DICE: بین PS4 و Xone بیشتر همیشه بهتر است|PC بهترین است

RattleSnake

کاربر سایت
DICE: بین PS4 و Xone همیشه بیشتر{قویتر} بهتر است PC همیشه بهتر خواهد بود

67951990936781793966.jpg

Karl Magnus Troedsson معاون رئیس استدیو سوئدی DICE در مصاحبه‌ای با Gameinformer سخت افزار PlayStation 4 را با سخت افزار Xbox One مقایسه کرد و گفت:"
مردم درمورد سخت افزا 2 کنسول حرف‌ها و تفاوت‌های زیادی را ساخته و درست کرده‌اند. PlayStation 4 حدود 8 GB‌ Ram با از نوع GDDR5 دارد در مقابل آن Xbox One برای بازی 5 GB حافظه از نوع DDR3 دارد.

آیا این چیزی که می‌بینید یک مزیت برای PlayStation 4 و چیزی شبیه به آن نیست؟

تعداد حافظه بیشتر، تعداد CPU بیشتر و قدرت GPU بالاخره قدرت یک دستگاه را مشخص می‌کنند و از این قدرت استفاده می‌کنند. هر چه ایت تعداد بیشتر باشد برای ما بهتر است چرا که برای بازی‌هایی که ما می‌سازیم نیز بهتر است.

Troedsson در مورد مقایسه با PC گفت:"
ما میراث طولانی مدتی بروی PC داریم، PC پلتفرمی است که بخوبی در طول این سال‌ها خودش را نشان داده است.
کلی بگوییم ما بسیار خوشحالیم که امروز کنسول‌ها را می‌بینم که توانستند‌ه‌اند به آنچه PC انجام می‌دهند بسیار نزدیک شوند، قبل از این نیست با این وجود PC می‌توانست این کارها را انجام بدهد."

منبع2

آخرین ویرایش:
هیچ وقت خرید PC صرف نمیکنه :دی مثلاً من یه Xbox360 ـه اسلیم خریدم 260 تومن تا الان همه چیز رو مثل هلو اجرا کرده و میکنه درحالی که اخرای نسل هستیم و برای اجرای قابل قبول BF4 نیاز به سیستم 3-4 تومنی هست ولی هنوز این کنسول جواب میده :دی.
البته این قضیه برای دوستان میلیونی که 500 تا بازی از استیم دارن و 3 ماه یه بار سیستم رو ارتقاع میدن صدق نمیکنه :دی.
پی سی ی زمانی خیلی خوب بود یعنی قبل اینکه پلی 3 و 360 بیاد .الان دیگه
داشتن پی سی تنها یعنی نداشتن خیلی از بازی ها مثل red dead - halo -forza و ...

من خودم پول ارتقا پی سی رو برداشتم ی تی وی 3d smart واسه کنسول خریدم دیگه در این حد از پی سی ناامید شدم ولی خوبه بازم هنوز کسایی هستن که می شینن واسه این پی سی دعوا می کنن تو انجمن ها :دی

هیچ وقت خرید PC صرف نمیکنه :دی مثلاً من یه Xbox360 ـه اسلیم خریدم 260 تومن تا الان همه چیز رو مثل هلو اجرا کرده و میکنه درحالی که اخرای نسل هستیم و برای اجرای قابل قبول BF4 نیاز به سیستم 3-4 تومنی هست ولی هنوز این کنسول جواب میده :دی.
البته این قضیه برای دوستان میلیونی که 500 تا بازی از استیم دارن و 3 ماه یه بار سیستم رو ارتقاع میدن صدق نمیکنه :دی.

بستگی داره کاملا . شما یه بازی مثه DOTA رو روی کنسول نمی تونی بازی کنی بازی ـی که هیچ وقت ازش خسته نمی شی اگه بهش علاقه مند شی ، بازی های استراتژیک ، مادهای متنوع . کلا بستگی داره شما چیکاره باشی ، شخصا امکاناتش رو داشته باشم همیشه PC آپدیت می کنم . ایران رو فاکتور بگیریم بقیه ملل دنیا براشون PC هم می صرفه . با توجه به این که خرید هر بازی 10 دلار هم ارزون تره . تو بلند مدت هم پول بیشتری ذخیره میشه . :دی
هیچ چیز برتری تو دنیا نیست :دی همین دعواهای اینطوری بین رشته های مختلف تحصیلی هم هست آدم عاقل می بینه چیکارن و چیکار میخواد بکنه اصولا . :دی

