهش می گن انحصاری!!!!.اگه قرار بود اینا هم برای PC بیاد دیگه کسی نمی رفت طرف کنسول!
شما چطور به Company of Heroes و سری توتال وار و استار کرافت میگی سنگلاخ؟؟؟!!! ترول هم حدی داره!!!!:|
من به شخصه open arena لينوكس رو به همه اون انحصاري هايي كه ايشون گفت ترجيح ميدم!
امولاتور هم اومد اونا رو بازي ميكنم!
Open arena:يه شوتر انلاين و بسيار هارد كور...خيلي هم البته سخت نيست بره من ولي خيلي حال ميده هم سبك quake هستش!
ولي بازي رو كنسول هم حال خودشو داره!
شما مساما يه كنسول داشته باشي از اونم لذت خواهي برد!

بحث Price/Performance مطرحه! نه قدرت خالی! شما 12 میلیون هزینه کردی، فکر کردی هنر کردی که قدرتش بیشتر از کنسول نسل بعده؟! سیستمی که شما 12 میلیون خریدی، اونم 2 سال پیش توی ایران، الان بخوای ببندی 20 میلیون می‌شه. اما یه کنسول جدید که بیاد توی بازار 2 میلیون نمی‌شه، آیا سیستمی که شما بستی 10 برابر قوی‌تر یه PS4ـه؟!!! عمراً 4 برابر هم قوی‌تر نیست! این یعنی شما نسبت هزینه‌ای که دادی، به عملکردی که می‌گیری به صرفه نیست! منظور این نیست که هزینه اشتباه بوده، شاید یکی براش Raw Power مطرح باشه و از این قدرت اضافه استفاده کنه، و این قدرت توی کنسول نباشه! ولی کسی که به قدرت کنسول در سال‌های اول راضی باشه، نمی‌تونه با هزینه خرید یک کنسول، یک PC بخره که به اندازه کنسول قوی باشه، باید حداقل دو برابر هزینه کنه تا یه PC ببنده که به اندازه کنسول قدرت پردازشی داشته باشه. اما دو سال که ورود کنسول‌ها بگذره، شما با دو برابر قیمت کنسول، می‎تونی یه PC بخری که 4 برابر قوی‌‎تر از کنسول هست، این یعنی خرید PC از نظر Price/Performance دو برابر به صرفه‌تر هست.(در مورد قیمت جهانی صحبت می‌کنم). این که شما 2 سال پیش 12 میلیون هزینه کردی، یا الان 20 میلیون می‌خوای هزینه کنی که یه PC بخری و 4 برابر قوی‌تر از کنسول باشه، این حقیقت رو تغییر نمی‌ده که نسبت هزینه‌ای که کردی به عملکردی که سیستمت داره صرفه اقتصادی نداره! شما پولشو داری هزینه می‌کنی، ولی کسی که بودجش محدود باشه، خریدش صرفه اقتصادی نداره!! اینم بگم که فقط در مورد بازی حرف می‌زنم، می‌دونم هزارتا کار دیگه می‌شه با PC انجام داد!
اگه مبحث فقط یه گیم برای عوام باشه بله کنسول بصرفه تره اما با در نظر گرفتن قیمت بازی اوریجینال رو کنسول خیلی هم بصرفه نیست

البته بازم موارد بیشماری شما در pc داری که در کنسول بهشون نخواهی رسید
برای منم پراید به صرفه تره برای رفت امد تو تهران ولی برای مجالس و بازی های خاص بنزو سوار میشیم

ببینید ما چند نوع گیمر داریم

نوع اول
گیمرهایی که بازیهای مولتی رو یه لب تاپ یا کامپیوتر داغون با هزار مشکل بازی میکنن و در کنارش بازیهای دیگه رو کنسولشون بازی میکنن ( و اکثرا چون بازی با PC مستلزم مهارت و تخصص هست چون اطلاعی ندارن و سیستمشون LOW هست از PC منتفر میشن و فن کنسول خواهند شد )

نوع دوم

گیمرهای حرفه ایی
که بازی های مولتی خصوصا (شخص اول) با بهترین جزئیات و رزولوشن ممکن با نهایت دقت روی یک pc end high بازی میکنن بازیهای عوام انحصاری روی کنسولها

