Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
فقط با فرندها میتونی کوآپ بزنی ؟

چطور جوین گیم یه غریبه بشم یا اون بشه ؟

با همه میتونی بزنی...

بازی رو که یبار تموم کنی یه بخش میاد به اسم find match که از اونجا باید بری!

اگه میخوای بقیه جوینت بشن به ترتیب
Option/R3/Open to public
ریجن هم باید بری تنظیمات داخل بازی از اونجا بری مولتی پلیر بعد هر ریجنی خواستی بزار

با همه میتونی بزنی...

بازی رو که یبار تموم کنی یه بخش میاد به اسم find match که از اونجا باید بری!

اگه میخوای بقیه جوینت بشن به ترتیب
Option/R3/Open to public
ریجن هم باید بری تنظیمات داخل بازی از اونجا بری مولتی پلیر بعد هر ریجنی خواستی بزار

یعنی دفعه اول حتما باید سینگل برم ؟ ( بدون در نظر گرفتن friend ها )

Region Override رو خاموش کردم و بقیه تیک ها رو هم برداشتم

یعنی دفعه اول حتما باید سینگل برم ؟ ( بدون در نظر گرفتن friend ها )

Region Override رو خاموش کردم و بقیه تیک ها رو هم برداشتم
نه حتما لازم نیست
همیشه میشه public game رو search کنی ولی اکثریت همه adventure mode بازی میکنن.

دوستان عزیز آپدیت جدیدی تو راه نیست ؟؟
این بازی ارزش نگه داشتن داره ؟ آیا پک درست و حسابی میاد که نگهش داریم ؟
بعد من هنوز از کد آنلاین این بازی استفاده نکردم . کدی که داخل قاب فیزیکی هست . اون کد اصلا چی هست ؟؟

دوستان عزیز آپدیت جدیدی تو راه نیست ؟؟
این بازی ارزش نگه داشتن داره ؟ آیا پک درست و حسابی میاد که نگهش داریم ؟
بعد من هنوز از کد آنلاین این بازی استفاده نکردم . کدی که داخل قاب فیزیکی هست . اون کد اصلا چی هست ؟؟
توو این که ارزش داره شکی نیس / ولی پیشنهاد من اینه که اگه شما دفه اولته دیابلو بازی میکنی الانم تمومش کردی بده بره /

توو این که ارزش داره شکی نیس / ولی پیشنهاد من اینه که اگه شما دفه اولته دیابلو بازی میکنی الانم تمومش کردی بده بره /

واقعیت هنوز حتی یک ساعت هم درست حسابی نرسیدم بازی کنم . میخوام بدونم دلیل این حرفی که زدید چیه ؟؟

بنده قصد بی ادبی ندارم پیشنهاد دوستانه بود / چون کسی که دیابلو باز باشه حرف از فروش نمیزنه :)

عزیز شما خیلی آقایی من برداشت بد از حرفت نکردم فقط پرسیدم دلیل خاصی داره میگید که دیابلو رو نباید بفروشیم ؟ بخش آنلاینش تکراری نمیشه ؟؟ پک به خصوصی قراره عرضه بشه که دلمون خوش باشه‌؟؟