البته این جواب دادن کنسول خودتون رو با اون جواب دادن سیستم 3 4 میلیونی مقایسه نکنین!!!:d

من خودم یک pc Gamer هستم اما انحصاری های PC هیچوقت به پای انحصاری های کنسولی نرسیده فقط گرافیک تمام! این یکی از مهمرتین دلایلی هست که تصمیم دارم ps4 بخرم اگه بودجم برسه البته!
پس در نتیجه شما PC دار هستی عزیز من نه PC گیمر نسل قبل هم یه 360 میخریدی بیشتر باش حال میکردی ;)

اولاً که بستگی داره چه بازی‌هایی می‌‎کنی(خود من اهل بازی‌های Sport Simulation هستم، واسه همین روز اول PS4 رو به همراه NBA2K14 می‌خرم).
دوماً، تو تجربه نسخه کنسولی رو با نسخه PC مقایسه می‌کنی؟:d
اون سیستم 3-4 میلیونی، BF4 رو در حد نسخه نسل بعد اجرا می‌کنه!!! آخه این چه مثالی بود؟ :d
واسه اجرای بازی‌های مالتی با رزولوشن 720p و 30 فریم و بدون AA و با تکسچرهای ضعیف، یه سیستم 1 میلیونی که سه سال قبل هم بسته شده کفایت می‌کنه!
توی دو سه سال گذشته، تقریباً تمام بازی‌های مالتی که واسه PC هم اومدن، بازی کردنشون روی کنسول حروم بوده!
من خودم هفته پیش Bioshock Infinite رو روی 360 تست کردم، حالم به هم خورد! از نظر من ارزش داره که وسط نسل یه سیستم معقول و به روز خرید، که تا آخر نسل بازی‌ها رو خیلی بهتر از کنسول اجرا می‌کنه (احتیاجی هم نیست هر سال به روز کنید! من خودم 3 سال با یه کارت 460 همه بازی‌ها رو با گرافیک خیلی بهتر از کنسول اجرا کردم). یکی هم ممکنه بگه با همون گرافیک بد بازی می‌کنم ولی حاضر نیستم هزینه کنم! همش به سلیقه شخص برمی‌گرده. شما حاضر نیستی وسط نسل یه PC مناسب ببندی، ولی من با کمال میل این کارو می‌کنم. در آخر چیزی که واسم مهمه تجربه مناسب از بازی هست، اجرا شدن بازی به تنهایی منو ارضا نمی‌کنه.

اینم در نظر بگیر که قیمت پایین‌تره بازی‌های برای اوریج بازها و عدم پرداخت هزینه برای بخش آنلاین هم در دراز مدت خیلی توی هزینه کلی تاثیر میذاره. هزینه اولیه تقریباً کم اهمیت‌ترین بخش Gaming هست. هزینه‌های جانبی به مراتب بیشتر هستند. الان برای این که یه PC مناسب خرید که در حد PS4 خروجی بده، باید دو برابر یک PS4 هزینه کرد(شاید هم بیشتر). ولی دو سال دیگه می‌شه با دو برابر قیمت یک PS4 یک PC خرید که 4 برابر PS4 خروجی می‌ده!(در مورد ایران و قیمت‌های غیر خطیش حرف نمی‌زنم) واسه این می‌گم آخر نسل خرید به صرفه‌تر می‌شه. فرمول ایده‌آل واسه کسی که گیمر هست و دلش می‌خواد از دنیای گیم لذت ببره اینه : اول نسل کنسول می‌خری، اواسط نسل یه PCـه به روز.

کلاً تنها نقطه ضعف PC اینه که یه حامی اصلی مثل مایکروسافت/سونی نداره که 4 تا AAAـه انحصاری واسش بسازه. اگه PC هم انحصاری‌های AAAـش به اندازه کنسول‌ها بود که دیگه هیچ کس کنسول نمی‌خرید!

