Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که تو این سبک بازی رو ps4 چهجوری میشه بازی کرد ؟ با دسته منظورمه

اخه شنیدم برا بازی گیر میده سرور
کنترلش که فوق القعاده راحته ... از pc هم بهتره به نظره من کنترلش لول...
نه مشکلی نداره . سرورهاش خیلی خوبن.

یه جوون مرد پیدا میشه یه ربع با هم ریفت بریم؟!
میخوام تروفی لول ۷۰ کردن ۶تا کلاس رو بگیرم!
Hardcore mode چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم به انجام دادن
تا اونجایی که من بازی کردن بخش آنلاینش رو به اینصورت بود که با 4 نفر جمع میشدیم و به معموریت میرفتیم و با موجودات دیگه میجنگیدیم!!!
میخواستم بدون بخش آنلاینش قابلیت های دیگه هم داره؟!!مثلا مثل dota 2 با هیرو های دیگه جنگید و با افرار دیگه بجنگیم یا که نه فقط همین قابلیت هم تیمی شدن و جنگیدنه؟!!!

یه جوون مرد پیدا میشه یه ربع با هم ریفت بریم؟!
میخوام تروفی لول ۷۰ کردن ۶تا کلاس رو بگیرم!
Hardcore mode چیه؟؟؟
اگر بمیری کارکترت(همین ک هاردکور ساختی) از بین میره چ lvl 70 باشه چ lvl 10
دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم به انجام دادن
تا اونجایی که من بازی کردن بخش آنلاینش رو به اینصورت بود که با 4 نفر جمع میشدیم و به معموریت میرفتیم و با موجودات دیگه میجنگیدیم!!!
میخواستم بدون بخش آنلاینش قابلیت های دیگه هم داره؟!!مثلا مثل dota 2 با هیرو های دیگه جنگید و با افرار دیگه بجنگیم یا که نه فقط همین قابلیت هم تیمی شدن و جنگیدنه؟!!!
pvp تو بازی هست ولی فقط تو act1.... ی npc هست ک باهاش صحب میکنی و باقی ماجرا...

آخرین ویرایش:
Keystone از کجا باید پیدا کنیم؟
Keystone ها پس از انجام دادن Bounty ها توی بخشه AdVenTure Mode به شما تعلق میگیرن ^_^
Greater KeyStone ها هم پس از شکست غوله هر Rift به شما تعلق میگیرن به صورت KeyStone Of Trials که پس از انجامه Trials مربوطه بر حسبه میزان Wave که دوام اوردید به شما Greater Key Rift تعلق میگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or