Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
دوستان از 10 به بازی چند میدین؟
نظرتون چیه یه نظز سنجی راه بندازیم؟
بازیش خوبیش رو 2 سال پیش ثابت کرده ×_× متا بازی 90 هستا ×_×

ینی چی؟؟؟
یعنی که ببازی شخصیتت واقعا میمره و دوباره نمیتونی باهاش بازی کن
HARDCORE دیگه ×_×
توی diablo 2 هم بود .

آقا هیرو رو عوض کردیم لول هامون که نمیپره؟!!
میترسم هیرو رو عوض کنم بعد دوباره از 1 شروع کنه به لول گیری:d
این witch doctor بدجور منو وسوسه میکنه بگیرمش

آقا هیرو رو عوض کردیم لول هامون که نمیپره؟!!
میترسم هیرو رو عوض کنم بعد دوباره از 1 شروع کنه به لول گیری:d
این witch doctor بدجور منو وسوسه میکنه بگیرمش
متوجه منظورت نمیشم !
هر Hero توی level که هست میمونه ...
وقتی Hero جدیدم بسازی level 1 هست باید تا 70 ببریش دوباره
فقط paragon هست که بین همه share میشه.

متوجه منظورت نمیشم !
هر Hero توی level که هست میمونه ...
وقتی Hero جدیدم بسازی level 1 هست باید تا 70 ببریش دوباره
فقط paragon هست که بین همه share میشه.

اوکی ممنون , متوجه شدم
گفتم شاید اگر هیرو رو وسط های گیم پلی عوض کنیم شاید بشه با همون لول هایی که هیرو قبلی داشت ادامه داد

کسی هست کمکم کنه تروفی های هاردکور و همه کلاس هارو بگیرم؟!:)
من مشکلی ندارم با کمک کردن بچه ها ! اما دوسته من بازی رو از من قرض گرفته و همچنان پس نداده !
hardcore :که خودم تموم نکردم ! اما اسه اسه برو راحته چیزه سختی نیست ... ولی یهو درجه سختی بالا نپر ! یک backup هم از save game نگه دار بلکه یهو اتفاقی افتاد بتونی restore کنی ! لول !
level up کردن هر شخصیت فک کنم 20 دقیقه یا کمتر بکشه تا 70 به هر حال . اگر من تونستم که کمکت میکنم ولی فعلا sorry.

من مشکلی ندارم با کمک کردن بچه ها ! اما دوسته من بازی رو از من قرض گرفته و همچنان پس نداده !
hardcore :که خودم تموم نکردم ! اما اسه اسه برو راحته چیزه سختی نیست ... ولی یهو درجه سختی بالا نپر ! یک backup هم از save game نگه دار بلکه یهو اتفاقی افتاد بتونی restore کنی ! لول !
level up کردن هر شخصیت فک کنم 20 دقیقه یا کمتر بکشه تا 70 به هر حال . اگر من تونستم که کمکت میکنم ولی فعلا sorry.

من مشکلی با وقت و سختیش ندارم. یک DH پاراگون 500 دارم که هنوز که هنوزه باهاش بازی میکنم.:d الان مساله مهم واسم وقت هست که چون میخوام DA:I رو شروع کنم ندارم. میخوام پلاتش کنم برم سراغ اون.

من مشکلی با وقت و سختیش ندارم. یک DH پاراگون 500 دارم که هنوز که هنوزه باهاش بازی میکنم.:d الان مساله مهم واسم وقت هست که چون میخوام DA:I رو شروع کنم ندارم. میخوام پلاتش کنم برم سراغ اون.
اون رو شروع کنی دیگه سره این نمیری لول !
من رو add داری ؟ احتمالا این هفته میام!

سلام دوستان
پیلیز هلپ می
آقا بار اول که بازی رو تموم کردم تو اکت 6 دو تا فرشته بودن که باید ازشون محافظت میکردم داشتن یه چیزی درست میکردند.البته چیزی نصیبم نشد الان هر کجا رو میگردم نمیتونم پیداشون کنم:((
چندتا حلقه گرد بودند دور هم میچرخیدند:(( کجان اون دوتا ؟لطفا کمکم کنید
مرسی از دوستان:praying:

سلام دوستان
پیلیز هلپ می
آقا بار اول که بازی رو تموم کردم تو اکت 6 دو تا فرشته بودن که باید ازشون محافظت میکردم داشتن یه چیزی درست میکردند.البته چیزی نصیبم نشد الان هر کجا رو میگردم نمیتونم پیداشون کنم:((
چندتا حلقه گرد بودند دور هم میچرخیدند:(( کجان اون دوتا ؟لطفا کمکم کنید
مرسی از دوستان:praying:
Event های بازی random هست
هر موقع که وارد مپها بزرگ میشه همیشه فرق دارن و ممکنه event های دفعه قبل نیان . کلا random هست همش D:

اقا اشتباه کردم این بازیو گرفتم..................:(
نمیزاره حتی برم دستشویی غذا خوردن و ازم گرفته

من با ویزارد استارت زدم الان لوله 70 هستم
اون فرشته هرو که میکوشی دیگه تمومه؟؟؟
ولی خدایی با مانک هم حال میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or