Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
دوستان این قسمت از بازی چه استفاده ی داره
یکی از مهمترین قسمتهای بازی همین جاست
مغازه رو max level کن
بعد میتونی gem ها هم طبقه رو ترکیب کنی و به طبقه بالاتر برسی .
هر gem یه قابلیت خاصی داره که روی توضیحاتش نوشته شده . مثلا gem سفید اگر توی کلا باشه damage اضافه به elite ها میده ولی اگر توی جای دیگه باشه Resistance میده . کلا هر gem بسته به جایی که گذاشته میشه یک خاصیت داره .
برای سلاح هم بهتره همون GEM سبر استفاده بشه چون Critical Hit Damage میده . برای کلا هم من خودم Ruby یا قرمز استفاده میکنم چون به میزان EXP اضافه میشه اما میتونی بنقش هم بزاری که به life اضافه بشه. بقیه gem ها بسته به attribute های اصلی برای هر شخصیت اضافه میکنن . البته inte فک کنم gold plus هم داره اما کلا
سبز برای Dex هست که میشه برای Demon Hunter و Monk و 100 البته Critical Hit Damage
زرد میشه برای Int ;که برای witch doctor - wizards هست
قزمر هم Str برای Barb و Crusader
بنقش هم اصلیش Life و Vitality هست و سفید هم Damage - Resistance

من الان اکت یک هستم.شاید اخراش.حدودا چند ساعت دیگه مونده؟
خیلی بستگی به سیستمه بازی کردنت داره
خیلی بخوای دست دست کنی فارم کنی نهایتا 3 ساعت هر act اما کلا 1.5 الا 2 ساعت نهایتا هم میشه هر اکت رو جمع کرد ...
بستگی به درجه سختی هم مقداری داره ...

خیلی بستگی به سیستمه بازی کردنت داره
خیلی بخوای دست دست کنی فارم کنی نهایتا 3 ساعت هر act اما کلا 1.5 الا 2 ساعت نهایتا هم میشه هر اکت رو جمع کرد ...
بستگی به درجه سختی هم مقداری داره ...
ﻣﺮﺳﻲ.ﺁﺭﻩ ﻭﻗﺘﻢ ﻛﻤﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺯﻭﺩﻱ ﺟﻤﻌﺶ ﻛﻨﻢ.ﭼﻮﻥ اﻭﻟﻴﻦ ﺗﺟﺮﺏﻢ ﺑﻮﺩ ﺗﻮ اﻳﻦ ﺳﺒﻚ ﺑﻬﻤﻢ ﭼﺴﺒﻴﺪﻩ ﺯﻳﺎﺩ.ﻭﻟﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﺷﻴﺮﺷﻮ ﻧﻤﻴﮕﻴﺮﻡ اﻭﻥ ﻭاﺳﻪ ﻓﻦ ﻫﺎﺵ

ﻣﺮﺳﻲ.ﺁﺭﻩ ﻭﻗﺘﻢ ﻛﻤﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺯﻭﺩﻱ ﺟﻤﻌﺶ ﻛﻨﻢ.ﭼﻮﻥ اﻭﻟﻴﻦ ﺗﺟﺮﺏﻢ ﺑﻮﺩ ﺗﻮ اﻳﻦ ﺳﺒﻚ ﺑﻬﻤﻢ ﭼﺴﺒﻴﺪﻩ ﺯﻳﺎﺩ.ﻭﻟﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﺷﻴﺮﺷﻮ ﻧﻤﻴﮕﻴﺮﻡ اﻭﻥ ﻭاﺳﻪ ﻓﻦ ﻫﺎﺵ
حالا بد نیست با کلاسهای دیگم امتحان کنی چون همه کلاسهاش زمین تا اسمون باهم فرق دارن . endgame بازی هم امتحان کن ! فک کنم خوشت بیاد یکم بیشتری از حده داستانی بازی جلو بری :)

