DICE: بین PS4 و Xone بیشتر همیشه بهتر است|PC بهترین است

RattleSnake

کاربر سایت
DICE: بین PS4 و Xone همیشه بیشتر{قویتر} بهتر است PC همیشه بهتر خواهد بود

67951990936781793966.jpg

Karl Magnus Troedsson معاون رئیس استدیو سوئدی DICE در مصاحبه‌ای با Gameinformer سخت افزار PlayStation 4 را با سخت افزار Xbox One مقایسه کرد و گفت:"
مردم درمورد سخت افزا 2 کنسول حرف‌ها و تفاوت‌های زیادی را ساخته و درست کرده‌اند. PlayStation 4 حدود 8 GB‌ Ram با از نوع GDDR5 دارد در مقابل آن Xbox One برای بازی 5 GB حافظه از نوع DDR3 دارد.

آیا این چیزی که می‌بینید یک مزیت برای PlayStation 4 و چیزی شبیه به آن نیست؟

تعداد حافظه بیشتر، تعداد CPU بیشتر و قدرت GPU بالاخره قدرت یک دستگاه را مشخص می‌کنند و از این قدرت استفاده می‌کنند. هر چه ایت تعداد بیشتر باشد برای ما بهتر است چرا که برای بازی‌هایی که ما می‌سازیم نیز بهتر است.

Troedsson در مورد مقایسه با PC گفت:"
ما میراث طولانی مدتی بروی PC داریم، PC پلتفرمی است که بخوبی در طول این سال‌ها خودش را نشان داده است.
کلی بگوییم ما بسیار خوشحالیم که امروز کنسول‌ها را می‌بینم که توانستند‌ه‌اند به آنچه PC انجام می‌دهند بسیار نزدیک شوند، قبل از این نیست با این وجود PC می‌توانست این کارها را انجام بدهد."

منبع2

آخرین ویرایش:
الان باید منتظر همچین حرفهایی باشیم ..((((همه چی مگه گرافیک؟! .. 15 تا انحصاری برای سال اول چی؟! .. آنلاین قویتر رو یادتون رفته ؟! .. فک میکنین آنلاین ما فقط سفارش پیتزاش بیشتره؟! .. شما تا حالا دسته 360 دستت گرفتی؟! .. اوایل همین نسل هم از این حرفها بود که کنسول سونی قوییتره ولی در عمل .. تکنولوژی برتر حتی برتر از تکنولوژی ساخت جنگنده f22 یعنی کینکت 2 رو میدونه چیه اصلا؟! ..)))
اگه با منی که من فقط این جمله رو که از منبع بد ترجمه شده بود
More memory or more CPU or GPU power - whatever kind of power we get out of a machine - more is always better ترحمه کردم

نمی‌دونستم برای انتخاب تیتر و منبع باید از کاربرای اینجا اجازه دریافت کنم شرمنده
یکم انتقاد پذیر باش
تا دیدی خبر هب ضررتونه پای انتقاد اینا رو می‌کشید وسط. بلدید ترجمه کنید تذکر مسقیم به مترجم بهتر از ریختن تو سرشه
آره واقعا به ضررمه ... آخه بابام تو سهام این شرکتا سرمایه گذاری کرده الانم که دارم با شما حرف میزنم 60 هزار تا ضرر کردیم اومدم رو شما خالی کنم ! لول

آخرین ویرایش:
الان باید منتظر همچین حرفهایی باشیم ..((((همه چی مگه گرافیک؟! .. 15 تا انحصاری برای سال اول چی؟! .. آنلاین قویتر رو یادتون رفته ؟! .. فک میکنین آنلاین ما فقط سفارش پیتزاش بیشتره؟! .. شما تا حالا دسته 360 دستت گرفتی؟! .. اوایل همین نسل هم از این حرفها بود که کنسول سونی قوییتره ولی در عمل .. تکنولوژی برتر حتی برتر از تکنولوژی ساخت جنگنده f22 یعنی کینکت 2 رو میدونه چیه اصلا؟! ..)))
مهم بازی هاست
قوی بودن سخت افزار قوی تر خوبه اما هیچ وقت باعث پیروزی نشده نمونش نسل پیش و wii
گرافیک هم که گفتی تا الان هیچ بازی مولتی تایید نشده که گرافیکش رو ps4 بهتر باشه یا تغییرات زیادی داشته باشه
انحصاری ها هم که سخت افزار هر دو کنسول در حدی قوی هستن که بشه یازی های عالی دید
دیگه هر چقدر هم سخت افزار قوی باشه باز بر میگرده به سازنده که چطور از اون استفاده کنه :d

