Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
سلام
راهی نیست که بشه ایتم هایه زیادی جمع کرد؟ مثلا تو یه مرحله ی تعداد کم ایتم میشه برداشت...

بعد از لول 70 کردن مگه برا افزایش لول همون کارکتر راه دیگه ای هم هست؟ منظورم اینه که غیره 70 لوله دیگه ای هم میگیره؟

درجه سختی بازی تو گرفتن ایتم و لول تاثیر داره؟ مثلا سرعت لول گرفتن رو زیاد کنه یاایتم بهتری بده؟

میشه مثلا با یکی از دوستان تروفی بازی کنم بعد اون هر چی میکشه لولش برا من بیاد؟

ببخشید اگه سوالام مبهم بود
اره چرا نمیشه هر چی درجه سختی بیشتر باشه بیشتر تجربه و پول میده...

با کسی که تورمنت ۶ بازی میکنه پنج دقیقه بازی کنی لول ۷۰ میشی!

و حتی تو گریتر ریفت ۱۰۰ با کشتن یه موجود لول ۷۰ رو رد میکنی!
البته اون کسی رو که گریتر ریفت ۱۰۰ فارم میکنه یافتنش سخته

اره چرا نمیشه هر چی درجه سختی بیشتر باشه بیشتر تجربه و پول میده...

با کسی که تورمنت ۶ بازی میکنه پنج دقیقه بازی کنی لول ۷۰ میشی!

و حتی تو گریتر ریفت ۱۰۰ با کشتن یه موجود لول ۷۰ رو رد میکنی!
البته اون کسی رو که گریتر ریفت ۱۰۰ فارم میکنه یافتنش سخته

من در حد کافی با بازی اشنا نیستم

منظورت از تورمنت 6 چیه؟ _ شما پایه بازی هستی؟ اگه یه کارکترم لوله 20 باشه مثلا با بازی کردن با کسی که تورمنت 6 بازی کنه لولم 70 میشه؟؟؟؟؟؟؟/

منظورتون از گریتر چیه؟ ریفت که میدونم چیه اما ریفت 100 چیه؟

هر کدوم از اینا رو کجایه بازی هستش؟

منظورت از تورمنت 6 چیه؟ _ شما پایه بازی هستی؟ اگه یه کارکترم لوله 20 باشه مثلا با بازی کردن با کسی که تورمنت 6 بازی کنه لولم 70 میشه؟؟؟؟؟؟؟/

فردا ساعت ۴-۸ یه ساعت میام
ادکن بودی میریم…
توضیح هارو از اقای جامع و مفید(Traingles) بپرس حسشو ندارم بنویسم

فردا ساعت ۴-۸ یه ساعت میام
ادکن بودی میریم…
توضیح هارو از اقای جامع و مفید(Traingles) بپرس حسشو ندارم بنویسم

ای دی تون لطفا

4 تا 8 عصر؟

ولی کاش یه توضیح مختصر میدادین ایشوم مثل اینکه نیست _offline هست
ولی بازم ممنون داداشی

ایدی Alirez-a
تورمنت ۶ درجه سختیه!
تو هر درجه ای بازی کنی به قدر همون درجه بهت xp & gold میده!
هر ریفتی که میری یه کلید بهت میده اونو که بری بازی راندی میشه هر چی بیشتر باشه xp & gold بیشتری میده!
یه مشکلی که هست فک نکنم بتونی وارد بازی ای که تورمنت ۶ باشه جوین بشی...
حالا یه کاری میکنیم

ایدی Alirez-a
تورمنت ۶ درجه سختیه!
تو هر درجه ای بازی کنی به قدر همون درجه بهت xp & gold میده!
هر ریفتی که میری یه کلید بهت میده اونو که بری بازی راندی میشه هر چی بیشتر باشه xp & gold بیشتری میده!
یه مشکلی که هست فک نکنم بتونی وارد بازی ای که تورمنت ۶ باشه جوین بشی...
حالا یه کاری میکنیم

من با ویزارد لوله 70 رو تموم کردم

نگفتین ساعته 4 تا 8 عصر؟

سلام.
رو ویزارد ایتم Intelligence بندازم یا Vitality ؟
int برای wizard به عنوانه primary stat هست و damage رو بالا میبره ...
Vita فقط میزانه health رو بالا میبره .... damage مهمتره D:

سلام
راهی نیست که بشه ایتم هایه زیادی جمع کرد؟ مثلا تو یه مرحله ی تعداد کم ایتم میشه برداشت...

بعد از لول 70 کردن مگه برا افزایش لول همون کارکتر راه دیگه ای هم هست؟ منظورم اینه که غیره 70 لوله دیگه ای هم میگیره؟

درجه سختی بازی تو گرفتن ایتم و لول تاثیر داره؟ مثلا سرعت لول گرفتن رو زیاد کنه یاایتم بهتری بده؟

میشه مثلا با یکی از دوستان تروفی بازی کنم بعد اون هر چی میکشه لولش برا من بیاد؟

ببخشید اگه سوالام مبهم بود
بازی همینطوری هست D: باید در کل پشته سره هم Farm کنی و grind کنی . تعداده ایتمهایی که به دست میاری مهم نیست همیشه ! اصلش کیفیت ایتمها هست D:

بله . اصلا بازی level cap نداره در اصل D:بعد از 70 میره Paragon level که هر level هم یه سری point میده که توی 4 تا بخش skill ها میشه اضافه کرد ! - دوباره روی 70 از 1 شروع میشه میره بالا ... من خودم 1000 تا رفتم D:

بله تاثیر داره . هر درجه سختی بالاتر % پول و کیفیت ایتمهای داده میشه شانس بیشتر و بالاتری داره...

میشه. البته بستگی داره . اگر همراهشون توی بعضی event ها نری نمیده exp رو.

درجه سختی بازی هست ....3 سوت میمری باید عقب وایسی به منظوره اینکه level up سریع بشی D: ....

rift معمولی که تموم میشه غوله اخرش یه ایتم دراپ میکنه به اسمه Key Of Trials و اون رو که استفاده میکنی بسته به wave ها که رفتی یه سنگه جدید به اسمه greater rift میده که level داره dungeon هاش و همچنین legendary gem دراپ میکنه...

D: .....

خدایی کارت درسته ممنون بابته راهنمایی تون

( ولی خوم میاد چنان تخصصی توضیح میدین که ادم موخش گریپاژ میکنه )(شوخی بود);)

ولی در کل متوجه شدم ممنون:x

سلام.
من بازی رو با ویزارد تموم کردم و لولم شد 45
الان ادونچر مود باز شده برام ، چجوری میتونم سرچ کنم بازی بقیه رو پیدا کنم برم تو بازیشون؟
خودم که داشتم مراحل رو میرفتم اوپن گذاشته بودم ، یه سری اومدن تو بازیم ...

برا ویزارد بهترین ایتم چیه؟ منظورم شمشیره یا ... ( هرچند میدونم همه ی ایتم ها رو نمیشه گذاشت)
برای off hand اش Firebird's Eye و Triumvirate
یا میخوای 2 handed هم بری Maximus برو
1 hand هم sun keeper

سلام.
من بازی رو با ویزارد تموم کردم و لولم شد 45
الان ادونچر مود باز شده برام ، چجوری میتونم سرچ کنم بازی بقیه رو پیدا کنم برم تو بازیشون؟
خودم که داشتم مراحل رو میرفتم اوپن گذاشته بودم ، یه سری اومدن تو بازیم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or