اره پچ 2.1 هم فعلا برای 4 عرضه شده و به زودی هم برای one عرضه میشه
حجمش 399 mb هست
شامله :
1. مرحله vault میشه که به صورت رندوم بعد از کشتن Goblin ها ممکنه پرتالشون باز بشه و بتونی بریم تو !
2. یه dungeon جدید cesspool اضافه شده به rift که فکر کنم طراحیش بر حسبه Diablo 2 act 3 هست.
3. ایتمهای legendary Gems
4. قسمت Greater rifts هم اومدن که توی یه مدت زمان محدود باید rift رو تموم کنید. بعد میتونید gem ها رو upgrade کنید یا rift رو یه lv بالاتر upgrade کنید. ظاهرا دشمنها هیچ drop ندارن توی greater rift و فقط rift guardian دراپهای خوبی داره که هرچه lv بالاتر بریم ظاهرا بهتر هم میشه.

سلام
من این پچ جدیدو دانلود کردم. اما بعد از اون وقتی بازی میکنم یه سری مشکلات تو بازیم بوجود اومده. مثلا صدای کاراکتر تو بعضی موارد قطع شده...مثل وقتی که level up میشه یه چیزی میگه.. یا مثلا وقتی چند تا دشمنو همزمان نابود میکنی (back to hell... your flesh is weak ...) و....
کلا دیگه تو این موارد صداش در نمیاد.. حتی بعضی وقتا صداهای خود بازی(موزیک و...) هم مشکل دارن.
اگه بخوام آپدیت و پاک کنم و دوباره نصب کنم سیوم از بین میره ...
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام
من این پچ جدیدو دانلود کردم. اما بعد از اون وقتی بازی میکنم یه سری مشکلات تو بازیم بوجود اومده. مثلا صدای کاراکتر تو بعضی موارد قطع شده...مثل وقتی که level up میشه یه چیزی میگه.. یا مثلا وقتی چند تا دشمنو همزمان نابود میکنی (back to hell... your flesh is weak ...) و....
کلا دیگه تو این موارد صداش در نمیاد.. حتی بعضی وقتا صداهای خود بازی(موزیک و...) هم مشکل دارن.
اگه بخوام آپدیت و پاک کنم و دوباره نصب کنم سیوم از بین میره ...
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
عجیبه ! چنین مشکلی رو ندارم خودم .
نه . save ها از بین نمیرن.

تو قسمت آیتم ها یه سری آیتم ها هست مثل Leoric's Regret که مثلا مربوط به آهنگر میشه، اونا رو چه جوری باید استفاده کنم؟ یا بعضی آیتم ها یه سری خاصیت دارن مثل Enchatress Focus و ... اینا برای همراهامون هست؟ یه آیتمی هم یه سگ روح مانند ظاهر کرده نه میجنگه نه چیزی حمل میکنه، به چه دردی میخوره؟ چطوری میشه ردش کرد رفت؟
ممنون :d

تو قسمت آیتم ها یه سری آیتم ها هست مثل Leoric's Regret که مثلا مربوط به آهنگر میشه، اونا رو چه جوری باید استفاده کنم؟ یا بعضی آیتم ها یه سری خاصیت دارن مثل Enchatress Focus و ... اینا برای همراهامون هست؟ یه آیتمی هم یه سگ روح مانند ظاهر کرده نه میجنگه نه چیزی حمل میکنه، به چه دردی میخوره؟ چطوری میشه ردش کرد رفت؟
ممنون :d
material برای crafting هست. بعضیا رو باید plan اشون برات drop بشه .
یه سری ایتمها هست که ماله follower ها هستن که بهشون میدی. یه سری هم ممکنه مثلا 1-2 چیزه خاص براشون داشته باشه اگر همراهت باشن
برای خوشگلی D: احتماله از ایتمت هات هست. ایتمهای legendary چیزهای مختلف زیاد دارن. البته مثلا maximus هست که خیلی باحاله . یه شمیشره دو دستی هست هرزگاهی یه demon ظاهر میکنه که حمله میکنه به دشمنها لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or