بارها دیدم این حرفو به اشتباه تکرار میکنی. من الان یه سیستم 12 میلیونی برا خودم بستم چیه این دوتا کنسول از نظر پرفورمنس از سیستم کنونی من بیشتره ممنون میشم توضیح بدی . تازه سیستمو اورکلاک کنم که 20 تا کنسولم نمیتونه به گرد پای پرفورمنس سیستمم برسه اگه منظورت بازی انحصاری اون یه بحث دیگس اگرم منظورت بهینگی بازی برای کنسوله بازم کارتی مثل تایتان که سه برابر قویتره بازم از این نظر عقب نمیوفته در هر صورت چه اخر نسل چه اول نسل همیشه میشه سیستمی جم کرد که از کنسول ها قدرت بیشتری داشته باشه . والا CPU 2600K بیست سال پیش اینتل خودش تنهایی CPU دوتا کنسولو از نظر پرفورمنس و قدرت میچسبونه بیخ دیوار از کدوم یک سالو نیم اول ورود کنسولها صحبت میکنی ؟؟؟؟ وقتی میبینی قبل معرفی PS4 انویدیا میاد ابر قدرت کبیر تایتان معرفی میکنه برای اینکه به امثال شما نشون بده کنسول هنوز عرضه نشده هم از نظر پرفورمنس عملکرد و قدرت بازم عقب ترن . درکل دم Karl Magnus Troedsson گرم حال میکنم باهاش
بحث Price/Performance مطرحه! نه قدرت خالی! شما 12 میلیون هزینه کردی، فکر کردی هنر کردی که قدرتش بیشتر از کنسول نسل بعده؟! سیستمی که شما 12 میلیون خریدی، اونم 2 سال پیش توی ایران، الان بخوای ببندی 20 میلیون میشه. اما یه کنسول جدید که بیاد توی بازار 2 میلیون نمیشه، آیا سیستمی که شما بستی 10 برابر قویتر یه PS4ـه؟!!! عمراً 4 برابر هم قویتر نیست! این یعنی شما نسبت هزینهای که دادی، به عملکردی که میگیری به صرفه نیست! منظور این نیست که هزینه اشتباه بوده، شاید یکی براش Raw Power مطرح باشه و از این قدرت اضافه استفاده کنه، و این قدرت توی کنسول نباشه! ولی کسی که به قدرت کنسول در سالهای اول راضی باشه، نمیتونه با هزینه خرید یک کنسول، یک PC بخره که به اندازه کنسول قوی باشه، باید حداقل دو برابر هزینه کنه تا یه PC ببنده که به اندازه کنسول قدرت پردازشی داشته باشه. اما دو سال که ورود کنسولها بگذره، شما با دو برابر قیمت کنسول، میتونی یه PC بخری که 4 برابر قویتر از کنسول هست، این یعنی خرید PC از نظر Price/Performance دو برابر به صرفهتر هست.(در مورد قیمت جهانی صحبت میکنم). این که شما 2 سال پیش 12 میلیون هزینه کردی، یا الان 20 میلیون میخوای هزینه کنی که یه PC بخری و 4 برابر قویتر از کنسول باشه، این حقیقت رو تغییر نمیده که نسبت هزینهای که کردی به عملکردی که سیستمت داره صرفه اقتصادی نداره! شما پولشو داری هزینه میکنی، ولی کسی که بودجش محدود باشه، خریدش صرفه اقتصادی نداره!! اینم بگم که فقط در مورد بازی حرف میزنم، میدونم هزارتا کار دیگه میشه با PC انجام داد!
کلا خبر اشتباهه.
اینکه بین 2 تا کنسول هر کدوم قویتره بهتره اینو اختمالا یه PC فن گفته چون طبق معمول فقط به اعداد و ارقام نگاه میکنه.
موفقیت یه کنسول رو نه عدد و رقم که بازی ها و پشتیبانی آنلاین و امثالهم تعیین میکنه.
اینکه PC از هر 2 تا کنسول بهتره جای بحث داره:
- اگر منظور انحصاری هاست که کلا PC حرفی برا گفتن نداره. منظور من نحوه بازی کردن و گرافیک نیست. منظور من داستان و گیم پلی و کلی چیز دیگه است.
دوستان PC باز مطمئن باشن دل کنسولی ها برا استراتژیک و دوتا و Point and Click تنگ نمیشه. حداقل من و دوستام که اینجوری هستیم.
ولی خدا میدونه واقعا تو دل PC فن ها چی میگذره وقتی فقط میتونن عکسها و انحصاریهای کنسولی رو پیگیری کنن.
البته امیر محمود به درستی در مورد عدم ارائه انحصاری توسط PC توضیح داده و انصافا منو هم قانع کرد.
- اگر منظور قدرت CPU و GPU هست، بر منکرش لعنت. کنسول یه چیزیه که یبار تولید میشه برا 7 سال ولی PC هر 6 ماه یبار آپدیت میشه. با کدوم منطق این یارو این مقایسه رو کرده خدا میدونه.
- اگر منظور Cost Benefit هستش، PC ارزش کنسول ها رو نداره. چه اونور و چه اینور. البته من در مورد PC خوب حرف میزنم. نیای بگین من 4xx یا 5xxx گرفتم و BF3 رو عالی اجرا میکنم.