کوه که نکندی. بنده ترجمه کنم شما تا صبح هم تو سر خودت بزنی نمیتونی ازش ایراد دربیاری، خیالت راحت.
شرمنده اجازه نگرفتم ازتون چطور ترجمه کنم شما هر وفت ادب رو جایگزین کردی انتقادت وارده تو سر خودت بزن یعنی چی؟! تیترم ایرادی نداره خبرت به ضرر کنسولتونه میایید سریع ایراد می‌گیرید من که ندیدم ترجمه کنید فکر نکنید تگ دارید هرجی گفتید ما بگیم چشم اشتباهه
آره واقعا به ضررمه ... آخه بابام تو سهام این شرکتا سرمایه گذاری کرده الانم که دارم با شما حرف میزنم 60 هزار تا ضرر کردیم اومدم رو شما خالی کنم ! لول
خیلی راحته ترجمه کردن خیلی راحته

تیتر رو بنا بردخواست شماها و علارقم میل باطنیم تغییر دادم تا بازم ببینم ایراد بنی‌اسرائیلی می‌گیرید

آخرین ویرایش:
این سومین مصاحبه از یوبی و دایس هست که در مورد تفاوت قدرت بین ps4&xbox one ازشون میبرسن و اینها از جواب درست دادن طفره میرن. کاملا تابلو هست که حق اظهار نظر واقعی ندارن یا پول گرفتن چیزی نگن.

الان esram و موتورهای شتاب دهنده ایکس باکس وان هیچی دیگه ................. و باز هم داستان ادامه دارد . اونایی که دوست دارن از ایکس باکس وان اطلاعات بیشتری به دست بیارن میتونن این مقاله رو بخونن .

مقاله : نگاهی عمیق به درون Xbox One | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

- - -ویرایش - - -

تا نسخه نهایی کنسول ها وارد بازار نشه و نره زیر دست سایت های سخت افزاری تا قشنگ بتونن هر دو کنسول رو آنالیز کنن همین آش و همین کاسه هستش ..................

اولا آیا این خبر مطمئن هست و حقیقت داره یا نه ؟ اگه داره :
ینی این DICE هنوز نمیدونه پهنای باند X1 چیزی حدود 2 برابر قوی تر از PS4 هست ؟ :دی

اولا آیا این خبر مطمئن هست و حقیقت داره یا نه ؟ اگه داره :
ینی این DICE هنوز نمیدونه پهنای باند X1 چیزی حدود 2 برابر قوی تر از PS4 هست ؟ :دی

منظورت از پهنای باند چیه؟سرعت رم را میگی؟اون که هر طوری حساب شد ps4 سریع تر بود.

کل اینها به کنار,چه عکسی از PC گذاشتی مهدی,همین عکسش همه چیز رو ثابت میکنه!!!:d:d:d

کل اینا به کنار عکس ps4 را ببین اخه . خوبه عکس ها به صورت رسمی هم اومده و این عکسو ... :|

منبع خبر یه کاربری تو گافه که اصلا ملوم نیست از کجا این حرفو قرار داده من هر چی گوگل کردم جای دیگه پیدا نکردم این حرفو . یکی دو تا سایت دیگه که این خبرو زدن نوشتن gameinformer ولی اصلا همچی چیزی تو سایت gameinformer نیست مگه اینکه تو مجله گفته باشه.

منبع خبر یه کاربری تو گافه که اصلا ملوم نیست از کجا این حرفو قرار داده من هر چی گوگل کردم جای دیگه پیدا نکردم این حرفو . یکی دو تا سایتی که این خبرو زدن نوشتن gameinformer ولی اصلا همچی چیزی تو gameinformer نیست.
http://www.gamechup.com/battlefield-4-will-be-better-on-pc-more-power-is-always-better-dice/
22 فوریه 2010!!؟
سوتی دادم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or