آخرین ویرایش:
کلا pc باز بودن به خاطر انحصاریهای pc و امکاناتی که در لختیارتون میزاره یه سلیقه خاص!! یعنی یه چیز عمومی نیست!! از یه طرف هم اگه به خاطر گرافیک بیشتر و زیاده طلبی باشه!! اونم باز یه سلیقه ی خاص بین گیمرهاست و عمومی نیست !! فقط میمونه سر بحث پایرت خوری .. که pc همیشه عشقه ..:d

همش به سلیقه اس دقیقا من خودم شخصا با دسته کنسول و اینکه با یه TV بزرگ بازی کنم لذت میبرم و از بازی های استراتژیک(که بهترین بازی های این سبک رو PC میاد)علاقه ای ندارم پس با این تفاسیر میرم سمتِ کنسول ولی اگه قیمت ها تو ایران مناسب بود و با قیمت های جهانی یکی بود 100% یه سیستم قوی جمع میکردم که بازی هایی که گرافیک عالی دارن مثل C3 یا بازی های FPS مثل BF4 که میخواد بیاد با PC اجرا میکردم تا لذت چند برابر ببرم ولی با شرایط مالی الان که حتی کنسول های 3 سال پیش هم 1,500 به بالائن خرید قطعات PC برای قشر متوسط جامعه بنظرم معقولانه نیست
//////
با اینکه پستم یه جورایی off topic بود نطرم نسبت به خبر مثل اینکه این قدرت سخت افزاری ضعیف تر Xone نسبت به Ps4 یکم برای من نگران کننده میشه امیدوارم حداقل تو بازی های FPS مخصوصا BF4 اختلاف زیادی بین دو کنسول نبینیم

پس در نتیجه شما PC دار هستی عزیز من نه PC گیمر نسل قبل هم یه 360 میخریدی بیشتر باش حال میکردی ;)

اونش دیگه به خودم مربوطه به شما ربطی نداره شاید من مثل شما برای مسابقات جهانی بازی نکنم و پروفشنال هم نیستم یه زمانی (دبیرستان و دانشگاه) خیلی بازی میکردم! اما دیگه اینو هر ابوالهولی میدونه که بازیهای انحصاری کنسولی مخصوصا Sony از بازیهای انحصاری PC بهتره نمیدونم شما هدفت از ایت پست خوشمزت چی بوده مثلا میخواستی بگی ته pc گیمر های هستی یا چیز دیگه بهر حال چه قبول کنی چه نکنی که البته پشیزی هم بران اهمیت نداره بازی های انحصاری کنسولی همیشه از PC بهتر بوده و هست و خواهد بود! نمونش The Last Of Us هست شاید شما کنسول هم داری و دلت از از دو جهت خوشه که اینطوری داری میگی اما واقعیت همیشه تلخه پسر خوب وچه بخوای چه نخوای باید قبول کنی البته میتونی تو خیال و توهمات خودت هم زندگی کنی اون دیگه میل خودته!
من به گرافیک کار ندارم باز کسی پای گرافیک رو وسط نکشه بلحه :d گرافیک بعضی بازیهای PC شاید در حد نسل بعد هم باشه اما صحبت من جذابیت بازی های انحصاری هست نه بالا وبدن گرافیک شاید یکسال دیگه اصلا بازی بیاد برای PC که با فیلم هم فرق زیادی نداشته باشه اما صحبت من چیز دیگست حالا اگه فهمیدی که هیچی نفهمیدی زیاد فشار نیار به خودت این نیز بگذرد :d

آخرین ویرایش:
البته فریدون با توجه به قیمت های کنسول الان360/ps3 میشه با پول همون کنسول یه pcگرفت که bf4رو بهتر اجرا کنه وخیلی کار های دیگه هم باش انجام بدی
اما قیمت جهانی حرفت کاملا درسته
یادش بخر خودمم 360 مو 280 تومن خریدم