قیمت این کارت ها الان مد نظر نیست. تو سال عرضه اش رو باید دید.
نظر شحصی :
بعد E3، هر کدوم از عناوین ارائه شده برا PS4 منو ترغیب میکنه که اونو بگیرم. یا فقط و فقط یه خاطر Ryse و QB میخوام X-1 رو بگیرم.
ولی هیچکدوم از عناوینی که فقط و فقط تو PC هست منو ترغیب به خریدش نمیکنه. یقینا هم برا پویینت و کلیک ها هم دسته به درد نمیخوره. دسته برا اکشن ادونچرها خوبه که اونم توپهاش برا کنسول میاد. باز اینجا PC ضعیفتره.
پس من به عقل این بابا شک میکنم با این مقایسه اش یا ایشون هم یه PC فن 2 آتیشه است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از دوستان هم دیدم گفته 12 تومن پول برای PC داده.
اولا نوش جونش. مبارکش باشه.
در ثانی:
پویینت و کلیک ها با یه سیستم 2 تومنی هم کار میکنن. پس ارزش 12 تومن رو ندارن.
مولتی پلتفرم ها با یه سیستم 5 تومنی هم عالی کار میکنن. پس باز 12 تومن ارزشش رو نداره.
اورکلاک با هر سیستمی میشه انجام داد. ولی قطعا سیستم 12 تومنی یه مزه دیگه ای داره.
امممممممممممممممممما :
این سیستم 12 تومنی اینا رو نداره :
Halo
GeOW
GOW
Uncharted
TLUS
GT5
Forza
Ryse
QB
RDR
Beyond
Infamous
.
.
.
.
.
.
.
فقط میشه با این سیستم 12 تومنی اخبار این بازی ها رو پیگیری کرد و عکساشونو دید.
به نظر من یه PC عالی مثل یه پورشه است تو یه راه سنگلاخ. (سنگلاخ = انحصاری های PC)
کلاً توی هر نسل 10-12 بازی انحصاری درجه یک واسه کنسولها میاد که واسه PC نمیاد. که خب اگه اونا هم نمیومدن دیگه هیچ کس کنسول نمیخرید! این تنها برتری کنسولهاست.(سختافزار یکپارچه کنسول هم خیلی اثر مثبتی روی دنیای کنسول داره و کار رو برای سازندهها راحتتر میکنه).
واسه کسی که گیمره و نمیخواد هیچ گیمی رو از دست بده، و بودجش هم محدوده، خرید کنسول خیلی بهتره. ولی کسی که 2000 دلار هزینه میکنه واسه PC، مطمئن باش اگه حسرت بازی انحصاری به دلش مونده باشه، 400 دلار دیگه هزینه میکنه و کنسول هم میخره!
یک نکته دیگه اینه که شما واسه تجربه اون انحصاریها که گفتی،
باید هر دو کنسول رو بخری که این یعنی باید دو برابر هزینه یک کنسول پول بدی. اینم در نظر داشته باش. هزینه بازیهای گرونتر و هزینه سرویس آنلاین هم در نظر بگیر.
قابلیت مادپذیری نسخهی PCـه بازیها (که در بعضی موارد رسماً تجربه بازی رو به کل تغییر میده!) و قابلیت Tweak کردن گرافیکی بازیها واسه خیلیها ارزش داره. شما فکر کردی تجربهای که از Skyrim رو PS3 داشتی، ذرهای قابل مقایسه با تجربهی این بازی روی PC هست؟!! درسته بازی مالتیپلتفرمه، ولی روی PC از خیلی انحصاریهای کنسول با ارزشتره. خیلی بازیهای توی نسل همینطور هستن. حتی بازیهای ورزشی که 1000 تا ماد مختلف واسشون میاد و رسماً بازی رو یه شکل دیگه میکنن! پس صرف کمتر بودن انحصاریها معنیش این نیست که توی مالتیها هم تجربه یکسانه.
نکته آخر هم اینه که نسل قبل واقعاً PC از نظر ساپورت گیم ضعیف بود، خیلی نسبت به نسلهای قبل تو سری خورد. اما پا گرفتن استیم کلاً معادلات رو به هم زد. الانم میبینی که یکی یکی عنواینی که چند سال قبل واسه PC نیومدن دارن تایید میشن. توی E3 به جز 3-4 بازی که از First Partyـها سونی و مایکروسافت بودن، همهی بازیها واسه PC تایید شدن(Division هم ضمنی تایید شد). شک نکن نسل بعد خیلی اوضاع بهتره و بازی مالتیپلتفرم به احتمال فراوان واسه PC هم میاد.
در کل حرف من اینه، کسی که کنسول داره، دو سال بعد از گذشتن از شروع نسل، میتونه با یه PCـه به روز، تا آخر نسل تجربه خیلی بهتری از بازیها مالتیپلتفرم داشته باشه (فرض کنیم که اصلاً هم با بازیهای استراتژیکی و MMO حال نکنه و فقط دنبال شوتر و بزن و بکش هست!). کسی هم که پولشو نداره و میخواد گیمی رو از دست نده، که خب باید بره کنسول بخره.