مطمئن باشید کسی که PC قدرتمند جم میکنه دقیقا میدونه برای چی و چرا داره سیستم جم میکنه مگرنه همه ما میدونیم یک کودک 12 ساله هم میتونه بره نمایندگی سونی یک عدد PS4 بخره و خرسند ازین باشه که کالایی نسبت به قدرت بصرفه خریداری کرده

موفق باشید

آخرین ویرایش:
اگه مبحث فقط یه گیم برای عوام باشه بله کنسول بصرفه تره اما با در نظر گرفتن قیمت بازی اوریجینال رو کنسول خیلی هم بصرفه نیست

البته بازم موارد بیشماری شما در pc داری که در کنسول بهشون نخواهی رسید
برای منم پراید به صرفه تره برای رفت امد تو تهران ولی برای مجالس و بازی های خاص بنزو سوار میشیم

ببینید ما چند نوع گیمر داریم

نوع اول
گیمرهایی که بازیهای مولتی رو یه لب تاپ یا کامپیوتر داغون با هزار مشکل بازی میکنن و در کنارش بازیهای دیگه رو کنسولشون بازی میکنن ( و اکثرا چون بازی با PC مستلزم مهارت و تخصص هست چون اطلاعی ندارن و سیستمشون LOW هست از PC منتفر میشن و فن کنسول خواهند شد )

نوع دوم

گیمرهای حرفه ایی
که بازی های مولتی خصوصا (شخص اول) با بهترین جزئیات و رزولوشن ممکن با نهایت دقت روی یک pc end high بازی میکنن بازیهای عوام انحصاری روی کنسولها

مطمئن باشید کسی که PC قدرتمند جم میکنه دقیقا میدونه برای چی و چرا داره سیستم جم میکنه مگرنه همه ما میدونیم یک کودک 12 ساله هم میتونه بره نمایندگی سونی یک عدد PS4 بخره و خرسند ازین باشه که کالایی نسبت به قدرت بصرفه خریداری کرده

موفق باشید

خب دیگه، حرف ما در مورد کسی هست که هزینش محدوده. کسی که سیستم 20 میلیونی می‌خره، عقده کنسول 2 میلیونی توی دلش نمی‌مونه. چون اراده کنه کنسول هم می‌خره.

ولی فرضاً الان کسی که 500 دلار می‌خواد هزینه کنه، نمی‌تونه با این پول PCـیی بخره که از نظر قدرت با کنسول برابری می‌کنه. باید حداقل 1000 دلار برای اون PC هزینه کنه. اما دو سال دیگه، یه PCـه 1000 دلاری 4 برابر قوی‌تر از کنسول می‌شه. قیمت‌های تخیلی ایران رو در نظر نگیرید، یه کارت Mid-Rangeـه AMD چه توی سری 5 چه توی سری‌های 6/7، در زمان عرضه تفاوت چندانی نداره! این یعنی شما همیشه با 1000 دلار یه PCـه به روز می‌بندید. چه الان، چه دو سال دیگه. تفاوتش اینه که دو سال دیگه اون PC قطعاتش بسیار قوی‌تر هستن، در حالی که هزینه شما تغییری نکرده. از این بابته که می‌گم واسه بودجه محدود، دو سال اول خرید کنسول به صرفه‌تره و بعد از اون خرید PC صرفه اقتصادی پیدا می‌کنه.

شما چجوری از تو دل pc فن ها خبر داری؟من خودم فن هیچ چیزی نیستم ولی نمیام از طرف یکسری اینجور یک طرفه حرف بزنم
این بحث کنسول بهتره یا PC هم به درد کسانی می خوره که دوست دارن بحث های بی نتیجه کنن با هم چون آخرش نه فن کنسول و نه فن pc حرف همدیگه رو قبول می کنن

(عیسی به دین خود....موسی به دین خود)

نمی دونم چه اصراریه که باید حرف خودمون به دیگری ثابت کنیم!!!! هرکی که می خواد کنسول/pc بخره...هرکه هم تواناییشو داره همرو بخره...درضمن فکر نکنید که کنسول های نسل بعد به این زودیا هک بشن (یعنی فکر قیمت بازی اورجینالرو هم بکنید) .

استدیو هایی به بزرگی مثل Dice که بازیهاشون سنگین هست همیشه به PC علاقه ی بیشتری دارند چون دستشون بازه و مجبور نیستن خودشون رو با کنسول تطبیق بدن !! اینو از هرکسی که یک مقدار اطلاعات داشنه باشه بپرسید بهتون میگه !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or