Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
سلام.
تو لول های پایین (الان شروع کردم 5 هستم) نمیشه آنلاین بازی کرد؟
برا آنلاین باید برم تو بازی بقیه خودشون میان تو بازیم؟
اول سختی که انتخاب میکنم هم ربط داره؟
ممنون.

سلام.
تو لول های پایین (الان شروع کردم 5 هستم) نمیشه آنلاین بازی کرد؟
برا آنلاین باید برم تو بازی بقیه خودشون میان تو بازیم؟
اول سختی که انتخاب میکنم هم ربط داره؟
ممنون.
انلاین همیشه باز هست
اما بیشتر Player های توی adventure mode هستن که یک دور بازی رو باید تموم کنی و level ات هم ترجیحا همون 70 رو باشه D: ...
برای همین ممکنه توی level های پایین درجه سختی پایینتر Player کمتر پیدا بشه ...
بله کلا وقتی یک درجه سختی رو انتخاب میکنی همون درجه سختی رو join میشه اگر plyer دیگه ای باشه
اولین دفعه رو میتونی کلا خودت تموم کنی زیاد سخت نیست
بازی که تموم شد برو adventure mode
اگر بازی رو open بزاری player های دیگم میتونن بهت وصل بشن.

انلاین همیشه باز هست
اما بیشتر Player های توی adventure mode هستن که یک دور بازی رو باید تموم کنی و level ات هم ترجیحا همون 70 رو باشه D: ...
برای همین ممکنه توی level های پایین درجه سختی پایینتر Player کمتر پیدا بشه ...
بله کلا وقتی یک درجه سختی رو انتخاب میکنی همون درجه سختی رو join میشه اگر plyer دیگه ای باشه
اولین دفعه رو میتونی کلا خودت تموم کنی زیاد سخت نیست
بازی که تموم شد برو adventure mode
اگر بازی رو open بزاری player های دیگم میتونن بهت وصل بشن.

خیلی ممنون ...
اول این که چجوری اوپن بزارم؟ (تو ستینگ R3 تنظیم میشه؟)
بعد این که چه کلاسی کار باهاش راحت تره و قوی هم باشه؟
رو ps3 بربرین رفتم (فقط آفلاین) ، میخوام برام تکراری نباشه یه کلاس دیگه بردارم ، فعلاً ویزارد ساختم.

خیلی ممنون ...
اول این که چجوری اوپن بزارم؟ (تو ستینگ R3 تنظیم میشه؟)
بعد این که چه کلاسی کار باهاش راحت تره و قوی هم باشه؟
رو ps3 بربرین رفتم (فقط آفلاین) ، میخوام برام تکراری نباشه یه کلاس دیگه بردارم ، فعلاً ویزارد ساختم.
اره R3 رو که میزنی یه OPen to public داشت ...
همه کلاسهاش قوی و بالانس هستن .. بیشتر item based هست بازی D:
wizard خیلی خوبه . خواستی تنوع بیشتر بدی demon hunter بردار

:)
چرا میشه....خیلی هم خوب میشه ...
قبلا یه پست مفصل دادم چطوری میشه ایتمها رو تراز کرد و چید تا بشه روی درجه های بالا بازی کرد. Torment 6 که چیزی نیست. ملت pc توی حالت solo فک کن میرن Greater Rift 35-39 رو فارم میکنن دیگه چه برسه به Torment 6.
از توی Rift ها میشه ایتمهای خیلی خوبی فارم کرد . طول میکشه ... بسته به شانس هم هست...
اما اصلی این هست که Critical Hit Chance- Damage - Chritical Hit Damage بالا باشه . Chance بیشتر با Hit damage بالاتر شانس ضربه های سنگین رو بالا میبره و سریعتر میشه کشت . بقیه stat ها اهم نکاته مثبت و ریزه خودشون رو دارن .

سلام میشه لطفا اون پست رو بهم ادرسشو بدین میخوام بخونم همون که برا ایتم ها دادین

سلام میشه لطفا اون پست رو بهم ادرسشو بدین میخوام بخونم همون که برا ایتم ها دادین
داشتم سرچ میکردم نمیدونم کدوم صفحه هست
اما به طوره معمول اینطوری هست که شما بایستی سعی کنی به همراه نگه داشتن بالای میزانه PRIMARY ATTRIBUTE شخصیت شما گزینه های critical hit damage- chance هم برای damage بالاتر نگه داری .مابقی stat ها همه useful هستن و در کل همه ایتمهای set اینا خیلی خوبی هست
یه قسمته دیگه هم مهمه این هست که skill های بازی رو درست و خوب بچینی ....
توی Option میتونی skill های بازی رو روی حالت elective بزاری که ازادی بیشتر میده.

