Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
نه اخه گفتم نکنه خلاف قوانین تاپیک باشه:d
حالا که نیست , من Gear بربر دارم که برای کروسیدر هم استفاده می تونه بشه دمجش تا 160 میلیون هست و ارمور و Health ش هم 10 میلیون و 200-300 هزارتاست. هر کس خواست بگه یه نسخه Duplicate کنم بهش بگم.
یه Gear افسانه ای Demon Hunter دارم با دمج 1600 میلیون!!!! :d جون میده برای Greater Rift . اینو ایتم هاشو دونه دونه خواستید بهتون میدم ولی کلشو شرمنده :d
در هر صورت خواستید ای دیم رو اد کنین یا بگین تا ادتون کنم و با هم قرار بذاریم این ایتمارو بهتون بدم.
ایتمهای مود شده واسه کسایی خوبه که میخوان بازی کنن و بفروشن سریع چون میرینه توو بازی و جذابیت بازیو از بین میبره من خودم یه عالمه ازین چیزا دارم ولی انداختم توو صندوق دارم بطور طبیعی ایتم میگیرم ۷۶۰ میلیون دمیج میدن :)

نه اخه گفتم نکنه خلاف قوانین تاپیک باشه:d
حالا که نیست , من Gear بربر دارم که برای کروسیدر هم استفاده می تونه بشه دمجش تا 160 میلیون هست و ارمور و Health ش هم 10 میلیون و 200-300 هزارتاست. هر کس خواست بگه یه نسخه Duplicate کنم بهش بگم.
یه Gear افسانه ای Demon Hunter دارم با دمج 1600 میلیون!!!! :d جون میده برای Greater Rift . اینو ایتم هاشو دونه دونه خواستید بهتون میدم ولی کلشو شرمنده :d
در هر صورت خواستید ای دیم رو اد کنین یا بگین تا ادتون کنم و با هم قرار بذاریم این ایتمارو بهتون بدم.
تا الان کجا بودی!؟
اره من میخوام
تنها چیزی که دارم اگه بدردت بخوره پوله
خواستی میدم

مواد مورد نیاز برای Craft رو نمیشه از جایی تو بازی خرید ؟
نه
دشمنها خودشون drop میکنن ! خیلی زیاد
به علاوه ایتمهای زرد و ابی و حتی legendary های بیخود رو همه رو salvage کن توی blacksmith
بعده 70 یه سری plan های خاص هم شروع میشه به drop شدن D:

نه
دشمنها خودشون drop میکنن ! خیلی زیاد
به علاوه ایتمهای زرد و ابی و حتی legendary های بیخود رو همه رو salvage کن توی blacksmith
بعده 70 یه سری plan های خاص هم شروع میشه به drop شدن D:

salvage کردن چه مزیتی داره؟ من اکثر اونایی که نمیخوام رو میفروشم

salvage کردن چه مزیتی داره؟ من اکثر اونایی که نمیخوام رو میفروشم
مزیتش به دست اوردن متریال برای ساختن item هست ....
چون فروشه این ایتمها عملا صرفی نداره . میزانه پولی که توی درجه سختی بالا به دست میاری به اندازه کافی هست.
salvage کنی میتونی ایتمهای legendary بسازی اگر هم خوب نبود دوباره میتونی salvage کنی و forgotten souls رو به دست بیاری به هر حال . فقط material های دیگه از بین میره که اونم به دست اوردنش ساده هست
البته باید تعداده زیادی material فارم کنی مخصوصا forgotten soul که فقط از salvage کردن legendary - set و کشتن rift guardian به دست میاد که از مواد اصلی لازمه ساخت legendary هست. حداقل 10-20 تا بسازی تا یکیش خوب در بیاد !
کلی crafting بازی شانسش rare هست و گاها farm کردن کلی ایتمها بهتر هست تا craft اما بازم میشه چیزهای خوبی هرزگای یافت.

من 2 3تا آيتم لجندري lvl 70 ميخوام واسه تروفي
كسي هست مرا ياري كند آيا ؟ :d
البته بازي ميكنم شايد دراپ شه اگه نشد زحمتش با شما دوستان :d
بعدش يه Material هستش شبيه سنگه آتشي است اما فقط يكي دارم ازش ، از Salvage هم به دست نمياد
چرا اينقدر كمه ؟ براي ساخت ليجندري و سبز كاربرد داره

Lvl 70 كردن شخصيت هاردكور واقعا سخته ! اصن نميخوام ريسك كنم درجه سختي ببرم بالا برا همين كمXP ميگيرم :|

من 2 3تا آيتم لجندري lvl 70 ميخوام واسه تروفي
كسي هست مرا ياري كند آيا ؟ :d
البته بازي ميكنم شايد دراپ شه اگه نشد زحمتش با شما دوستان :d
بعدش يه Material هستش شبيه سنگه آتشي است اما فقط يكي دارم ازش ، از Salvage هم به دست نمياد
چرا اينقدر كمه ؟ براي ساخت ليجندري و سبز كاربرد داره

Lvl 70 كردن شخصيت هاردكور واقعا سخته ! اصن نميخوام ريسك كنم درجه سختي ببرم بالا برا همين كمXP ميگيرم :|
یه بار لول UP کردی یا تازه داری شروع میکنی؟
من تا ۵ شنبه جمعه که اینترنتم رو شارژ کنم میام اگه خواستی باهم بریم البته رفتن Rift ها بهتره

یه بار لول UP کردی یا تازه داری شروع میکنی؟
من تا ۵ شنبه جمعه که اینترنتم رو شارژ کنم میام اگه خواستی باهم بریم البته رفتن Rift ها بهتره

يه كاراكتر كه 70 كردم Paragon 50
الان با هاردكور بازي رو تموم كردم 55 شدم هي Adventure ميرم اما درجه سختي بالا نميبرم دهنم صاف شده :|

کتابچه هایی که نوشته ( قبلا یاد گرفتی) رو دراپ کنم؟!
یا نگه دارم!؟
جای کوله پشتی رو میگیره اسن؟!
بنداز دور
کلا همه ایتمها جا اشغال میکنه

كردن شخصيت هاردكور واقعا سخته ! اصن نميخوام ريسك كنم درجه سختي ببرم بالا برا همين كمXP ميگيرم :|
اگر من رو اد کردی هر وقت بودم جوین شو برات دراپ کنم.
کدوم material ؟ ×_× حتما Forgotten Souls رو میگی ؟ فقط از salvage کردن legendary و کشتن Rift Guardian به دست میاد .
من دارم . خواستی بازم میتوم بهت بدم .
اره یکم طول میکشه ولی کلا ریسک نکن D:
البته یه راهی هم هست. میتونی از save هات backup بگیری خواستی دوباره restore کنی
من تا 51 رفتم دیگه فعلا حوصلم نکشید ×_×

خیلی ممنون از راهنمای شما عزیزان
تازه فهمیدم هیچی از بازی نمیدونم
اگه لینک راهنمای چیزایی که گفتید دارید ممنون میشم بزارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or