آخرین ویرایش:
اونش دیگه به خودم مربوطه به شما ربطی نداره شاید من مثل شما برای مسابقات جهانی بازی نکنم و پروفشنال هم نیستم یه زمانی (دبیرستان و دانشگاه) خیلی بازی میکردم! اما دیگه اینو هر ابوالهولی میدونه که بازیهای انحصاری کنسولی مخصوصا Sony از بازیهای انحصاری PC بهتره نمیدونم شما هدفت از ایت پست خوشمزت چی بوده مثلا میخواستی بگی ته pc گیمر های هستی یا چیز دیگه بهر حال چه قبول کنی چه نکنی که البته پشیزی هم بران اهمیت نداره بازی های انحصاری کنسولی همیشه از PC بهتر بوده و هست و خواهد بود! نمونش The Last Of Us هست شاید شما کنسول هم داری و دلت از از دو جهت خوشه که اینطوری داری میگی اما واقعیت همیشه تلخه پسر خوب وچه بخوای چه نخوای باید قبول کنی البته میتونی تو خیال و توهمات خودت هم زندگی کنی اون دیگه میل خودته!
من به گرافیک کار ندارم باز کسی پای گرافیک رو وسط نکشه بلحه گرافیک بعضی بازیهای PC شاید در حد نسل بعد هم باشه اما صحبت من جذابیت بازی های انحصاری هست نه بالا وبدن گرافیک شاید یکسال دیگه اصلا بازی بیاد برای PC که با فیلم هم فرق زیادی نداشته باشه اما صحبت من چیز دیگست حالا اگه فهمیدی که هیچی نفهمیدی زیاد فشار نیار به خودت این نیز بگذرد :d

به خاطر هخمین حرفاست که دوستمون گفت شما PCگیمر نیستی,PCدار هستی!!!
اگه PCگیمر بودی این قدر عناوین انحصاری واست مهم نبود,کسی به سمت PC میره که که طالب تجربه های منحصر به فرد روی این پلتفورم باشه مثل عناوین استراتژی یا بازیهایی مثل Dota و WOW,میره سمت PC که عناوین شوتر رو به طور حرفه ای بازی کنه و از پشتیبانی موس و کیبورد لذت ببره,در کنار همه اینا از کیفیت بالاتر بازیهای مولتی پلتفورم هم برخوردار بشه!!!
شما که اینقدر عنوان انحصاری واست مهمه بهتر بود کنسول میخریدی!!!

به خاطر هخمین حرفاست که دوستمون گفت شما PCگیمر نیستی,PCدار هستی!!!
اگه PCگیمر بودی این قدر عناوین انحصاری واست مهم نبود,کسی به سمت PC میره که که طالب تجربه های منحصر به فرد روی این پلتفورم باشه مثل عناوین استراتژی یا بازیهایی مثل Dota و WOW,میره سمت PC که عناوین شوتر رو به طور حرفه ای بازی کنه و از پشتیبانی موس و کیبورد لذت ببره,در کنار همه اینا از کیفیت بالاتر بازیهای مولتی پلتفورم هم برخوردار بشه!!!
شما که اینقدر عنوان انحصاری واست مهمه بهتر بود کنسول میخریدی!!!

اگر PC فقط بازیهای استراتژیک و شوتر داشت مطمعن باش که کنسول میخریدم بجای اینکه 2 تومن بدم PC بگیرم! زمانی که من PC خریدم پسر خوب عناوین شوتر و استرتژیک زیاد نبود بیشتر ادونچر بودن بازیها اما این چند سال بازی های شوتر دارن بیداد میکنن! همونطور که حدس میزدم شما ها در گرفتن منظور من مشکل حاد دارید بهتره کلا این مبحث رو ببندیم و راجبش بحث نکینم. اگه دیگه طاقت نیوردی بیا تو پروفایلم اگه اونجا هم نمیتونستی حرف دلتو راحت بزنی این ادی منه Hamid_S2662 :d

نداشتن بازی انحصاری یا کم بودن تعداد انها برای PC نقطه ضعف محسوب نمی شود.
بازی انحصاری فقط برای کنسول ها هستش.چون کنسول ها باید مزیت های منحصر به فرد داشته باشن که شما با داشتن PC، قانع بشید که انها رو بخرید.وگرنه تجربه بازی های مولتی پلتفرم روی PC بسیار بهتر از کنسول هستش.
متاسفانه یا خوشبختانه سیستم عامل اکثر کاربر های PC ویندوز مایکروسافت هستش و 99.9درصد بازی ها هم برای این سیستم عامل عرضه می شوند.
در نتیجه مایکروسافت الزامی نداره براش که بخواد برای ویندوز بازی انحصاری بسازه.زمانی که سیستم عامل دیگری رقیب مایکروسافت می شد، اون موقع مایکروسافت برای فروش بیشتر ویندوز بازی و نرم افزار انحصاری برای ویندوز عرضه می کرد. اما چون Xbox رقیب بزرگی به نام PS داره، مایکروسافت برای فروش کنسول خودش مجبور هستش بازی انحصاری و امکانات منحصر به فرد برای کنسول خودش در نظر بگیره.