عزیز شما خیلی آقایی من برداشت بد از حرفت نکردم فقط پرسیدم دلیل خاصی داره میگید که دیابلو رو نباید بفروشیم ؟ بخش آنلاینش تکراری نمیشه ؟؟ پک به خصوصی قراره عرضه بشه که دلمون خوش باشه‌؟؟
اپدیت جدید که اومد و رفت چند روز پیش
اضافاتش هم نوشتم ! یک سری به صفحه قبل بزنی نوشتم چه چیزهای اضافه شده
blizzard سره بازیاش خیلی حساسیت به خرج میده . بازی diablo 3 اولین بار 2 سال پیش عرضه شد و اولین پکه رسمیش هم 2 سال بعد. تازه الان این پک اخری که ROS باشه چند ماه پیش برای pc اومد و بعد برای 4 اینا عرضه شده . خیلی زوده زودش تازه اگر اونم pack در دسته ساخت باشه اواخره 2016 تازه شاید برای Pc عرضه بشه و بعد 2016 یا 17 برای کنسول بدن . اما معلوم نیست. تا اینجا اکثره بازیهای blizzard همه یه pack داشتن ( اگر اشتباه نکنم سری diablo ) ولی قبلها یه survey برای pc بازاش فرستاده بود که Are you intersted in playing a second expansion pack ... که خب نشون میده میخواد قبل از عرضه چنین چیزی حداقل اطمینان کافی رو داشته باشه . در هر صورت که حالاحالاها منتظرش نباشه
بعدش اینکه شما میگی هنوز 1 ساعتم پاش نشستی بعد دنباله پک و اپدیت جدیدی ؟ :d
بشین اینا رو بازی کن. خوده بخشه داستانی که طولانیه. 6 تا شخصیت مختلف هست که هر کدوم زمین تا اسمون باهم فرق دارن که هیچ . بعد از بخشه داستانی مده Adventure باز میشه که میری missions انجام میدی و کلید به دست میاری برای ساخت infernal machine و وارد شدن به boss fight های حسابی و بعدش هم میری Rift برای farm و یا Greater rift ...
خوده بازی هم که پر شده از event های random و مختلف ×_×
ایتمهاش هم که به کنار ...
paragon level هم به کنار
همینا خودش 300-400 ساعت راحت جای بازی داره اگر مثلا بخوای همه شخصیتها رو level up کنی و به نسبت شخصیتهای درست حسابی بسازی.
موفق باشید.

دوستان سوالی داشتم
من در اکت 1 تقریبا چند تا ماموریت رفته بودم
جوین کسی شدم و بعد 2-3 ماموریت اکت اول تمام شد و هر کار کردم ماموریتهایی که گرفته بودم و میخواستم برم پیدا نکردم و رفتم اکت 2
چطور میتونم اون ماموریت ها برم دوباره؟ از کجا باید پیدا کنم؟

دوستان سوالی داشتم
من در اکت 1 تقریبا چند تا ماموریت رفته بودم
جوین کسی شدم و بعد 2-3 ماموریت اکت اول تمام شد و هر کار کردم ماموریتهایی که گرفته بودم و میخواستم برم پیدا نکردم و رفتم اکت 2
چطور میتونم اون ماموریت ها برم دوباره؟ از کجا باید پیدا کنم؟
به جای استارت گزینه دوم رو بزنم ماموریتها رو انتخاب کن . اونایی که تکمیل نکردی روشن نیست گزینش. از یکی قبلش کلیک کن بعد استارت کن

بچه ها اسلحه ی ماد شده کسی می خواد یا داره؟! :d یه 4-5 تا Rrussian Fast Sword دارم اگر خواستید بگین تا بدمشون بهتون.
میگم بن که نمی کنن تو بازیسنتر سر این موضوع؟:d

واسه چی بن کنن؟خلاف شرع نیست که! :d

نه اخه گفتم نکنه خلاف قوانین تاپیک باشه:d
حالا که نیست , من Gear بربر دارم که برای کروسیدر هم استفاده می تونه بشه دمجش تا 160 میلیون هست و ارمور و Health ش هم 10 میلیون و 200-300 هزارتاست. هر کس خواست بگه یه نسخه Duplicate کنم بهش بگم.
یه Gear افسانه ای Demon Hunter دارم با دمج 1600 میلیون!!!! :d جون میده برای Greater Rift . اینو ایتم هاشو دونه دونه خواستید بهتون میدم ولی کلشو شرمنده :d
در هر صورت خواستید ای دیم رو اد کنین یا بگین تا ادتون کنم و با هم قرار بذاریم این ایتمارو بهتون بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or