DICE: بین PS4 و Xone بیشتر همیشه بهتر است|PC بهترین است

RattleSnake

کاربر سایت
DICE: بین PS4 و Xone همیشه بیشتر{قویتر} بهتر است PC همیشه بهتر خواهد بود

67951990936781793966.jpg

Karl Magnus Troedsson معاون رئیس استدیو سوئدی DICE در مصاحبه‌ای با Gameinformer سخت افزار PlayStation 4 را با سخت افزار Xbox One مقایسه کرد و گفت:"
مردم درمورد سخت افزا 2 کنسول حرف‌ها و تفاوت‌های زیادی را ساخته و درست کرده‌اند. PlayStation 4 حدود 8 GB‌ Ram با از نوع GDDR5 دارد در مقابل آن Xbox One برای بازی 5 GB حافظه از نوع DDR3 دارد.

آیا این چیزی که می‌بینید یک مزیت برای PlayStation 4 و چیزی شبیه به آن نیست؟

تعداد حافظه بیشتر، تعداد CPU بیشتر و قدرت GPU بالاخره قدرت یک دستگاه را مشخص می‌کنند و از این قدرت استفاده می‌کنند. هر چه ایت تعداد بیشتر باشد برای ما بهتر است چرا که برای بازی‌هایی که ما می‌سازیم نیز بهتر است.

Troedsson در مورد مقایسه با PC گفت:"
ما میراث طولانی مدتی بروی PC داریم، PC پلتفرمی است که بخوبی در طول این سال‌ها خودش را نشان داده است.
کلی بگوییم ما بسیار خوشحالیم که امروز کنسول‌ها را می‌بینم که توانستند‌ه‌اند به آنچه PC انجام می‌دهند بسیار نزدیک شوند، قبل از این نیست با این وجود PC می‌توانست این کارها را انجام بدهد."

منبع2

آخرین ویرایش:
سلام
نمیدونم کی میخواید دست بردارید از این لحن طلبکاری .
اشتباه تو ترجمه رو هم که بخواید بگید ، این راهش نیست .
بدون تمسخر و خیلی محترمانه میتونید مشکلات ترجمه یا هر مشکل دیگه ای که تو متن خبر هست رو متمدنانه مطرح کنید .

آخرین ویرایش:
طرف گفته مسلماً وقتی GPU و RAM بهتر باشن، قوی‌تر خواهد بود (PS4)، اما همین کارایی که این دو کنسول می‌کنن رو PC قبلاً قابل انجام می‌داده! Duh! خسته نباشی!

همیشه می‎شه یه PC بست که قوی‌تر از کنسوله، بحث Price/Performance مطرحه که توی یک سال و نیم اول ورود کنسول‌ها، کاملاً کفه‌ی ترازو به سمت کنسول‎‌ها سنگینی می‌کنه. ولی رفته رفته که به انتهای نسل نزدیک می‌شیم خرید یه PC به صرفه‌تر می‌شه.

گرافیکی که تازه می خواد روی کنسول ها از سال دیگه عرضه بشه ، چندین سال پیش روی pc دیدیم . به نظر من درست گفته . pc همیشه جلو تر بوده . این نسل هم که کنسول ها با این سخت افزارشون زیاد دووم نمیارن

آیا این تاپیک بوی خون خواهد داد
با هم میبینیم:d
جدای از شوخی این حرف رو کسی داره میزنه که بازیشون در کنفرانس ماکروسافت اجرا شده

نه بابا..خون کجا بود..دیگه رفته رفته طرفدارها و فن های ایکس باکس دارن میاد سمت PS4 ..دیگه کمتر تاپیک ها خونی میشه

الان قضیه چیه؟شایعه شده xbox one رم ارتقا داده.با این اوصاف که الان xbox one بیشتر(بزرگ تر ) میشه.اون خبر شایعه بود؟
....
در اینکه pc همیشه قویتره که هیچ شکی نیست.
قبلا هم گفته بودم فکر کنم :
اگه ps4 بخریم _ هیلو ، فورزا ،گیرز و ... رو از دست میدیم.اکتر بازی ها هم با 30 فریم بازی میکنیم.
اگه xbox one بخریم _ GT , انچارتد و کیلزون و ... رو از دست میدیم و همون قضیه 30 فریم.
اگه pc باز بشیم،از بازی ها فقط بعضی مولتی پلتفرم ها را تجربه میکنیم(اونم نه سر وقت).اما مشکل محدودیت فریم ریت نداریم)
نتیجه:
ظاهرا خیلی از ماها نمیتونیم به صورت 100% از دنیای gaming لذت ببریم:| ولی چه میشه کرد.