اگر PC فقط بازیهای استراتژیک و شوتر داشت مطمعن باش که کنسول میخریدم بجای اینکه 2 تومن بدم PC بگیرم! زمانی که من PC خریدم پسر خوب عناوین شوتر و استرتژیک زیاد نبود بیشتر ادونچر بودن بازیها اما این چند سال بازی های شوتر دارن بیداد میکنن! همونطور که حدس میزدم شما ها در گرفتن منظور من مشکل حاد دارید بهتره کلا این مبحث رو ببندیم و راجبش بحث نکینم. اگه دیگه طاقت نیوردی بیا تو پروفایلم اگه اونجا هم نمیتونستی حرف دلتو راحت بزنی این ادی منه Hamid_S2662 :d

آقا جان دارن جواب درست می‌دن بهت دیگه!
بازی‌های انحصاری کنسول بیشتر هستن، بازی‌های بسیار با کیفیتی هم هستن. کسی که دنبال اون بازی‌هاست و نمی‌‎تونه کنسول و PC رو همزمان تهیه کنه، نباید 2 میلیون بده جای PC! خرید کنسول واسش واجب‎تره. این مسئله هم دو سال پیش بوده، هم 4 سال پیش! همون موقع هم که شما PC خریدی، خیلی از عنواین Action Advantureـه کنسولی واسه PC نیومده بودن. شما کار درستی می‌کنی که نسل بعد فقط کنسول می‌خری.
کسی که فقط پول PC می‌ده و طرف کنسول نمی‌ره، دنبال بازی‌های استراتژیک و ... هست.
به نظر من تجربه خیلی از بازی‌های مالتی روی PC به حدی با نسخه کنسولی تفاوت داره که از خیلی عنواین انحصاری کنسولی بهتره!

ما که هر دو تاشو می‌گیریم :d

من به گرافیک کار ندارم باز کسی پای گرافیک رو وسط نکشه بلحه :d گرافیک بعضی بازیهای PC شاید در حد نسل بعد هم باشه اما صحبت من جذابیت بازی های انحصاری هست نه بالا وبدن گرافیک شاید یکسال دیگه اصلا بازی بیاد برای PC که با فیلم هم فرق زیادی نداشته باشه اما صحبت من چیز دیگست حالا اگه فهمیدی که هیچی نفهمیدی زیاد فشار نیار به خودت این نیز بگذرد :d
اولا که من خودمو پروفشنال نمیدونم دوما هم نگفتم انحصاری های کنسول بده
ولی کی تایید میکنه انحصاری های سونی بهتره ؟ ابوالهلولی؟ :)) خب مسلمه کسی که کنسول گیمره اینو تاییده میکنه نظرش هم محمترمه ;)
واقیعیت تلخه ؟ :-/ کی واقعیت را تعیین میکنه ؟ پس شما بهتره تو توهمات زندگی نکنی
باشه نظر تو هم محترمه من به نظر کسی توههین نکردم
از پستت هم مشخصه داره به کی فشار میاد در ضمن من خیلی وقت هست که کنسول ندارم ;)
اینم اخرین پستم تو این تاپیک بود کلا خیلی وقت بود به خودم گفتم تو این طور بحث ها شرکت نکم ...

آخرین ویرایش:

الان چندین ساله که عناوین ادونچر خوبی واسه PC نمیاد تقریبا بعد از بازیهایی مثل Black Mirror یا حتی Return to Mysterious Island و بعد از اون ادامه Monkey Island این ژانر هم رو زوال رفت,پس احتمالا شما کیست رو باید 6-7 سال پیش خریده باشی که فکر نمیکنم اونوقت 460 تو بازار بوده,پس نگو به خاطر ادونچر رفتی به سمت PC!!!!;)
من مشکلی ندارم و واسم هم این حرفا مهم نیست که بیخوام بیام باهات بحث کنم,فقط خواستم اینا رو بگم که نمیشه اینجا هر حرفی خواست زد و منتظر جواب نبود!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or