همه کلاسهاش قوی و بالانس هستن ..
بالانس؟! جو تاپیک عوض شد :دی.
wizard بیش از حد قویه جوری که توی hardcore بدون اینکه کسی منو لمس کنه تا اخرای RoS رسیدم درحالی که مثلا با Crusader نمیشه 4 تا کوئست اول رو تموم کرد.

- - -ویرایش - - -

دیابلو باز های حرفه ای پلاتش چقدر زمان میبره ؟ :d
من حرفه ی نیستم ولی امروز یه نگاهی به تروفی ها کردم. سه تا دوشواری داره (:دی).

1. کشتن 100 تا کابلین ترژر (که خیلی کم پیداشون میشه. خیلی).
2. هر 6 کلاس رو لول 70 کنی.
3. باید 500 تا بونتی بگیری که زمان بره.

wizard بیش از حد قویه جوری که توی hardcore بدون اینکه کسی منو لمس کنه تا اخرای RoS رسیدم درحالی که مثلا با Crusader نمیشه 4 تا کوئست اول رو تموم کرد.

- - -ویرایش - - -

اره همه شون بالانسش
خیلی موقع به ایتمها و stat ها و skill ها هم بستگی داره ....
من همه شخصیتها رو تموم کردم به نظرم بالانس بود ... ×_× hardcore با barb رفتم خوب بود ..

اتفاقا به نظره من قوی ترین و بهتری Demon Hunter هست. حتی فک کنم یه سری تونستن solo درجه سختی اخر Greater Rift های 35 رو رد کنن باهاش D: ...

trophy هاش در مجموع سخت نیست . توی طوله زمان همش unlock میشه !_! فقط bounty هست که وقت گیره به نسبت.

- - -ویرایش - - -

اینا رو میشه رفت ...
اون تروفی هارد کور مود هست که باید ۶ تا کلاس رو لول ۷۰ کنی دیگه چیه؟؟؟؟

یکی دوتا هم داره اصلا متوجه نمیشم باید چیکار کنم!

کسی پلت کرده بگه من تو دوتا تروفی از اون راحتاش گیر کردم(ینی نمیدونم باید چیکار کنم)

اینا رو میشه رفت ...
اون تروفی هارد کور مود هست که باید ۶ تا کلاس رو لول ۷۰ کنی دیگه چیه؟؟؟؟

یکی دوتا هم داره اصلا متوجه نمیشم باید چیکار کنم!

کسی پلت کرده بگه من تو دوتا تروفی از اون راحتاش گیر کردم(ینی نمیدونم باید چیکار کنم)
6 تا کلاس رو 70 کردن برای softcore اش هست نه hardcore. برای hardcore فقط یک کلاس تا 70 باید کرد ....

من 1 تروفی مونده بگیرم ×_× یا دوتا . همون 500 تا bounty >... دیگه بازی نکردم . اسونه trophy هاش فوق القعاده !

سلام
راهی نیست که بشه ایتم هایه زیادی جمع کرد؟ مثلا تو یه مرحله ی تعداد کم ایتم میشه برداشت...

بعد از لول 70 کردن مگه برا افزایش لول همون کارکتر راه دیگه ای هم هست؟ منظورم اینه که غیره 70 لوله دیگه ای هم میگیره؟

درجه سختی بازی تو گرفتن ایتم و لول تاثیر داره؟ مثلا سرعت لول گرفتن رو زیاد کنه یاایتم بهتری بده؟

میشه مثلا با یکی از دوستان تروفی بازی کنم بعد اون هر چی میکشه لولش برا من بیاد؟

ببخشید اگه سوالام مبهم بود

سلام
راهی نیست که بشه ایتم هایه زیادی جمع کرد؟ مثلا تو یه مرحله ی تعداد کم ایتم میشه برداشت...

بعد از لول 70 کردن مگه برا افزایش لول همون کارکتر راه دیگه ای هم هست؟ منظورم اینه که غیره 70 لوله دیگه ای هم میگیره؟

درجه سختی بازی تو گرفتن ایتم و لول تاثیر داره؟ مثلا سرعت لول گرفتن رو زیاد کنه یاایتم بهتری بده؟

میشه مثلا با یکی از دوستان تروفی بازی کنم بعد اون هر چی میکشه لولش برا من بیاد؟

ببخشید اگه سوالام مبهم بود
درجه سختی تو همه چیز تاثیر داره از گرفتن طلا بگیر تا پیدا کردن ایتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or