الان قضیه چیه؟شایعه شده xbox one رم ارتقا داده.با این اوصاف که الان xbox one بیشتر(بزرگ تر ) میشه.اون خبر شایعه بود؟
....
اگه ps4 بخریم _ هیلو ، فورزا ،گیرز و ... رو از دست میدیم.اکتر بازی ها هم با 30 فریم بازی میکنیم.
اگه xbox one بخریم _ GT , انچارتد و کیلزون و ... رو از دست میدیم و همون قضیه 30 فریم.
اگه pc باز بشیم،از بازی ها فقط بعضی مولتی پلتفرم ها را تجربه میکنیم(اونم نه سر وقت).اما مشکل محدودیت فریم ریت نداریم)
نتیجه:
ظاهرا خیلی از ماها نمیتونیم به صورت 100% از دنیای gaming لذت ببریم:| ولی چه میشه کرد.
pc هم انحصاری های خودشو داره
فک کنم زیاد اهل بازی های استراتژیک نیستی :d

pc يه چيزي داره كه كنسول نداره اونم بازي aventure اگرچه سوني يه كارايي كرده ولي بازم بازي adventure فقط pc اما بازي غير از اين ONLY PS4 و اگه نينتندو آدم شه بازي خوب بده يكم هم WII U

نه بابا..خون کجا بود..دیگه رفته رفته طرفدارها و فن های ایکس باکس دارن میاد سمت PS4 ..دیگه کمتر تاپیک ها خونی میشه
نه عزیزم کمتر خونی شدن تاپیک ها به خاطر سمت PS4 رفتن نیست...
به خاطر اینکه فن های مایکروسافت فهمیدن با چه جماعت بی ادب و بی منطقی طرف هستن و دیگه با کل کل کردن اعصاب خودشون رو خورد نمی کنن....
خیلی راحت عنوان تاپیک و خبر رو می خونن و میذارن فن بوی های سونی هرچقدر می خوان تو پست ها (که معمولا هیچ ربطی هم به خبر نداره) ترول کنن و ***** بگن....
اینا رو هم گفتم یه وقت اشتباه برداشت نکنی....

....
نتیجه:
چه نتیجه گیری ضایعی:d

تو کل بازیا فک کنم فقط The Divison بود که 30 فریم اجرا میشد!

چه نتیجه گیری ضایعی:d

تو کل بازیا فک کنم فقط The Divison بود که 30 فریم اجرا میشد!
:d
شاید اوایل نسل بعضی بازی ها 60 فریم اجرا بشن ولی شک نکن کم کم دیگه 90 درصد میشن 30 فریم.تازه اگه خیلی هنر کنن 30 فریم ثابت باقی بمونن.
اینده نگر باش:d
...راجع به نتیجه گیری:شما اگه خودت ps3 داری.و فرض میکنیم فقط ps3 داری.الان کل سری هیلو رو از دست دادی.گیرز رو از دست دادی.فورزا و alan wake , splinter cell conviction , fable رو هم از دستدادی.
از یه جهت دیگه.stalker و ..(pc باز نیستم) رو از دست دادی.
همینطور لذت بازی کردن با فریم ثابت و کیفیت بالا.مثلا فارکرای و بایوشاک و خیلی بازی های دیگه .
اگه بخوایم منطقی باشیم،این یه حقیقته.چاره ای هم نیست:d

آخرین ویرایش:
من خودم یک pc Gamer هستم اما انحصاری های PC هیچوقت به پای انحصاری های کنسولی نرسیده فقط گرافیک تمام! این یکی از مهمرتین دلایلی هست که تصمیم دارم ps4 بخرم اگه بودجم برسه البته!

همیشه می‎شه یه PC بست که قوی‌تر از کنسوله، بحث Price/Performance مطرحه که توی یک سال و نیم اول ورود کنسول‌ها، کاملاً کفه‌ی ترازو به سمت کنسول‎‌ها سنگینی می‌کنه. ولی رفته رفته که به انتهای نسل نزدیک می‌شیم خرید یه PC به صرفه‌تر می‌شه.
هیچ وقت خرید PC صرف نمیکنه :دی مثلاً من یه Xbox360 ـه اسلیم خریدم 260 تومن تا الان همه چیز رو مثل هلو اجرا کرده و میکنه درحالی که اخرای نسل هستیم و برای اجرای قابل قبول BF4 نیاز به سیستم 3-4 تومنی هست ولی هنوز این کنسول جواب میده :دی.
البته این قضیه برای دوستان میلیونی که 500 تا بازی از استیم دارن و 3 ماه یه بار سیستم رو ارتقاع میدن صدق نمیکنه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or