Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
خب بالاخره Hardcore lvl 70 شد
Demon Hunter فوق العاده بود ، به نظرم به همراه Wizard بهترينن
گزينه بعديم Witch Doctor است ، خيلي بامزس :d
اين Greater Rift هم دنيايي داره !! يكي از كاملترين بازي هاي تمام دورانه لعنتي

خب بالاخره Hardcore lvl 70 شد
Demon Hunter فوق العاده بود ، به نظرم به همراه Wizard بهترينن
گزينه بعديم Witch Doctor است ، خيلي بامزس :d
اين Greater Rift هم دنيايي داره !! يكي از كاملترين بازي هاي تمام دورانه لعنتي
به نظرم Demon Hunter بهترین کلاسه بازیه D:
کلا چندتا از skill هاش رقیب نداره ... از اون skill که avoid death داره تا turret ها و .... واقعا عالیه D: یعنی solo هم خوبه ×_×
Wizard هم خوبه ! اما من بیخیالش شدم . به نظرم Crusader - Barb - DH یه چیز دیگن ...
دقیقا ...
diablo خیلی بازیه کاملی...

پس برا چی به من گفتی که wizard ور دارم ؟! :-w
~_~
Wizard واسه همه player ها خوبه. کلا با بازی اشنات میکنه. ویزارد یه طوری هم range داره هم نزدیک داره ... کلا همه چی داره . بعدشم ! گفته بودم barb خوبه دیگه D: حالا تموم کن DH هم برات راه میندازیم D: لول..

به دردنخوترینشم crusader عه
نمیدونم سازنده قصدش چی بوده؟!
یارو با با monk یک چهارم دمیج منو نداشت تو greater rift همه رو میزد ...
monk که Exploding palm داره خیلی عالیه ×_× به نظرم یکی از بهترین skill های بازی هشت
نه اتفاقا crusader هم skill های جالبی داره . مثل اون که 2handed میتونه توی یه دستش بگیری یا اینکه به اعضای هر socket به St اضافه میکنه و چند تای دیگه .... حالت range attack هم که داره . کلی damage میشه اضافه کرد.
واسه سریع کشتن فقط base damage ملاک نیست. critical hit chance - critical hit damage هم مهم هست.

اين بازي كلاس بد نداره واقعا ! خوب و خوب ترن ، هر كدوم خوبي هاي خودشونو دارن
Skillهاي Crusader خيلي خوب بودن ، به درد نخور زياد داشت اما همون چندتا خوباش واقعا خوب بودن
Demon Hunter و Wizard كه عالين ! الان با Witch Doctor هم دارم ميرم اونم خوبه ، خيلي فانه :d

اين بازي كلاس بد نداره واقعا ! خوب و خوب ترن ، هر كدوم خوبي هاي خودشونو دارن
Skillهاي Crusader خيلي خوب بودن ، به درد نخور زياد داشت اما همون چندتا خوباش واقعا خوب بودن
Demon Hunter و Wizard كه عالين ! الان با Witch Doctor هم دارم ميرم اونم خوبه ، خيلي فانه :d
کلا همه شون فانن ×_×
Crusader هم مثل بقیه یه سری اسکیل دارن که به درد نمیخوره. البته توجه کنی ممکن هم هست به درد بخوره در طی level 70 شدن ولی بعدش بسته به build و skill و سیستم بازی کردن طبیعتا باید تغییراتی ایجاد کرد ...
Demon Hunter خیلی عالیه ×+× مخصوصا یه اسکیل avoid death داره که وقتی fatal damage میگیره ( یه ضرب در حال مرگ لول ) باعث میشه نمیره و 70% جونش رو برگردونه سریع ... توی greater rift خیلی خیلی به درد میخوره . یه سری اسکیل های دیگش هم که توی multi خیلی به درد میخوره مثلا اخرین passive اش فوق القعاده هست. کلی damage میتونه بده . کلا عالیه به نظرم ولی باید skill هاش رو بسته به محیط و استایل بازی و solo یا multi بودن یه تغییراته کوچکی داد شاید ..
Witch Doctor هم خوبه _× ولی همیشه حس میکنم یکم کنار اومدن باهاش سخته ×+_× خیلی tactical ...

کلا همه شون فانن ×_×
Crusader هم مثل بقیه یه سری اسکیل دارن که به درد نمیخوره. البته توجه کنی ممکن هم هست به درد بخوره در طی level 70 شدن ولی بعدش بسته به build و skill و سیستم بازی کردن طبیعتا باید تغییراتی ایجاد کرد ...
Demon Hunter خیلی عالیه ×+× مخصوصا یه اسکیل avoid death داره که وقتی fatal damage میگیره ( یه ضرب در حال مرگ لول ) باعث میشه نمیره و 70% جونش رو برگردونه سریع ... توی greater rift خیلی خیلی به درد میخوره . یه سری اسکیل های دیگش هم که توی multi خیلی به درد میخوره مثلا اخرین passive اش فوق القعاده هست. کلی damage میتونه بده . کلا عالیه به نظرم ولی باید skill هاش رو بسته به محیط و استایل بازی و solo یا multi بودن یه تغییراته کوچکی داد شاید ..
Witch Doctor هم خوبه _× ولی همیشه حس میکنم یکم کنار اومدن باهاش سخته ×+_× خیلی tactical ...

سخته ؟! مرد حسابی سه ثانیه ای زدی باس اخر بازی رو برام داغون کردی با Witch doctor :|:d

سخته ؟! مرد حسابی سه ثانیه ای زدی باس اخر بازی رو برام داغون کردی با Witch doctor :|:d
اون موقع داشتیم روی expert میرفتیم . معلومه level 70 روی expert روی 3 سوت میکشه همه رو :d
باید میومید torment 6 و greater rift rank40 ببینی چه وضعی D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or