Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
خوب میشی ^…^
ضمیر های قبل متوجه و بعد هستم رو به همراه شناسه فعل جابجا کنی جملت معنی میگیره ؛)
--------------------------------------------

همه متریال هام رو رو همه ایتم ها زدم رفت گفتم شاید اشتباه از منه دیدم نه فقط کل متریال ها نابود شد....

خودتو درگیر دستور زبان نکن نامحدود باش / متریال هم توو بازی مثه پشگل ریخته چیزی که زیاده متریال :)

به موسیقی متن بازی توجه کردین که چه زیباست؟ :d
توصیه میکنم برای یه بارم که شده برید تو تنظیمات صدا و دو تای اولی رو بزارین رو 100، وسطی و آخریو بزارین 10 و Voice هم 20، بعد برید بازی کنید، اصلا یه حسه دیگه ای پیدا میکنه بازی :d (یه rift با این شرایط رفتم خیلی حال داد :d)

به موسیقی متن بازی توجه کردین که چه زیباست؟ :d
توصیه میکنم برای یه بارم که شده برید تو تنظیمات صدا و دو تای اولی رو بزارین رو 100، وسطی و آخریو بزارین 10 و Voice هم 20، بعد برید بازی کنید، اصلا یه حسه دیگه ای پیدا میکنه بازی :d (یه rift با این شرایط رفتم خیلی حال داد :d)
اره خیلی خوبه ×_×
کلا blizzard توی ساخت موسقی برای بازیاش کارش خوبه ...
منم همیشه همینطوری میکنم . موسقیش باحاله !
یه کنار اینکه CG های بازی واقعا از بهترینها توی کله صنعت هست.

اره خیلی خوبه ×_×
کلا blizzard توی ساخت موسقی برای بازیاش کارش خوبه ...
منم همیشه همینطوری میکنم . موسقیش باحاله !
یه کنار اینکه CG های بازی واقعا از بهترینها توی کله صنعت هست.
در مورد CG کاملا باهات موافقم :d
تنها بازی ای که میتونه تو زمینه CG با بازیهای بلیزارد رقابت کنه فقط سری FF هست که البته بازم یه نمه بلیزارد بالاتره ازش (البته این نظر من بود :d)

در مورد CG کاملا باهات موافقم :d
تنها بازی ای که میتونه تو زمینه CG با بازیهای بلیزارد رقابت کنه فقط سری FF هست که البته بازم یه نمه بلیزارد بالاتره ازش (البته این نظر من بود :d)
درسته نظرت رو قبول دارم ...
CG های FF هم واقعا عالین ...
ولی در کل به نظره من number 1 کلا Blizzard هست D: لول.

دوستان قضیه این Exp. pool ها چیه ؟ من همیشه اینارو فعال میکنم ولی هیچ وقت نفهمیدم چه سودی دارن :دی
وقتی exp pool رو میزنی یه علامتی روی exp bar اضافه میشه. تا اون علامه هر مقداری exp که بدست میاری کلا از حالت عادی بیشتره یه % خاصی ... من که توی کلاهم که ruby میندازم کلا ok هست lv up شدنش D:

بعد من الان لولم 66 هه روی Torment I ، الان دهنم سرویس شده :دی از نظر اتک دشمنا مشکلی نیست ولی بعضیاشون خیلی سگ جونن :دی توتال اتکمم 70k هست ...(توی ادونچر) همه این مشکلو دارن ؟ راهی برای حلش نیست ؟ شده بود من نیم ساعت داشتم با Belial می جنگیدم تا بمیره :دی

بعد من الان لولم 66 هه روی Torment I ، الان دهنم سرویس شده :دی از نظر اتک دشمنا مشکلی نیست ولی بعضیاشون خیلی سگ جونن :دی توتال اتکمم 70k هست ...(توی ادونچر) همه این مشکلو دارن ؟ راهی برای حلش نیست ؟ شده بود من نیم ساعت داشتم با Belial می جنگیدم تا بمیره :دی
70 هزارتا ؟ 70k برای torment I ... نه damage ات خیلی پایینه . من damage برای wizard حدودت 750 هست تا 1 ملیون هم میشه برد ... torment I که خیلی اسونه . بیشتر 3 به صورت solo و بقیه رو multi میشه زد ...
باید damage آت رو ببری بالا ...
lv 66 اینا به درده torment نمیخوره ... اول 70 کن بعد برای ایتمهای lv 70 فارم کن . سعی کنی ایتمهایی که Stat های خوبی دارن رو بچینی .

ديشب نشستم پاي بازي پاراگون 41 شدم اصلا خسته نميشم ازين لعنتي :d
ازين كاراكترم نميتونم دل بكنم :d
خسته نمیشه ادم اصلا . یعنی خسته بشی چند روز میری بعد دوباره برمیگردی حال میده D:
من همش منتظره پچه جدیدم و اینکه یه روز EP دومی هم معرفی کنن ×_×
من با wizard تا پاراگون 190 رفتم بعد بقیه شخصیتها رو lv up کردم . الان کلا یه monk مونده که 70 کنم . فعلا تا paragon 233 رفتم رسما خسته کننده نیست که نیست D:

70 هزارتا ؟ 70k برای torment I ... نه damage ات خیلی پایینه . من damage برای wizard حدودت 750 هست تا 1 ملیون هم میشه برد ... torment I که خیلی اسونه . بیشتر 3 به صورت solo و بقیه رو multi میشه زد ...
باید damage آت رو ببری بالا ...
lv 66 اینا به درده torment نمیخوره ... اول 70 کن بعد برای ایتمهای lv 70 فارم کن . سعی کنی ایتمهایی که Stat های خوبی دارن رو بچینی .
مشکل اینه که ایتم گیرم نمیاد ، من قبلا با همین هیرو روی T2 هم که بودم نفلم ریفت هم رفتم هیچی نداد ... فروشنده ها هم که weapon هاشون چنگی به دل نمی زنن ... چاره چیست ؟! :دی

مشکل اینه که ایتم گیرم نمیاد ، من قبلا با همین هیرو روی T2 هم که بودم نفلم ریفت هم رفتم هیچی نداد ... فروشنده ها هم که weapon هاشون چنگی به دل نمی زنن ... چاره چیست ؟! :دی
همینطوریه دیگه . قرار نیست با 100 - 150 ساعت بهترین hero ممکنه رو بسازی ...
Paragon ها که بالاتری میری مقداری باز قوی میشه شخصیت بسته به اینکه چطوری point ها رو مصرف میکنی .
کلا هی باید کم کم اپگرید کنی تا برسی بالاتر بتونی torment های بهتر بری.
دارپ هم چه set باشه چه leg حتما قرار نیست drop عالی باشه D: صرفا بازم شانس میخواد تا یه چیزی حسابی بگیری . حتی بین ایتمهای زرد هم گاهی چیزه خوب گیر میاد ...
skill ها تا جایی که میشه از passive mode استفاده کن و بهترین حالت رو بچین بسته به سیستمی که بازی میکنی .

یکی از بهترین راه های فارم کردن همین هست که quick match مثلا torment 3-4-5-6 با بقیه join شی بازی کنی .
Rift ها اتفاقا خیلی drop های بهتری دارن D:

میخوای Ring - Necklace حسابی هم بسازی فارم کردن infernal machine ها خوبی ولی وقت میخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or